is dalies taip

Tikrai neverta vien pasu buvo trenint, dabar sakei jau tau kaip normalus zaidejas tapo. Ziurek kokiu tikslu nori. Ar kad greiciau geriau zaistu? Ar vienodesni kelt ir atidet gera zaidima 1 sezonui ? Jei treninsi toliau vien isorine metimus ir nuotoli turesi gera zaideja jau kita sezona. Jei vien pasus, toki pat kaip dab turejai toki ir turesi su tais pasais lyg uzstrigusi be trenkiu, aisku kazkiek pageres nuo pakilusiu pasu zaidimas, bet neryskiai. Algos dar lb mazos kad ju pergyventi, tad dabar gali pumpuoti ir butent tuos kelis skillus. Man matai kai vieno pasai gerbiami kito vidutiniai, tai tikrai apsimoka 1-2 trenkes duot ir pakelt bent po 1 skiliuka. Ta darysiu sia savaitele. Man jie kita sezona max taureje los, todel as niekur neskubu. Tau patarciau kaip ir sakiau anksciau geriau po 1 upa padaryt i seza pasu ir tiek, po 2 trenkes kazkur reiks tam skirti. Tada isliks balansas. Ir zaidejas bus dar lb geras ir gerai augantis ir taip norimi pasai po truputi geres. Iki U21 kol priaugs ir taps tie pusetini jei kas sezona kas 1 pakelsi

Cia mano toks patarimas draugiskas ir tiek

Gerai, kad is dalies pasnekejom, dabar tik pagalvojau apie kita sezona ir teks siame keist trenkiu plana, nes norint abu sutalpinti i trenkes kitam seze teks ilgai vien metima kelt

Tad siame vadinasi vien isorine ir pasus teks trenint ;)) Kai masciau tolygiau pasikelt

gerai kartais tos diskusijos