Pošto ne znaš skilove mog turcina, mozes li mi reci koje skilove trenutno ima? Mislim da nemoze jednostavnije biti.
Naravno da mogu otprilike za prva tri skilla bih mogao da ti napisem kombinacije koje bi se kretale u rasponu izmedju 2 nivoa. Medjutim, to i nije ono sto sam ja napisao u prethodnom postu pa nije fer da zamenis teze ako vec krenes u raspravu.
A ti se vrati jos jednom na moj post pa procitaj ponovo, jer kad bih npr znao skillove iz prethodne sezone (a pogotovo spoljasnje skillove) onda bih mogao da ti napisem skillove tacno sve do jednog (sem iskustva)
Takodje, nije ni samo to poenta nego sto na osnovu tih podataka protivnik moze da odredi otprilike koliko smo mi maksimalno jaki na spoljnim pozicijama. (potovo ako imas u vidu da je Brkan na pocetku sezone bio na transfer listi i da svi ozbiljniji selektori iz nase grupe znaju njegove skillove)
E sad da te pitam nesto: da li si negde uspeo da procitas kolika su trenutne plate Makedonskih centara? (ostale timove iz grupe ne pominjem iz dva razloga) Ili mozda makedonskih bekova? Ili na primer da li negde uspeo da procitas trenutne skillove igraca iz Spanske reprezentacije?
I da me ne shvatis pogresno; ne bunim se ja ovde zato sto nam od toga zavisi pobeda ili poraz sutra nego zato sto je tajnost trenutnih plata
jedan od uslova da reprezentacija postigne sto bolje rezultate. Na nesrecu, mnogo toga jos treba da se ispuni da bi sve bilo idealno ...
EDIT: i ja mislim da jednostavnije ne moze biti...
Last edited by LA-popeye91 at 11/28/2010 7:29:32 AM