BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takımı

U21 Milli Takımı (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
267694.118 in reply to 267694.114
Date: 3/25/2015 2:30:49 PM
II Çanakkale Belediye BC II
III.12
Overall Posts Rated:
102102
Nehana naber ? Beni hatırlamıyorsun degil mi :) o seçimi senin gibilerin söz veripte oy vermemesi sayesinde kaybetmistim. Sözde oyun banaydi. Ama söz vermek oy vermeye benzemiyormus ;) ayrıca nedense su forumu o kadar az takip etmeme rağmen nerde bi olay olsa basinda sen varsin , neden ? Olay çıkarmak hoşuna mi gidiyor dostum? Imzama laf soylemekte sana dusmez dostum kisaca ? Kisisel kavgaya donusturmeye çalışıyorsun her zamanki gibi , yemezler :) Buna dikkat eden bi tek ben degilimdir elinizivicdanıiniza koyun cevap verin. Kusura bakma da nehana senin lafini hic kaaale almam :) arkadaslar öncelikle hujciab hocam saydığım hocalarimdansin haklısın tarzim biraz sert. Dedigim gibi herkes yazdiklarimdan tepki verdigimi anladi ama boyle sert davranmak güzel bi ders olmuştur. Milli takim hocasi icin kötü bir tecrube olmus. Umarim telafi edecegiz. Mizacim icin ozur dilerim böyle birisiyim. Normal bi konuda da boyleyim ben.

Last edited by Mustafa Bektaş(#10) at 3/25/2015 2:33:25 PM

This Post:
11
267694.119 in reply to 267694.118
Date: 3/25/2015 2:56:20 PM
Overall Posts Rated:
6060
selam arkadaslar konu nerelere gelmıs yav sımdı yanlıs taktık ve ısteklılık kullanıp yenılen kocu elestırmek bence normalde o kocu elestırenı yerden yere vurmak ne akla hızmet onu merak edıyorum ben mactan sonra elestırımde cok sert yazmadım sebebı secımde rakıbıydım fırsat kolluyor dıye dusunmesınler ıstedım ama bakıyorum mustafaya bu sozlerı sarfedenler bana neler yazmazdı bıraz sert elestırseydım dıye dusunuyorum gecen ay forumda eskıden neyse gene aynı guruplasmalar var bırı kıvılcım cakıyor dıgerlerı atesı koruklemeye yer arıyor dıye yazdım gm arkadas bana demedıgını bırakmadı ıste demek ıstedıgımde tamda buydu boyle oyunlarda basarısız olanlar elestırılır kımı sert kımı hafıf yapar bu elestırıyı ama elstırenı elestırmek avukatlık yapmak cok komık bu avukatlık yapanları bır yere nt edın bundan sonrakı secımlerde ıstemedıklerı bır aday kazanırsa o antrenor ıcın aynı hosgoruyu gostermıyceklerdır en agır sekılde elestırceklerdır yanı 20 sezondur degısen bır sey yok bu ısler boyle bunu goze almayan aday olmasın mıllı takıma ..

This Post:
00
267694.120 in reply to 267694.118
Date: 3/25/2015 2:58:16 PM
Overall Posts Rated:
168168
Sana oy sözü verdiğimi hatırlamıyorum. Vermiş de olabilirim. Ancak:

1-) Seçim için forum ve bbmail ile oy istemek yasak. 3. sezondan beri oyunda olan birinin bunu bilmesi lazım.

2-) Sana oy vermediğimi nereden biliyosun? Belki sana oy verdim.)

"Ayrıca nedense su forumu o kadar az takip etmeme rağmen nerde bi olay olsa basinda sen varsin , neden ? Olay çıkarmak hoşuna mi gidiyor dostum? " demişsin. Bence burada başrolde olan sensin.)

