BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA II.

NBA II.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244403.118 in reply to 244403.117
Date: 7/3/2013 4:58:40 AM
Overall Posts Rated:
2222
Örülök a cserének,Dudley-ért egy tehetésges irányítót meg egy 8 millás lejárót kapni,nagyon jó üzlet. Szerintem is lesz csere,de én inkább szezon közben vagy a cserehatáridó lejárta előtt számítok rá,valószínű,hogy megnézzük milyenek ketten együtt a backcourtban. Gortot is értékesítve lesz minden bizonnyal,jól halad a rebuild,ráadásul idén biztos hátul végzünk így a rendkívül ígéretes 2014-es drafton majd elől választhatunk,ráadásul ha jól tudom 2 elsőkörösünk is van.

This Post:
00
244403.119 in reply to 244403.118
Date: 7/3/2013 6:17:34 AM
Overall Posts Rated:
310310
Hát abban nem lennék olyan biztos, hogy hátul végeztek és elöl választhattok. Mondjuk a Suns helyében szépen kitakarítanám az öregeket, tankolnék a szezonban és igyekeznék lottery draft picket szerezni, de az nehéz lesz, nagyon erős lesz a 14-es draft, nem csak Wiggins miatt. Én megtartanám Marshallt, Bledsoe-t, Brownt, Beasleyt, Morrist, Lent, mint a csapat magját és elpasszolnám Frye-t, Dragicot és Gortatot egy centerért, meg egy SF-ért és egy lottery pickért, aztán mehet a tankolás. A három legnagyobb szerződés elengedése 21,5 milla cap space-t jelent, annyiért már jó centert és SF-et lehet szerezni. Jövőre a fent említettekből csak Brown szerződése jár le, őt meg ott lehet tartani évi 4-5 milláért.

Gyakorlatilag így nézne ki a keret két év múlva:

Marshall/Bledsoe
Brown/14-es draft pick
Beasley/cserében szerzett SF
Morris/Morris
Len/cserében szerzett center

Meg még ott lenne Scola is képességeihez képest baráti fizetéssel, plusz még egy draft pick. Esetleg Wesley Johnsont is vissza lehetne most igazolni Brown mögé, bár én nem tenném.

Tudom, még az idei nyár sem telt el, de érdemes egy pillantást vetni a Lakers szerződéseire jövő nyártól. Konkrétan egyedül Nashnek van szerződése és azért jövő nyáron nem csak a draft lesz erős, de a FA-piac is. Hát még ha Kobe veterán minimumért írna alá

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.120 in reply to 244403.119
Date: 7/3/2013 7:17:27 AM
Overall Posts Rated:
2222
Szerintem Bledsoe előbb lesz kezdő mint Marshall,Brownt nem hiszem,hogy megtartjuk,Butler lejárójával is lehet trükközni és szerint Goodwin jó kis játékos lesz.
Nem olyan erős a jelenlegi keret,hogy ne hátul draftoljunk,a tavalyi nyugati utolsó hely megcsípésére idén is lesz esélyünk,ráadásul keleten a Wizards biztos előrébb lép,a Bobcats kérdőjel,de ők még lehetnek nagyon gyengék,Cavs is jobb lesz,mint tavaly,Orlando jó kérdés,meglátjuk mit hoznak ki,ők még lehetnek bottom3.

This Post:
00
244403.121 in reply to 244403.120
Date: 7/3/2013 7:36:57 AM
Overall Posts Rated:
310310
Bledsoe remek atletikus képességekkel megáldott kosaras, de Marshall igazi irányító, aki jobban ki tudja szolgálni majd Lent és a többieket. Szerintem is idén kezdő lesz Bledsoe, de ahogy kiforr majd a csapatjáték, Marshall szerintem átveszi a kezdő szerepet, Bledsoe meg esetleg tényleg SG lesz.

A tankolás nehéz lesz idén, sok csapat fog ráhajtani a lotteryre. Contendereken és azokon kívül, akik elvből nem tankolnak, gyakorlatilag mindenkinek meg fog fordulni a fejében és páran rá is fognak hajtani. Én azért megemlíteném még a Bucksot, Jazzt, Kings-et, Pistonst, Blazerst és esetleg a Hawks-ot is. Ha sem Howard, sem Smith nem megy a Masv-be, akkor ők is ide tartoznak majd. Ha a Wolvesnál megint sérüléshullám lesz, ők is ráhajtanak a draftra, szóval nem venném azt biztosra, hogy a Suns mondjuk top5-ben draftol. Lottery azért meglesz

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.122 in reply to 244403.121
Date: 7/3/2013 7:46:56 AM
Overall Posts Rated:
2222
Hát az eddig látottak alapján elég nagy fejlődés kéne Marshallnál,hogy kezdő legyen,de szerintem a Suns-szurkolók lennének a legboldogabbak,ha ez megötrténne és azon kéne gondolkozni,hogy mit kezdjünk a Marshall-Bledsoe kettőssel:D

Bucks 8. hely közelében lesz szerintem,Jazz tényleg tankolhat,Kingsnél szó van arról,hogy szerez 1-2 olyan játékost akikkel középszerű csapat eredményét hozhatják idén,Pistons folyamatosan fejlődik,Drummon, Monroe egyre jobb lesz,szerintem ők nem tankolni fognak,Blazers akkor tankol,ha LMA-t elcserélik,igaz,a Hawks is zárhat idén gyenge mérleggel,Dallast nem hiszem, hogy Cuban engedi ilyen ligautolsó közeli eredményhez. Tényleg csak a szezon alatt dől majd el,hogy melyik csapat mire lesz jó.

