BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ron1243

This Post:
00
248003.119 in reply to 248003.118
Date: 9/20/2013 7:18:24 PM
Overall Posts Rated:
168168
רק תדאג שזה יקרה במשחק נגדי, ואת שאקטי תנצח- ואז תאמין לי שאני אמשיך לפאר אותך כמה אתה מאמן גדול

This Post:
00
248003.120 in reply to 248003.112
Date: 9/20/2013 7:32:06 PM
Overall Posts Rated:
492492
הנה כמה דוגמאות לדברים שפיני אומר שהם לא ראויים, לא נכונים ופוגעניים

מנאום הבחירות שלו:
אני מקווה שהפעם הבחירות יהיו נקיות מחשדות והתוצאות בהן ומהן תהנה שונות.

למה אתה רומז? שהבחירות היו רמאות??? נו באמת

בנבחרת הצעירה כבר משהו כמו 10 עונות יש את אותם שלושה מאמנים, שמהווים יחדיו את מאמני הנבחרת הצעירה העיקריים.
כל קדנציה או שתיים הם מחליפים מקום על כיסא, אבל לא באמת משתנה כלום.
כל פעם הם מספרים שניהול הנבחרת הוא בסדר, אבל אנחנו נבחרת קטנה.
הפעם אחד מהם בחר להתמודד ואחר יוצר לו בילד-אפ יפה.

שקר וכזב, אני מאמן הנבחרת הצעירה הנוכחי, לא החלפתי מילה עם מור, המאמן הקודם לפני שהחלטתי להיות מועמד לנבחרת, הכרתי אותו כי היינו באותה ליגה כמה זמן אבל פה זה נגמר. אין לי בכלל מושג מי היה לפניו

אני יכול גם להוסיף שמעבר לנושא האסטרטגיות במשחק, שלא תמיד אני מסכים עימן, יש את נושא אימון השחקנים והבקשות מהמאמנים.
הבקשות הן בפשטות (מהמעט שאני מכיר) - שגויות.
לכן, כפי שכתבתי קודם, שחקן שהוא נטו לצעירה יישאר באחריותם ולא אתערב, אבל כל שחקן שיש לו סיכוי להגיע לבוגרת, יקבל תידרוך מהנבחרת הבוגרת. כמו שראוי שיקרה, כי הצרכים של שתי הנבחרות שונים

פשוט לא נכון, כיום אנחנו מבדילים לחלוטין כבר בגיל 18 בין שחקנים עם פוטנציאל לצעירה ובין שחקנים לבוגרת והם מקבלים הצעות לאימונים שונים בתכלית, אבל בוא נכתוב סתם ליכלוך לא נכון כדי שזה ישמע טוב.

ועכשיו מהשירשור הנוכחי:

נקודה נוספת היא שקבוצה יכולה לפתח שחקן בהתאם ליכולות הכלכליות שלה.
כמו שליותם קרה, באו בדרישות אליו, אבל בלי שום גזר שיעזור לו בכך.
קבוצה גם לא "צריכה" למכור שחקן שהיא מעריכה ואוהבת רק בשביל הנבחרת

שקר, אני זה שפנה אל יותם-ולא פניתי אליו בשום דרישה. כשהוא הסביר לי שהוא מפסיק לאמן את השחקן כי זה מה מתאים לקבוצה שלו, אמרתי לו שהשחקן הוא פוטנציאל נבחרת רציני ושאלתי אם הוא ישקול למכור למישהו שכן ימשיך לאמן והוא סרב. זו זכותו המוחלטת ולעולם לא באתי אליו בטענות על זה. מה אני לא בסדר על זה ששאלתי אותו אם הוא מוכן למכור? לא הכרחתי, לא איימתי, לא דרשתי , לא כלום.

לתת לאחד מהשלישיה לאמן את הבוגרת שקול מבחינתי להענקת תפקיד יו"ר האיגוד לשיבק אחרי הקמפיין האחרון

אני מת לדעת מי זו השלישייה המיסתורית הזו שכל הזמן מוזכרת.

