BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122343.114 in reply to 122343.111
Date: 12/18/2009 6:03:37 AM
Overall Posts Rated:
170170
pantws re paidia xwris na thelw na symmetasxw katholou se aytin tin kouventa oson anafora tis metagrafes AN EXOYME YPOPSIES GIA KATI DEN PREPEI NA TIS LEME STO FORUM alla na kanoume anafora swstos?

This Post:
00
122343.115 in reply to 122343.114
Date: 12/18/2009 6:47:38 AM
Overall Posts Rated:
5050
Αγαπητοί εναπομείνατες υποψήφιοι, έχω να σας αναθέσω τρεις ερωτήσεις έτσι ώστε (όχι μόνον εγώ επίζω) να βγάλω κάποια συμπεράσματα.

1) Πόσους χρήστες θα χρειαστείτε να σας βοηθήσουν και σε τί πόστα?
2) Ποιά θα είναι τα κριτήρια επιλογής των παικτών?
3) Πόσο χρόνο καθημερινώς διαθέτετε για την ομάδα σας και πόσο μπορείτε να διαθέσετε αποκλειστικά για την εθνική?

From: takis17
This Post:
00
122343.116 in reply to 122343.115
Date: 12/18/2009 7:55:03 AM
Overall Posts Rated:
1010
παιδια ειδα τις υποψηφιοτητες και λυπαμαι........ περα απο τις κατηγοριες που βρισκονται οι παιχτες αμα δειτε τις τακτικες τους θα πειτε καταστραφηκαμε!!και εχω την εξης ερωτηση!οποιος βγει θα παιζει συνεχεια τρεξε σουτερε μαν του μαν????
και το δευτερο ειναι γιατι κανεις δεν μας εδωσε ενα πλανο???

This Post:
00
122343.117 in reply to 122343.116
Date: 12/18/2009 8:29:54 AM
Overall Posts Rated:
115115
Μεγάλε Παικταρά...να λυπάσαι για τον ευατό σου και όχι για μας...
Και επειδη είμαστε σε μικρή κατηγορία;;; 5 μέρες ασχχολουμε με το παιχνιδι.....και ναι αφου μαρεσει φυσικα θα παρω την εθνικη....δεν μασαω ουτε με παλιους ουτε με νέους
ΚΑι αλλη φορα πρόσεχε πως μιλας

