Za 3k lepszego kupiłem...
Chyba żartujesz.
Przejrzałem ich transfery, w przeszłości już zawodnicy szli tam od Rafika nie raz (jeden nawet został kilka miesięcy później sprzedany, ale oczywiście taniej), a tydzień temu jeszcze sprzedał dwóch słabych graczy za 235 k.
Jednak chyba Rafik naprawdę potrzebuje szybkiej i łatwej gotówki na wymianę pokoleniową:P
Akurat ten, który został sprzedany po kilku miesiącach za 2/3 ceny nie budzi raczej podejrzeń - stary był, to i cena spadła po około sezonie.
Ja raczej mam sporo wiary w ludzi i wydaje mi się, że jeśli ktoś gra w podobne gry dla swojej przyjemności i satysfakcji, to nie oszukuje, bo taka gra nie daje satysfakcji, a w oczach własnych i innych traci się sporo.
Dlatego nie miałem nigdy wątpliwości, że Morf w II.4 się po prostu pomylił - a wtedy gdy on awansował, to ja spadałem z tej ligi. (sam często jestem zaskoczony tym, że czegoś nie potwierdziłem w zmianach składu, albo go wcale nie ustawiam, mimo, że pamiętam dokładnie jak szczegóły były wklepywane). Jestem przekonany, że gdyby mógł, to by oddał wtedy miejsce w PLK kosztem zdegradowania do czwartej ligi.
Czasem jednak są przypadki, które wyglądają na sposób bardziej systemowy, a takie też pewnie każdy z nas wielokrotnie widział. Raz mniej, a raz bardziej bezczelne. Wtedy mimo wiary w ludzi niesmak pozostaje.
Last edited by picia at 7/13/2014 2:31:28 PM