עובדתית - ההגדרה של מגוון וההגדרה של אימון נכון ומדורג שונה לחלוטין בין זה של אלופת העולם וההתפיסה שהושרשה כאן ע"י השלישיה ואחרים.

מה???? איזה קישקוש!!! מה המשפט הזה עם לא הוצעת דיבה והכפשה? איזה שיטה הושרשה? איזה שלישיה? משפט שחוץ מזה שאין בו טיפה של אמת, רק נועד להשמיץ אחרים.

העובדה היא שאני ומאמן הנבחרת (עבדתי עד היום עם 3 שונים) רק מתים שיהיו שחקנים מגוונים יותר, מחפשים אותם בנרות, ומעודדים כל מי שרק אפשר לגיוון - להביא כדוגמא לגיוון סנטר פולני עם משכורת של מעל 230 אלף??? משכורת כזו זה בערך טריפל 18 בראשיות, ( או לפחות 18-18-17). אם אני אומר למאמן של שחקן גבוהה שכדי להגיע לנבחרת הוא צריך מינימום של טריפל 17 אז אני כ"כ לא בסדר????

ושיהיה ברור לכולם - קביליו המפלצת עם ה330 אלף שכר, הוא תוצר של המאמן המשוגע שאימן אותו, זה מאמן זה שלא שיתף פעולה עם אנשי הנבחרת. אנחנו עכשיו גם אשמים אם מאמן בסין מחליט לאמן שחקן ישראלי שלו כראות עניו. ומה אתה מציע שעכשיו הקביליו קיים לא נשתמש בוא? מה רק בגלל הפרנציפ??

This Post:
00
248003.121 in reply to 248003.120
Date: 9/20/2013 7:32:17 PM
Overall Posts Rated:
492492
דיוויד בלאט ושארפ" מהווה חלק מהצוות מתחת לשלישיה, ומהווה חלק מסגל המאמנים הבלתי נגמר של הנבחרת הצעירה.
שוב קונספירציה!! אבל הפעם גם נשפיל את "דוויד בלאט ושראפ" ונרמוז שבוא איזה שפוט של השלישייה הסודית והמוציא לפועל שלה.
מדובר במשתמש שענה לאחד "ממודעות ," הדרושים שאני כותב כל עונה מתוך רצון טוב לעזור.

6) בסגל הצעירה יש כעת שמונה שחקנים עם פוטנציאל 8 ומעלה.
הרס לנבחרת הבוגרת.

שקר!!!!
שוב משפט שיקרי ומטעה שנועד רק כדי להשמע טוב על חשבונם של אחרים.
יש בצעירה 6 שחקנים שלפי הפוטנציאל יכולים להגיע לנבחרת הבוגרת:
אחד מהם - זאכי אפרת נמצא אצל קבוצה נטושה ובנבחרת רק כדי שהוא לא יפוטר אלא יימכר ויוכל להמשיך להתאמן.
שלושה מהם - להב מסאללה, טב ארז ובצלאל גרייף הם סמולים שהאימון שלהם הוא הכי מגוון שאפשר וטוב שכך (המאמן של טב ארז בכלל לא עונה למיילים שלנו.0
מה שמשאיר שני גבוהים עם פוטנציאל 9 (חסידים ושיטרית) שאין להם ממש סיכוי להגיע לבוגרת, אבל גם ככה אפשר לראות שהם גבוהים עם משכורת לא כ"כ גבוהות לגילם ולכן גם עם ראיות נמוכות מכל הגבוהים בנבחרות ברמה שלנו אבל הם בכל זאת בנבחרת כי הם מגוונים מאוד וטוב שכך.

האמת היא שיש לא מעט שחקנים שאתם בכלל לא רואים בצעירה כי האימון שלהם מוכוון בוגרת מהרגע הראשון אבל הרבה יותר קל לבוא ולהגיד סתם שצוות הצעירה הורס את העתיד על סמך הסתכלות על סגל הנבחרת והפוטנציאלים שלהם.

