Дивися яка в мене логіка - на початку сезону коли я попав в третю лігу в мене вболівальники були не дуже задоволені, із-за цього я дуже спустив ціну на білети і відвідуваність була хороша, тепер коли я вилетів із кубку і мені не приходиться зливати як мінімум один матч в лізі (а це дуже било по настрою вболівальників, навіть не помагало непоганий виступ в кубку) я повністю зосереджуся на лізі і настрій вболівальників я думаю підніметься. Плюс в ПО майже завжди в мене заповнюваність стадіону була 100%, навіть при трохи завищених цінах.
А доктора 6 рівня я купив із-за дуже привабливої зарплати та й ставка на нього була низька, доречі я поставив свою ставку і більше не хотів підіймати її і вийшов з менеджера і в мене так же само получилося як із тренером 6 рівня, моя ставка виявилася останньою. Доктор в мене із спеціальністю масажист що дає змогу моїй основі перегравати хвилини на неділі, зараз я стараюся щоб мої гравці грали не більше 48-55 хвилин, а з цим доктором я зможу грати своєю основою майже 2 матчі, так що тепер я зможу трохи розпродатися, оскільки не прийдеться держати пару гравців на запасі, і цим самим розвантажу фінансову відомість, і ще це пригодиться в 2 лізі, звичайно якщо я туди вийду, де на неділі моїй команді прийдеться грати як мінімум 2 важкі гри.