Most állt elő az, hogy nincs mit hozzátennem, úgymond jogos. :)
Picit mentegetőzés, picit magyarázat, picit háttérinfó gyanánt, de leginkább kellemes beszélgetésként fogjuk fel az alábbiakat. :)
Elsősorban azzal kezdeném, hogy nem ez a fő játékom. Bár itt is jóval többet töltök online, mint a menedzserek 98%-a, de akkor sem ez. Mivel a szabadidőm csaknem egészét ide tudom összpontosítani a poszt elnyerése esetén, valamint igencsak többre érzem hivatottnak országunkat jelen helyzeténél, ugyanakkor jóval többet foglalkoznék a BB-vel, mint amennyit a szimpla játék megenged, ezért beneveztem. Most nem csúsztam le az időpontról sem, csak éppen itt van Vendabal. :S Aki miatt állítólag senki nem indul. ;) Én nem tudom mennyi tanácsot osztott ki korábban, vagy mennyit fórumozott, de itt az elején kevés volt (ezen az aktuális vitafórumon!). Ezt értette félre némileg Gau is, mint ahogy más se ismerhette korábbról máshonnan... A korábbi eredményei előtt én is leseggelek, ez senki előtt ne legyen kétséges! Viszont amit elkezdtem, azt végig is csinálom becsülettel. Ezt a kampányt is. Akár "jogosult" vagyok a posztra, akár nem. Az alkalmasságom senki ne kérdőjelezze meg, hiszen még nem is volt alkalmam bizonyítani. Meg tudnám csinálni, abban biztos vagyok. :) Ugyanakkor Isten adja, hogy a - még most nem tudjuk ki :) - kapitány dicsőséget és méltó rangot szerezzen mindannyiunknak! Ebben az esetben a következő választáson eszem ágában se lesz elindulni, de elvárom, hogy Ő majd tegye ezt meg, és én szavazhassak rá!!!
Ámen, vagy UFF, kinek mi tetszik jobban :)
Megint lemaradt valami: az "észosztás" szerintem korántsem minden. Látott már talán más is olyat (itt is), hogy észosztásban és elméletben az élen járt, aztán gyakorlatban meg a fasorba se. :( Én remélem az vagyok, aki gyakorlatban csinálja jól, amit megpróbálnak előre szóban kicsikarni. ;)
Last edited by ZigiZakk at 7/1/2010 8:07:09 PM