BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
00
328179.115 in reply to 328179.114
Date: 9/23/2025 2:20:13 PM
Ви то јурили минуте за тренинг,а?😀

This Post:
00
328179.116 in reply to 328179.115
Date: 9/23/2025 2:28:42 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Pa tako nekako,za dva treninga skoro sreca pa ce maser da odradi platu u petak

This Post:
22
328179.117 in reply to 328179.112
Date: 9/23/2025 3:04:24 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
4141
Da vidimo sta se to sve veceras izdesavalo a izdesavalo se svasta ! :D
I ujedno da uradimo i finalne kalkulacije pred poslednje kolo...

Ale su na svom terenu protiv Stasinih beba umalo napravile senzaciju !
Gubio je 10 poena pola minuta pre kraja al je covek ubacio jedno 5 trojki
u poslednjem minutu utakimice :D Na kraju ipak za poen kratak...

Kakav duel Crnokose i Red Zmaja ! Crnokosa ubacuje trojku 3 sekunde
pre kraja za produzetak i na kraju posle 2 produzetka dolazi do pobede !
Jako bitne pobede !

Strpce u trecoj cetvrtini prelomio utakmicu protiv Durlanaca i takodje dosao
do jako bitne pobede koja mu idalje daje kakvu takvu sansu da se nadje u plejofu !

Cvetici su igrali egal utakmicu protiv Zenice kod kuce do sredine trece cetvrtine a onda
skroz pali u poslednjih 15-ak minuta i izgubili 17 razlike. Jeste bio domacin ali posle
prodaje jako bitnih igraca , rekao bih ocekivan rezultat...

Sveti Vid ocekivano dobio Mamlaze kod kuce ali verovatno ni sam nije ocekivao ovako
ubedljivu pobedu. Vodio je 19 razlike vec posle prve cetvrtine , nakon trece je bilo cak
38 razlike , kasnije su Mamlazi smanjili na konacnih 25...Sad vise ne moras da brines za
prvu poziciju :D

Zanimljiva stvar , cak 5 utakmica je reseno u korist gostujucih timova sto nismo cesto imali
priliku da vidimo...ako su uopste u nekom kolu gosti ostvarili vise pobeda ! :D

E sad da vidimo finalnu racunicu pred poslednje kolo :

Plava konferencija :

Imacemo duel Ale i Nemani protiv Durlanca u poslednjem kolu. Ale su domacini a realno i favoriti
posle dovodjenja pojacanja. Ako Ale slucajno izgube , idu na 8 mesto i ispadaju iz lige. Ako pobede ,
idu na 6 mesto ! Durlanci logicno , ako izgube ispadaju iz lige , ako pobede imamo dva scenarija.
Mogu da zavrse na 7 mestu a mogu da zavrse i na 6 mestu ako Gandza izgubi sa nekih 87+ razlike
( sve zavisi kojom razlikom Durlanci pobede ) Najrealniji scenario tu je Ale 6 Gandza 7 Durlanci 8.

Imamo i borbu za 4 mesto gde je jako prosta racunica. Crnokosa ima pobedu vise od Strpce ali i losiju
kos razliku. Crnokosa docekuje Hofmanskog , Strpce docekuje Stasine Bebe. Ako Crnokosa pobedi ,
zadrzava 4 mesto. Ako izgubi i Strpce takodje izgubi , 4 mesto. Ako izgubi a Strpce priredi iznenadjenje
i pobedi Stasine Bebe kod kuce , Strpce preuzima 4 mesto !

Crvena konferencija :

Ovde smo mogli da imamo samo takav cirkus da Rams nije prodao igrace :D Teoretski idalje postoji
sansa da imamo 4 tima sa 14-8 , ali to se nece desiti :) Ocekuje se da Mamlazi pobede Rams kod kuce
i zadrze drugu poziciju. Od 3 do 5 pozicije ima dosta scenarija. Ako Cvetici pobede Giantse u gostima ,
oni su 3. Ipak to nije bas realno. Ako izgube i ja izgubim od Svetog Vida , Cvetici i Zenica imaju 14-8.
Tu je razlika u kos razlici 103 poena u korist Cvetica , medjutim , Zenica igra protiv Mitrovice u poslednjem
kolu kod kuce. Moze da se desi neki scenario gde Zenica dobija 80 razlike , Cvetici gube 25 u gostima i
Zenica je onda na 3 mestu. U suprotnom , Cvetici 3 , Zenica 4...

Ono sto komplikuje situaciju je moja utakmica sa Svetim Vidom. Ako pobedim i Cvetici izgube od Giantsa
ja sam 3 na tabeli ( racunam da Mamlazi dobijaju Rams ) U tom scenariju Cvetici i Zenica se bore za 4 mesto
putem kos razlike isto ko sto sam naveo gore. Ako ja pobedim i Cvetici pobede , Cvetici su 3 , ja 4 , Zenica 5...

Imamo i borbu za 6 mesto , na srecu tu nije tolko zamrseno :D Ako Rams izgubi sto je realno i Giantsi pobede
protiv Cvetica kod kuce , sto je isto realno , Giantsi su 6 , Rams je 7. U bilo kom drugom scenariju Rams ostaje
na 6 mestu...

Ovo u prevodu znaci da je sasvim realno da gledamo Giantse protiv pojacanih Ala u plejout-u ! :O

Jeste dosta konfuzno , pogotovo kod nas Crvenih oko 3-5 pozicije ali se nadam da sam lepo objasnio.
Negde sam mozda i zeznuo , ako jesam , ispravite slobodno...Ceka nas zajebano poslednje kolo ! :)

Potrudicu se da do kraja sezone ( i plejof ) ispratim s

This Post:
00
328179.118 in reply to 328179.114
Date: 9/23/2025 3:25:28 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
4141
Au jbt , ja nisam ni primetio da je i svaka cetvrtina bila nereseno. Koja tekma :D
Kotam da zavrti engine jos 1000 puta utakmicu ovo se nece desiti ponovo :D

This Post:
00
328179.119 in reply to 328179.118
Date: 9/23/2025 5:16:06 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Ma da,poooodpuni haosss... jos izgubih na kraju...msm realno taj poraz mi nista ne menja (da nesto znaci ne bih stavio Vujkova na startno krilo)
Ali bas glup poraz,oba puta vodim 3 razlike i ne prave faul nego posle skoka u napadu primam trojke... a najjači mi je bio bag gde posle primljeme trojke imam 3 sek. za napad i moji ne šutnu jer piše "isteklo je vreme za napad" 😀 aj kapiram da je isteklo vreme skroz,ali za napad ne može da istekne za tri sekunde baš....

This Post:
00
328179.120 in reply to 328179.119
Date: 9/23/2025 5:40:47 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
4141
Jbg ima dosta takvih bagova u enginu. Ja se secam da sam jednom gubio 3 razlike i moji
sutirali za 2 u poslednjem napadu XD Cirkus...

This Post:
00
328179.121 in reply to 328179.117
Date: 9/24/2025 3:46:32 AM
Може Црнокоса и до трећег места, ако ме победи 50-0. 😜