Nagyon jóóó tetszik. 1-2 dolgot alkalmaztunk, de még mindig van 1-2 szuper lehetőség.

A gyp-ről kicsit más a véleményem, meg arról is, hogy a kötelező taktikákat nem játszanád amíg nem muszáj, mert ha nem próbálod ki, akkor nem tudod hogyan működik adott kerettel.
Hogy hazudnék-e egy ,,leegyezett" laza-lazánál? Még soha nem tettem olyat, de a válogatottért természetesen megtenném. Utána írnék egy bocsánatkérő levelet,ha az ellenfél nem hazudott, leírnám hogy nagy a győzni akarásom és hogy sajnálom, de a helyzet megkövetelte a döntést, és hogy nehéz egyéni döntés volt. Egyszer megjátszható...
Ez viszont számomra totálisan elfogadhatatlan dolog.Te egy Nemzetet, jelen esetben Magyarországot képviselnéd. Engem nem érdekel, hogy téged nem zavar, hogy kinek mi a véleménye rólad, de senki nem okozhat kárt egy nemzet megítélésében. Nem szabad úgy felfogni, hogy max majd azt mondják rád, hogy hazug vagy és ezt túléled. Azt mondják majd azok a gyökér hazug Magyarok! És mi sok minden vagyunk, de ezek véletlenül sem. Azt se tudom, hogy pl. az a Görög aki minket átvert kiféle miféle. Annyit tudok, hogy egy hazug Görög! Semmi nem lehet annyira fontos (főleg nem egy ilyen "piti" online játékban), hogy lejárasd kicsiny országunkat! Ha valaki ezt valaha megteszi, azt szerintem sokad magammal megkövezzük, és remélem össznépien kiközösítjük, eredménytől függetlenül.
u.i: nem akarok bántani senkit a kemény (lehet paraszt) stílussal, csak igen erős nyomatékot szerettem volna adni a mondani valómnak. remélem nem bántó hanem építőnek fogja fel mindenki, sajnos írásban nem tudom magam úgy kifejezni ahogy kéne. lehet ez az én szegénységi bizonyítványom.
Last edited by JoeBlack at 11/4/2011 12:45:48 PM