Imao sam ja fine zarade od treniraca i sad bih imao kad bi prodao onu trojicu treniraca ali mi ovi odgovaraju zbog malih plata.Ti si imao srece na draftu pa si dobio Minela a mogao si sebi zvijer napravit,po svojoj zelji a takvog igraca sad ne mozes kupiti za milion.Da si ga trenirao samo dvije sezone uzeo bi duplo vise nego sto si uzeo a mogao si ga i sebi ostavit i trenirat i bio bi miran na toj poziciji dugo dugo.Ja znam da se u prvoj ne mogu trenirati tri trenirca i biti konkurent za PO ali se moze ubacit jedan koji ce minute dobijati u prijateljskim-kup utakmicama.Zar se ne isplati uzet jednog trenirca i trenera 5 i sebi napraviti K kakvo ne mozes kupiti ni za 2-3M?.Al nasa BB zajednica je takva da svi nesto kalkulisu pa pola sezone igraju pa rasprodaju tim i stekaju lovu.
Ti pojma nemaš!
kad volis pomagati de meni pomozi imam dosta mladi igraca 18 19 god pa mi pomogni kako da ih treniram i sta da bi brzo napredovali plizzz pozzz odg
Kad procitas to gore onda kliknes na ovo ispod i obratis se tim ljudima koji su tu navedeni.(1035)