This Post:
00
122343.118 in reply to 122343.116
Date: 12/18/2009 8:32:23 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε Τάκη.
Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των λοιπών υποψηφίων, αν και ίσως θα έπρεπε να συντονιστώ μαζί τους γιατί όπως φαίνεται σε αυτό το forum οι "αντίπαλοί" μου δεν είναι οι συνυποψήφιοι για τη θέση, αλλά οι ψηφοφόροι μας!!!
Ζητάς ένα πλάνο. Πως μπορώ να σου δώσω πλάνο όταν έχω άγνοια των επιλογών που σου δίνει η θέση του προπονητή της εθνικής, από το πως επιλέγω παίκτη για την εθνική, μέχρι ποια restrictions έχω. Και το γράφω αυτό με πλήρη επίγνωση πως χρήστες με καλοπροαίρετη διάθεση για κριτική, όπως ο Νίκος, θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου.
Όπως δεν ήξερα να managάρω και τη δική μου ομάδα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι.
Πάραυτα και σχεδόν όλα τα συστήματα τα έχω δοκιμάσει και ένα excelόφυλλο διαχείρησης ομάδας έχω φτιάξει, ανώτερο του buzzer beater control, όπως μου έχουν πει φίλοι χρήστες που τους το έχω δώσει.
Τα αποτελέσματά μου νομίζω δείχνουν αν κατανόησα το παιχνίδι σχετικά γρήγορα καθώς και η γνώμη των αντιπάλων μου είναι αρκετά κολακευτική για μένα (Όποιος δεν πιστέυει μπορεί να ρωτήσει απ'ευθείας τους αντίπαλούς μου στα φετινά και περσινά playoff την άποψή τους για μένα)
Την Εθνική ομάδα, αν είμαι τελικά ο επόμενος προπονητής της, θα τη διαχειριστώ ακριβώς όπως τη δική μου ομάδα.
Τις διαφορές πιστεύω πάνω από 1-2 μέρες δεν θα μου παρει να τις κατανοήσω και ανεξάρτητα από την προεκλογική αμφισβήτηση στο πρόσωπο όλων μας, είμαι σίγουρος πως χρήστες όπως ο Τυφώνας, ο Rantanplan με ανώτερη εμπειρία στο παιχνίδι από μένα και ίσως από τους περισσότερους από εμάς, θα στηρίξουν οποιονδήποτε υποψήφιο επιλεγεί.
Πάντως θεωρώ κρίμα πως με τη συμπεριφορά κάποιων αναγκάστηκε ένας σοβαρός οικογενειάρχης όπως τον Rantanplan να αποσύρει την υποψηφιότητά του που θα ήταν ίσως μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση.
Τον έχασα από αντίπαλο υποψήφιο, αλλά τον κέρδισα σαν γνωριμία και ίσως με τον καιρό σαν φίλο.
Τέλος όσο για την απουσία μου από τα forum ως σήμερα, μιας και σχολιάστηκε, θα ήθελα να πω πως και τώρα που τα είδα, προτιμώ την κατ' ιδίαν επικοινωνία με τους χρήστες. Μου έχει λύσει πιο πολλές απορίες και με έχει γλιτώσει από άσκοπα "μαλλιοτραβήγματα".
Στα θετικά πάντως της προεκλογικής περιόδου τοποθετώ τις επαφές που έκανα με πολύ σωστούς ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη μου για το άθλημα και απλά δεν είχε τύχει να πέσουμε σε ίδιο όμιλο για να είχαμε ηδη γνωριστεί.
Οπότε ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα με θεωρώ ήδη κερδισμένο αφού στη δύσκολη προσπάθειά μου στην παρθενική μου εμφάνιση στην ΙΙΙ Division θα έχω αρωγούς χρήστες ανώτερων κατηγοριών που ελπίζω μέχρι το τέλος της season 11 να με θεωρούν και να είναι φίλοι μου.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο forum και εύχομαι λιγότερα "μαλλιοτραβήγματα" στο πρόσωπο των υποψηφίων.

Last edited by Kajabbar at 12/18/2009 8:38:40 AM

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
122343.119 in reply to 122343.117
Date: 12/18/2009 8:32:50 AM
Overall Posts Rated:
1010
κατσε λιγο επειδη ειπα οτι θελω να δω ενα πλανο σημαινει οτι ειμαι παικταρας????????
ξερω μια παροιμια που λεει οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε!!
δεν σε ειδα στις επιλογες εισαι σίγουρος οτι εβαλες????????????εγω μια χαρα μιλησα!!!

This Post:
00
122343.120 in reply to 122343.119
Date: 12/18/2009 8:35:40 AM
Overall Posts Rated:
115115
Καλά μεγάλε ''αλλα λεει η γιαγιά μου, αλλα ακούν τ'αυτιά μου'' ... κατι τέτοιο μου θυμισες με αυτό που απαντησες

This Post:
00
122343.121 in reply to 122343.120
Date: 12/18/2009 8:42:04 AM
Overall Posts Rated:
1010
ενταξει ενταξει καλη συνεχεια με την ομαδα σου γιατι με την εθνικη και να σε ηθελα coach δεν σε βλεπω να εβαλες!!!!!