אין סיכוי שהם גם מתאימים לצעירה (דורש אימון טווח קצר ומיקוד) וגם יתאימו לבוגרת (אימון טווח ארוך וגיוון)

כרגיל סתם הכרזה בומבסטית ולא אמיתית - לכו תראו את הנבחרת הצעירה של העונה הקודמת, תראו איזה משכורות נמוכות יחסית לקבוצות ששיחקנו מולם - זה בגלל העדפה לשחקנים מגוונים גם בצעירה.
שני הכוכבים שלנו היו אבירי ואסרףשניהם עם משכורות מתחת ל20 אלף!!! אבל בגלל הגיוון היוצא מבכלל שלהם אני שיחקתי איתם כמה שיותר והם גם היו הכוכבים הגדולים של הנבחרת.

יותם נאלץ להפסיק לאמן את השחקן שלו, ולמכור אות

מנהל נבחרת צריך לחשוב על המאמן ממנו הוא מבקש לעשות דברים ולהדריך אותו ולהסביר לו מה יקרה. זה לחלוטין לא מה שקרה פה ובכלל.

שקר, יותם לא הסכים איתי ולא המשיך לאמן את השחקן. לא היה פה מקרה של מאמן שהקשיב לבקשת צוות הנבחרת ולבסוף נתקע עם שחקן שהוא לא יכול להרשות לעצמו. יותם בחר להפסיק את האימון בתזמון שלו, וכך גם עם המכירה שלו.
אני מאוד מקווה שגם יותם יגיב פה ויבהיר את העניין הזה

אני אביא דוגמה הפוכה, שבניגוד למעשיות של פיני היא גם אמיתית:
מעשה בשחקן ושמו אביב בן גיגי - סנטר עם פוטנציאל לא מוגבל לבוגרת שהגיע לגיל 21 עם נתוני ראשיות מפחידים (אם אני זוכר נכון כמעט טריפל 15) אבל מישניות חושך. מדובר במאמן טורכי שמעולם לא היה בקשר ולא ענה להודעות של הצעירה. אני בתור מאמן הצעירה ראיתי את הביזבוז ונידנדתי למאן עד שהוא ענה והסכים להפסיק מיד את אימון הראשיות ועודדתי אותו לעבור למישניות ללפחות 2 עונות. כל זאת בזמן שבן-גיגי נמצא בסגל הנבחרת הצעירה. המאמן בסוף הסכים ועבר למישניות וכיום בן גיגי הוא סנטר עם מישניות מעולות שממשיך בדרכו לנבחרת הבוגרת. פגעתי בטובת הנבחרת הצעירה כי ראיתי שיש פה פוטנציאל למשהו גדול יותר.

השורה התחתונה היא שנורא קל לבוא ולכלך והפיץ שקרים: אבל האמת היא אחרת. צוות הצעירה וגם אני עובדים קשה מאוד ומעודדים מאמנים לייצר שחקנים טובים, מגוונים שרק יעשו טוב לקבוצה שלהם ולנבחרת

ואוו יצא ארוך כמו הגלות, אבל קשה לי לשתוק כשמישהו אחר משמיץ אותי ואנשים שאני מעריך רק כדי לקדם את עצמו

