BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Draft season 13

Draft season 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
150446.12 in reply to 150446.11
Date: 7/6/2010 11:04:26 AM
Overall Posts Rated:
155155
Κανείς δεν παρεξηγείται φίλε μου!!!!Άλλωστε έχουμε μιλήσει και λίγο παραπάνω και ξέρεις πως δεν παρεξηγώ....
Απλά κι εμείς το βλέπαμε κάποτε ρομαντικά αλλά δυστυχώς αποδειχτηκε περίτρανα ότι έτσι παραπάνω δεν μπορούμε να πάμε...
Και όταν η κοινοτητα στα φόρουμ θέλουν επιτυχίες κτλ, ή λενε πως δεν ασχολούντε οι μανατζερ της Α1, καταλήξαμε πως δεν υπάρχει άλλη λύση....Φάρμα με την έννοια των άλλων χωρών δεν ξέρω αν θα υπάρξει...Εμείς το μονο που ζητάμε είναι στήριξη από οσους μανατζερ μπορούν και θέλουν να στηρίξουν....

From: KONAN

This Post:
00
150446.13 in reply to 150446.12
Date: 7/6/2010 11:19:05 AM
Overall Posts Rated:
00
κι ομως πιστευω πως οι φαρμες ειναι μονοδρομος εαν εχουμε στοχο οι εθνικες μας ομαδες να πανε ψηλα στη παγκοσμια καταταξη απο κι και περα γιατι, οι ελληνες παικτες που προπονουντε σωστα να πανε στο εξωτερικο και μην πανε σε καποια ελληνικη ομαδα και να συνεχεισουν να προπονουντε σωστα εγω λεω ναι

From: BORBA

This Post:
00
150446.14 in reply to 150446.10
Date: 7/6/2010 11:27:17 AM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Μάλλον μου φαίνεται πως έχετε μπερδέψει λίγο τους ρόλους σας στο παιχνίδι... μπορώ απόλυτα να καταλάβω την αγωνία σας για τις εθνικές ομάδες και την αναζήτηση παικτών να τις στελεχώσουν για καλύτερα αποτελέσματα! Αυτό, όμως, ουδεμία σχέση έχει με τις ομάδες σας στο πρωτάθλημα και την πρόταση του ἐταιρου εθνικού προπονητή για συνεργασία με άλλες ομάδες, μικρότερων κατηγοριὠν, με σκοπό την εκγύμναση παικτών και την μετέπειτα πώληση τους μετά από συννενόηση.
Το τελευταίο το θεωρώ από ανήθικο έως χυδαίο! Και είμαι απόλυτως σε αυτὀ γιατί ξεκίνησα το buzzer ως παιχνίδι και με την ίδια λογική συνεχίζω και παίζω μέχρι σήμερα! Στις 6 σεζόν που είμαι στο παιχνίδι ουδέποτε ενόχλησα κανέναν για να αγοράσω απίχτη του και βέβαια ούτε με ενόχλησαν! Αν η ομάδα μου βρίσκεται εκεί που βρίσκεται οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη δική μου προσπαθεια!
Κι αν οι υπόλοιποι αισθάνονται όμορφα στην ιδέα να τους κλέβουν.. εγώ πάντως ΟΧΙ!!!!

From: nikos64

This Post:
00
150446.15 in reply to 150446.14
Date: 7/7/2010 2:27:57 AM
Overall Posts Rated:
303303
Νομιζω οτι τσαμπα ψιλοχαλιεστε και λετε και μια λεξη παραπανω.Να λειτουργησει αυτο το σχεδιο το βρισκω πολυ πολυ δυσκολο.
1.θα πρεπει πχ εγω που θα θελω ενα παικτη για αγορα να συμφωνησω με τον τροπο προπονησης που δινουν οι εθνικοι κοουτς.
2.αντε και συμφωνησαμε ποιος μου εγγυαται οτι ο χρηστης που προπονει δεν το παρατησει το παιχνιδι στο μεσοδιαστημα που μεσολαβει μεχρι την αγορα?
3.αντε και μεινει και ολα καλα ποιος εγγυαται οτι θα μπορεσω να παρω εγω τον παικτη και οχι καποιος αλλος απο τους 55.000 χρηστες? και φυσικα μιλαμε για τιμη λογικη και μεσα στα πλαισια της αγορας διαφορετικα αν ξεφυγει προς τα πανω πολλα μπορουν να συμβουν με τιμωριες η το κυριοτερο στο κατω κατω γιατι να δωσω 1-2 μυρια παραπανω σε εναν αλλο χρηστη? δεν θα το εκανα με τιποτα.
Αλλο τωρα το να ρωτησεις εναν αλλο χρηστη για ενα παικτη που σε ενδιαφερει αν τον πουλαει και ποσο δεν το βρισκω παραλογο .
Αυτο ομως που το περασατε πολυ ελαφρα (και οι τζιμηδες )ειναι αυτο που ειπες BORBA, για αυτον που πουλαει την ομαδα του .Παιζουμε πιστευω ολοι για την πλακα μας να πας να βγαλεις και φραγκα εε παει πολυ , αν ειναι ετσι να φτιαξει ο ασυγκρατητος καμμια 10αρια ομαδες (παραδειγμα φερνω) και να συμπληρωνει το ετησιο εισοδημα του...