From: T-Mac1

This Post:
33
267694.121 in reply to 267694.116
Date: 3/25/2015 3:15:11 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.8
Overall Posts Rated:
225225
Hocam yazdıklarına %100 katılıyorum ayrıca konuyu başka bir boyuta getirmek istiyorum u21 takımı gerçek hayatta tam olarak nedir bir üst milli takımımıza oyuncu yetiştirmek bir üst seviye de başarılı olabilmek bunun için biz Erdem abi ve hatta daha önceki zamanlar bile bu işin sıkı kontrolünü yapıyorduk ki Bora abinin taktiksel yeteneğiyle başarı geldi ve hatta 12. sezon kıtalar arası finalini unutmayalım. Nehana hocam mustafa 2 kişiden hariç iyi bilirim filan demiyor olayı başka yere çekme gözlemcilik konusunda bizi iyi gördüğünü bununda sebebi de sizler belki de bu oyunu oynamıyorken biz gece gündüz çalışıp telefonla mail yoluyla sürekli iletişim halinde olup oyuncu kaçırmamak için elimizden geleni yaptık ki şuan a milli takımımız kayıpsız gidiyor yine söylüyorum u21 takımımızda alınacak her başarı A milli takımımıza gelecekte daha çok güvenebileceğimizin göstergesi olmalıdır
Ve şuan bu nokta çok önemli şuan ki kadro kesinlikle Bora hocamızın ve gözlemci ekibinin bir ürünüdür bunun tersini düşünen yoktur hadi 20 yaş grubu da hoca bakıyor diyelim peki ya şuan 18-19 yaş grubunda ki oyunculara kim bakıyor ? Şuan hocanın yaklaşık 300 oyuncuya bakacak durumda olmadığını herkes biliyor ki önceki hocalarımızın geniş gözlemci rotasyonu yapmalarının sebebi tamamiyle bu 300 oyuncudan en fazla antrenman verimini alarak 21 yaşında milli takım içinde olmasalar bile takımları için önemli oyuncu konumunda olmalarını sağlamaktı ki şuan bu yolla belki de birçok arkadaşımız lig yükseldi oyunda kar yaptı sağlam bir salon sağlam bir ekonomi ile oyuna devam ediyorlar pek az çok işin içindeyim ama hepinize şu soruyu soruyorum veya oyuncu yetiştiren arkadaşlara 18 yaşında oyuncu yetiştiren arkadaşlar şaun sizinle iletişim halinde olan bir kişi var mı özellikle draftta yüksek potlu oyuncuların bulunma ihtimali daha yüksek olan 4. ve 5. lig kullanıcı arkadaşlara soruyorum bunları..
Şuan herşey iyi hoş güzel ancak gelecek için ben pek umutlu değilim bu yönetimle ortak bir yargıdır bu u21 takımında başarıyı getiren olasıkların %70i gözlem %30u taktiksel beceridir biz gelecek sezonlarda şuan bu oyunun en iyi taktiksel beceriye sahip hocasını seçsek bile geri de kalmış oyuncu kadrosu ile bir başarı sağlayamayız
Taktisel işin boyutuna girmiyorum yazan yazmış zaten ama gözlemcilik konusunda hocamız pasif kaldı en azından bilmem kaç sezondur bu işi seve seve yapan birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim biraz uzun konuştum ama bence bu oyunda işini sağlam yapan insanlar yaptığı iş için konuşmaları gerek bilmedikleri konu da konuşmalara biraz abez kaçıyor ki bunun sonuçlarını geçmişte çok gördük herkese iyi akşamlar..

Last edited by T-Mac1 at 3/25/2015 3:32:34 PM

This Post:
22
267694.122 in reply to 267694.119
Date: 3/25/2015 3:15:37 PM
III.12
Overall Posts Rated:
102102
Hocam demek istediklerimi ne güzel de söylemişsin , Gerçek hayatta da bu iş böyle değil mi ? Fatih terim gibi bi adam avrupa şampiyonasına g,demedik diye suçlu oldu. Ama üçüncü yaptığı dönemde yada uefa aldığımız zaman imparatordu. Sorumlu olan kişi başarısız olduğu zaman eleştiri görür. Bunu bu hocamdan önceki hocalarımda yaşadılar. bora hocamda eleştiri almıştır. erdem hocam da eleştiri almıştır. Ama bazısı sert olur bazısı yumuşak. İşin garibi. Milli takım hocamız eleştiriden sonra sakin kalıp gayet düzgün bir şekilde cevaplar verirken. Beni bozmaya çalışan arkadaşlar, hocama avukatlık yapmaya çalışanlar. Burda hocamı bozmak gibi bi niyetim asla olmadı. Ama sert bi üslupta eleştirdim. Ve yapılan şey benim nezlimde hatalıydı . Hala düşüncemin arkasındayım. Nehana maç chattinde konuşmuştuk dosstum :) işine gelmiyor ya hatırlamazsın ;)