Last edited by Shadamher at 9/20/2013 7:37:19 PM

Message deleted
From: GM-Eran

This Post:
00
248003.123 in reply to 248003.115
Date: 9/20/2013 8:39:52 PM
Overall Posts Rated:
341341
אני מוצא שיחה של תמימות דעים קצת משעממת, אך קשה לי לחלוק עלייך.
אנסה להוסיף כמה הערות קטנות משלי, למרות שדי אמרת הכל.
באזרביטר במהותו ובדרך שהוא נבנה, נועד להיות משחק שבו מאמן שמתחבר פעם בשבוע, יכול להצליח לא פחות ממאמן שמתחבר על בסיס יומי. לשם כך הטקטיקות לכל משחק ומשחק נקבעות מראש על ידי המאמן, לצפייה במשחק עצמו אין השפעה, אימון הכושר מתקיים פעם בשבוע בלבד, והמשחקים נפרדים זה מזה במרווח של כמה ימים בין אחד למשנהו.
הבונוס הגדול של התחברות על בסיס יומי היא ההעשרה שאתה יכול לרכוש משוטטות בפורום וקריאתם של אלפי נושאים שנפתחו בו במשך השנים.
ככל שזה נוגע למאמן הנבחרת, אין הרבה הבדל. ישנם משתמשים המצפים למאמן נבחרת שישמור על הקהילה מעודכנת, בכל רגע נתון, בפעולות שהוא מתכוון לעשות, ויכין סיכומים מקושטים ויפים של המשחקים ששוחקו, אני חושב שזה בונוס נחמד, שמשום מה הפך לנורמה בבאזר ישראל, לא יודע לגבי מדינות אחרות.
כמובן שמאוד אעריך מאמן נבחרת שבוחר לשתף את הקהילה בפעולותיו ואף להתייעץ איתה ואין בכך כל פסול, אך גם מנג'ר נבחרת שבוחר להתחבר פעם בכמה ימים, יכול לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. ישנם משתמשים פחות מנוסים שישמחו לסייע למאמן הנבחרת להתמודד עם כל עניין הקשר עם מאמני הקבוצות בהן משחקים שחקני הנבחרת, וזה לא תפקיד שדווקא המאמן עצמו חייב לבצע כדי ליצור נבחרת מצליחה.
מאמן נבחרת צריך לדעת פחות או יותר את הכלים שקיימים ברשותו, את היריבות איתן הוא עומד להתמודד, ואת הטקטיקות בהן עליו להשתמש, בנוסף להרכבים שיבצעו את אותן הטקטיקות.
כל דבר אחר הוא בונוס נחמד, ואני יותר מאשמח על מאמן נבחרת שבוחר לשמור על קשר עם הקהילה ופעילות מקסימלית, אך זה לא מה שאדרוש ממנו כדי להצביע לו.
מבחינה אישית, הדבר החשוב ביותר מבחינתי בבחירתו של מאמן נבחרת, הוא הכרת המנוע. איך יודעים אם מאמן נבחרת מכיר את המנוע? קודם כל, חשוב מאוד הותק, וכן, חשובה גם הליגה בה הוא משתתף, אך לא די בכך. נתקלנו במאמנים בינוניים למדי שהיו בליגת העל, הנסיבות יכולות להשפיע מאוד ולא כל מאמן ליגת על שרץ לנבחרת יכול להיות מאמן מצליח בה. פעילות פורום יכולה להיות חרב פיפיות, אתה יכול להיות מנג'ר מאוד פעיל בפורום, שכותב דברים לא נכונים בניסיון להישמע חכם, אתה גם יכול להיות מנג'ר מאוד לא פעיל, שהבנת המנוע שלו מהטובות שנראו. אם אתה מנג'ר מבין שגם מביא זאת לידי ביטוי בפורום, אזי כמובן שזה תורם לקבלת הקול שלי, ואני בטוח שגם של אחרים.

From: Ofer
This Post:
00
248003.124 in reply to 248003.123
Date: 9/21/2013 3:26:36 AM
Overall Posts Rated:
7979
תגובה מ pini

"

איך שאני רואה את זה, צריכים להיעשות כמה דברים:
1) לא למלא את הסגל על ההתחלה, כדי שלמקרה ויהיה צורך בשינויים בגלל כושר משחק וכו' לא נאבד התלהבות (עונש שניתן על שחרור שחקן).

2) לשחק עם הטובים ביותר.
חוסר הצלחה בגלל שחקנים טובים פחות היא אחריותו של מי שקיבל את הסמכות לנבחרת - המאמן. אחריות באה עם סמכות ולברוח ממנה היא "נ" ענק.

החוכמה היא לא לעשות רק אחד, אלא לשלב בצורה המיטבית.

בדיוק כמו שגידול שחקנים לצד תחרותיות מתנגש מעט, והחוכמה היא השילוב ביניהם.