From: blive

This Post:
00
244403.123 in reply to 244403.122
Date: 7/3/2013 8:00:40 AM
Overall Posts Rated:
6262
épp azon gondolkodtam, hogy keleten nem is tudok összeszámolni 8 csapatot, akik igazán a POért mennének, ne pedig az 1/1ért. Vegyük a tavalyi 8 bejutót: onnan alapból 3 csapatot ki is lehet húzni (Bucks - Boston sokat gyengült, Atlantánál pedig épp most nyilatkozták le, hogy ha nem lesz nagy név, akkor mehet a tank.) ebből mondjuk a Boston nem fog látványosan tankolni, bár ki tudja. helyükre jöhet a Washington, aki erősödött, és kb. ennyi. Philly kiszállt, Torontonál az új GM tisztogatni akar, talán egy közepesen erős Detroit, vagy mondjuk a Cavs, ha tényleg behúz egy AS-kalibert. többi csapat masszívan 1/1ért mehet.

a Jamesék draftja előtti évben is ennyire sok csapat vállalta fel nyíltan a tankot egy évvel a draft előtt, mint idén? vagy idén azért sokat nyom a latba, hogy elég erős lesz az FA piac is jövőre?

Last edited by blive at 7/3/2013 8:00:52 AM

From: Hakeem12

This Post:
00
244403.124 in reply to 244403.123
Date: 7/3/2013 8:06:52 AM
Overall Posts Rated:
2222
Hát igen,de 8 csapatnak muszáj PO-ba jutnia még ha az erősségük nincs is meg hozzá. Az tény,hogy keleten lesz bőven tankoló csapat akik felveszik majd a versenyt a Suns-szal,de egyelőre olyan nagy javulást nem látok a keretünkben,és tavaly simán hátul voltunk. A javulást nyilván a jelenleg képviselt játékerőre értem,potenciálban ég és föld a különbség. Meglátjuk mi lesz.

This Post:
00
244403.125 in reply to 244403.123
Date: 7/3/2013 9:49:14 AM
Overall Posts Rated:
310310
Jamesék előtt ennyire nem tankoltak sokan, igaz akkoriban még nem is volt ennyire elfogadott (vagy divat) tankolni, manapság már a szurkolók is könnyebben elfogadják. Szerintem hiába erősödik a Wizards, vagy a Cavs, akinek nincs reális esélye legalább konferenciadöntőre, az simán tankolhat. Keleten Heat, Pacers, Bulls, Knicks, Nets, nyugaton Lakers, Grizzlies, Spurs, Thunder, Clippers, Warriors tuti nem fog tankolni, a lista persze bővülhet pl Minnyvel, vagy Rockets-szel, Mavs-szel, ahova Howard igazol, vagy ahol esetleg komolyan veszik az évet (pl Pelicans is ilyen lehet, ha összejönnek az igazolások). Tankolni meg nem csak az 1/1-ért érdemes, jövőre a lotteryben jobb játékost lehet majd húzni, mint idén a top5-ben. Szerintem a 30 csapatból minimum 10-12 tankolni fog, akár bevallják, akár nem.

Don't feed the troll
This Post:
00
244403.126 in reply to 244403.125
Date: 7/3/2013 12:31:19 PM
Overall Posts Rated:
6262
Köszi, igen én is hasonlóan látom a dolgokat. Mondjuk nálam a Houston Howard néllkul is bekerül a "nem fog tankolni" körbe. Amúgy szerintem ők lesznek a nyár nyertesei, Howard menni fog, és el tudom képzelni, hogy Smitht is odacsábítják Lin és Asik elcserélésével. Még egy: a Pelicans se fog, mivel odaadták a jövő évi cetlit Noel mellé Holidayért, így nekik FAről kell robbantani(elvileg Evanst nézték ki)

This Post:
00
244403.127 in reply to 244403.121
Date: 7/3/2013 1:32:15 PM
Overall Posts Rated:
146146
Van valami extra tehetség a drafton?

This Post:
00
244403.128 in reply to 244403.127
Date: 7/3/2013 1:36:44 PM
Overall Posts Rated:
310310
Mármint jövőre? Hát Wiggins mindenképp, de még mellette is vannak jó játékosok szép számmal

Don't feed the troll
Advertisement