This Post:
11
267694.123 in reply to 267694.120
Date: 3/25/2015 3:21:05 PM
I_AM
III.6
Overall Posts Rated:
2626
Şimdi öncelikle kişisel kavganızı burada değil başka ağlarda gerçekleştirin ve lütfen daha fazla da uzatmayın diyerek söze başlamak istedim. Ortada seçimle gelmiş bir koçumuz var ki bu mertebe Milli Takım gibi en üst ve kutsal bir mertebe. I_AM benim takımım ama Milli Takım hepimizin. Lütfen eleştirin, eleştirileriniz yapıcı olsun ki yararı olsun. Yalnız burada eleştireni aşağılayıcı, kırıcı laflar ile eleştirenleri gördüm. Her birimiz ne kadar rakip olsak ve birçoğunuzu tanımasam da çok üzücü buldum. Her neyse konudan sapmayalım. Lütfen Milli Takım için yapıcı eleştiriler yapalım, eleştirenler için değil..

From: satarak

This Post:
00
267694.124 in reply to 267694.121
Date: 3/25/2015 3:35:05 PM
Overall Posts Rated:
6060
sımdı bu yazdıklarından sonra eger secımı kazansaydık kurdugumuz 8 kısılık ekıple bunların hıc bırı olmuycak tı ama su saatten sonra yapıcak bır sey yok gecmıs olsun 18 yas oyunculara..

This Post:
00
267694.125 in reply to 267694.122
Date: 3/25/2015 3:36:35 PM
Overall Posts Rated:
168168
Tamam da soyadın gibi güzel kardeşim; burada senin eleştirilerinin tepki çekme nedeni üslubun. Eleştirme hakkına sonuna kadar sahipsin ama bağırarak konuşur gibi eleştirme hakkına sahip değilsin. Kaldı ki ortada başarısızlık yok. Sezon başından beri alınan ilk yenilgi. İspanya'ya yenildik, sıradan bir takıma değil.

Ayrıca sen Fatih Hocanın karşısına çıkıp: "Ne biçim takım kurmuşsun, böyle kadro mu kurulur!!!" gibisinden konuşursan vereceği tepkiyi tahmin etmek bile istemiyorum.

Son olarak, hocam yanlış anlama hakkaten merak ettiğimden soruyorum: Sana oy vermediğimi nereden biliyosun?

This Post:
00
267694.126 in reply to 267694.125
Date: 3/25/2015 3:38:27 PM
Overall Posts Rated:
6060
cok da merak edılcek bır sey degıl ocam ya karekterınız farklı dusunce yapınız farklı o yuzden oy vermemısındır:)

This Post:
00
267694.128 in reply to 267694.125
Date: 3/25/2015 3:49:46 PM
III.12
Overall Posts Rated:
102102
Kimseye bağırdığım falan yok hocam , kendinizi korkutmayın böyle şeylerle :) Ben kişisel görüşümü söyledim herkes gibi , üslubum biraz sert gelmiştir doğrudur . Sıradan bi takım değildi diyorsun kabul ediyorsun zor olduğunu. Peki bak şöyle düşünelim. ÇZ oynadınız ve kazandınız diyelim maçı ? Ben tebrik ederdim hocamı galibiyetinden dolayı. Ama bu ÇZ oynamamız için bi sebep değil. Turnuvalar tek maç üstünden oynanmaz . Gruplar falan var bu işin. Bi sürü takım var. Şimdi sen kaybettiğin istekliliği kazanmak için illa rahat ol oynıcaksın ama sonuçta rahat ol oynarken gene kaybediceksin. Şimdi rahat ol oyna kaybet . Zaten kaybettin. İlerde rahat edersin isteklilik fazla diye , basitt taktikler bunlar hocam ;)

Advertisement