Nagyon jó kérdés!
Végre bizonyítani lehet a rátermettséget is:)
Ezt többféle képen is lehet szerintem. Ahogyan látom, ez elején és a közepén a válogatott menetrendében, könnyű, kötelezően hozható meccsek vannak. Ezeken a meccseken szernitem felesleges felfedni az ászt. Tehát ez esetben én egy semleges támadású s védekezésű védekező, ill. támadó taktikát alkalmaznék.( gyorspasszos, 1:1) vagy alap, mindegy.
A sorsdöntő mérkőzés(eken) pedig igyekeznék egy területre koncentráltabb, egy helyen jóval hatékonyabb támadási taktikát alkalmazni(rag, 2pontos erőlt). Azt, amelyik a válogatottnak inkább erőssége. A gyorspasszos 1:1-el szerintem nagyon hatékonyan levédekezhető, ezért is.Az ellenfél védekezése bizonyosan 1:1 lesz még akkor is, ha kintről jobban támadunk, mint bentről.
2. Megjátszható dolog. Fórumba leírok egy hamis de nagyon határozott előrejelzést a válogatott taktikájáról a mérkőzésre mondjuk egy nappal a kezdés előtt, majd szólok az egyik BB-s külföldi ismerősömnek, hogy linkelje be a fórumukra, vagy küldje el a kapitánynak a linket, odaírva pl. hogy ő imádja Németországot. Szerintem egyszer, sorsdöntőkor megjátszható ez is. Kinti támadó taktika állna benne, mert lehet akkor 3:2 zónázik, viszont 2:3 zónát szinte senki sem használja, mivel rengeteg rá a panasz, jogosan.
A behívós dolog is remek, én úgy csinálnám, hogy ha a benti támadást favorizálom, akkor behívnék 2sg-t vagy fordítva.
Hogy hazudnék-e egy ,,leegyezett" laza-lazánál? Még soha nem tettem olyat, de a válogatottért természetesen megtenném. Utána írnék egy bocsánatkérő levelet,ha az ellenfél nem hazudott, leírnám hogy nagy a győzni akarásom és hogy sajnálom, de a helyzet megkövetelte a döntést, és hogy nehéz egyéni döntés volt. Egyszer megjátszható...
Egyszer megszeged az ígéretet, többé senki sem hisz neked... Nagy dilemma, de hát az élettől is gyakran nem azt kapod amit vársz, és mégsem tudok érte fenéken perdíteni senkit sem.:) Ha valakiben akit nem is ismersz megbíztál, akkor csak magadra vess, ez van ma...
Ha eszembe jut még valami, akkor még írok erről a részről.
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 11/4/2011 12:15:19 PM