Ja bih zamolio da se izbace i skracenice poput TIE i CT :D Bitno je da se razumemo, a ko ce koje izraze da koristi krajnje je "marginalno" :D... Sad ako neko ne voli latinski treba da i izbacimo i sve reci izvedene iz tog jezika?{latinski sam uzeo cisto kao primer, svejedno je koji jezik} Ja koristim osisanu cirilicu jer smatram da svaki iole normalan covek moze da zakljuci sta sam hteo da napisem. A sad ako cemo patriotski, terebalo bi svi da koristimo cirilicu, i samo reci koje ju su izvorno srpske {vampir :D}, i imacemo strasnu "konverzaciju". A mi, poznati po tome sto smo veoma miran i nenametljiv narod, imamo veoma siromasnu istoriju bez ijednog rata... I bas zbog toga sto je neko od nasih predaka ratovao protiv Turaka, Nemaca, Hrvata, Amera, skoro celog sveta mi treba da poizbacujemo svaku rec koja je nastala iz jezika ovih nasih smrtnih neprijatelja... Nemojte biti smesni, nego uzivajte u igrici ako hocete, a vas WWIII vodite na drugom mestu... 
Mislim da je mnogo bolje da se razumemo svi medjusobno, nego na koji cemo se nacin razumeti.