3) לעזור בקידום הבטחות עתידיות.
צריך להציע "גזרים", ומה יותר טוב מלתת קצת כסף בכך שהשחקן המחליף שלך (אם ניתן) או הרזרבה במשחק זה או אחר יהיה שחקן שעוד לא מתאים לרמה, אבל מספיק קרוב ובעיקר להוות הבטחה אמיתית לעתיד.

4) להציג מפת התקדמות ולא דרישות נקודתיות.
כלומר, להציג למאמן את המשמעויות של איך השחקן ייראה בתום העונה או שתיים כלכלית ו-מבחינת יכולת, ולראות אם הוא יכול לחיות עם זה ואם לא, מה ניתן לעשות - לגוון יותר, למכור, לנסות, לסייע וכו'.

"
===

This Post:
00
248003.125 in reply to 248003.124
Date: 9/21/2013 3:56:36 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
פיני אומר פשוט דברים שטותיים.
נכון שלכל מאמן יש את השיטות שלו, אבל זו שיטה שתביא לנו כישלון גדול.
ויש לי עוד משהו לפיני:
אם אף אחד לא בסדר, ואני לא רוצה לבחור בך, אז במי לבחור??????
אני פשוט לא מבין אותך!!!!

Last edited by Aviv (NT-Scout) at 9/21/2013 3:57:12 AM

This Post:
00
248003.126 in reply to 248003.125
Date: 9/21/2013 5:24:17 AM
Overall Posts Rated:
274274
שאלה לפיני:

מה ההבטחות שיש לנו שלא תמשיך בסגנון שלך בפורמים ובצ'ט במהלך הקדנציה שלך אם וכשתיבחר?

האם תמשיך לעקוץ ולתקוף דרך שליחים בפורם גם אחרי שתיבחר?
האם תמשיך לעקוץ ולתקוף בצ'ט בכל הזדמנות, כי שם חוקי הפורם לא תופסים?

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
248003.127 in reply to 248003.126
Date: 9/21/2013 5:40:18 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
לפיני:
אתה לא יכול לשפוט אנשים ככה.
איך תמיד אנחנו זוכרים רק את הדברים הרעים ולא את הטובים?
תזכור שכל המתמודדים עשו גם דברים טובים.
ואתה? אתה סתם שקרן.
אם אתה רוצה להיבחר אז תתחיל להיות יותר חברותי ופחות תוקפני. ואם תמשיך בדרך הזו, הצבעה אחת אתה לא תקבל.

From: shayn00

To: Ehud
This Post:
00
248003.128 in reply to 248003.126
Date: 9/21/2013 6:52:44 AM
Overall Posts Rated:
99
תסלחו לי חברים.

אני בטוח שכולם רוצים בטובת הנבחרת.

אני עדיין לא מבין על מה המהומה, ובטח לא מבין למה אנחנו סותמים פיות.

כל הדברים הנאמרים כאן הם מבחינתי דיון לגיטימי בבחירות, חלק בוחרים להציג את המשנה שלהם, חלק בוחרים לתקוף את המשנה של המתחרה, אחד גם וגם.

אם מה שפיני אומר כאן (באמצעים מסורבלים ולא דמוקרטיים שפוגעים בחופש הבסיסי ביותר) זה הדוגמא לדברים הנוראיים אז אני יותר מגאה להצביע לו.

לא בגלל שאני אוהב את הסגנון
לא בגלל שאני חושב שהוא מאמן דגול
ולא בגלל הרעיונות שהוא רוצה להביא לנבחרת (למרות שהאמת אותם אני דיי אוהב)

אני בוחר בפיני בגלל שחסמם לו את החופש להגיב כאן.

שוב אני לא יודע מה היה בעונה 15 או 16 או 17 לא הייתי כאן, אני כן יודע ששאלתי מספר פעמים ולא קיבלתי תשובה מספקתץ

ערן - אני חושב שהגיע הזמן להפסיק את הפארסה הזאת ולתת זכויות שוות לכולם. זה בסיסי, זה נכון וזה צודק!

Message deleted
Advertisement