From: GEORGE

This Post:
00
122343.122 in reply to 122343.120
Date: 12/18/2009 8:46:17 AM
Overall Posts Rated:
00
telika edo pera pou ftasame to nima katastrafike sxedon pantos exo ena na po kala ekana kai onomasa tin omada mou x-mavs alla mallon mono to x- prepei na meini kai na ginei x-factor gt exoume vrei idi dio katapliktikous krites takis15 nikos64 o kaimenos kiriakosgr molis mpike ta kanonia tou taki arxisan na pirovoloun xoris eleos

ti na po mono auto ''αλλα λεει η γιαγιά μου, αλλα ακούν τ'αυτιά μου''

This Post:
00
122343.123 in reply to 122343.120
Date: 12/18/2009 8:55:56 AM
Overall Posts Rated:
77
Καλησπέρα παίδες,

Θεωρώ ότι όλα αυτά που γράφουνται και λέγονται εδώ είναι δείχνουν πραγματικά τον χαρακτήρα του νεοέλληνα. Σκοπός του μελλοντικά εκλεγμένου προπονητή είναι -με τη βοήθεια όλων μας φυσικά- να οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα την εθνική μας ομάδα. Λυπάμαι που βλέπω τόσες διχογνωμίες και αλληλοκατηγορίες. Ας στηρίξουμε τον προπονητή, γιατί όπως πολύ σωστά είπε κάποιος χρήστης "είναι κρίμα να κακοπέσει" η εθνική. Είναι σίγουρα παιχνίδι και υπάρχει ανταγωνισμός -καλώς & κακώς- εννοούμενος. Άν όμως στα παιχνίδια δεν δείχνουμε ομοψυχία και σεβασμό στους αντιπάλους μας πώς θα το κάνουμε, ρε παίδες, όταν κάποια στιγμή θα χρειαστεί στην πραγματικότητα; Τί ωφελεί να πυροβολάμε τους υποψήφιους με επιχειρήματα "εσύ δεν ήσουν εκεί, δεν έκανες αυτό" κτλ; Και ποιοί είμαστε εμείς που παίζοντας σε χαμηλότερες κατηγορίες μπορούμε να την "λέμε" στον καθέναν που παίζει τόσα χρόνια το παιχνίδι ή στην Α1; Με όλα αυτά που λέω απλά θα ήθελα να εμφυσήσω στους νέους -κατά το δυνατόν- χρήστες & σε αυτούς που παίζουν σε χαμηλότερες κατηγορίες να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους προς τους χρήστες της Α1 και γενικότερα σε χρήστες που παίζουν πολύ καιρό το παιχνίδι. Για να έφτασαν Α1, άξιζαν, δεν είναι τυχαίοι. Επένδυσαν πολύ χρόνο και το κατάφεραν. Και για να είμαστε εκεί που είμαστε και εκείνοι εκεί που είναι δεν είμαστε τόσο ικανοί ή έμπειροι όσο αυτοί. Είναι κρίμα παιδιά-οικογενειάρχες που δίνουν χρόνο στο παιχνίδι να χλευάζονται απο άτομα πολύ μικρότερης ηλικίας. Και επειδή ξέρω ότι ίσως κάποιοι θα σπεύσουν να πούν οτι δεν είμαι και το καλύτερο παιδί των φόρουμ, θα τους πώ οτι αυτή τη στιγμή δεν σχολιάζω τον εαυτό μου, αλλά ένα σημαντικό θέμα στο παιχνίδι που όλοι μας αγαπάμε.
Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά του Buzzerbeater (ακόμα και αυτά που είχα διχογνωμίες ή χοντρούς καυγάδες, περασμένα ξεχασμένα θέλω να πιστεύω) ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και το νέο έτος να είναι για όλους εσάς και τις οικογένειές σας γεμάτο υγεία, ευτυχία & επαγγελματικές & προσωπικές επιτυχίες. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Last edited by Δημήτρης at 12/18/2009 9:00:45 AM

This Post:
00
122343.124 in reply to 122343.122
Date: 12/18/2009 8:56:37 AM
Overall Posts Rated:
44
"Και επειδη είμαστε σε μικρή κατηγορία;;; 5 μέρες ασχχολουμε με το παιχνιδι.....και ναι αφου μαρεσει φυσικα θα παρω την εθνικη....δεν μασαω ουτε με παλιους ουτε με νέους"

Αυτος δεν ηταν να βαλει για την εθνικη?αυτο δηλαδη δεν το προσεξες ε?

Advertisement