aga kui mees müügis ei ole, siis ei näe sa ta oskusi. siis peab hakkama küsima omaniku käest mehe skille? siis ta võib ju valetada ja ikka ostad põrsast kotis. või siis peab olema mingi nuppe, et näe, ainult sellele tegelasele näitan mehe oskusi? see eeldaks suht korralikku saidi lisaprogrammeerimist. või arvate et tahate hakata mehi ainult mängureitingute järgi ostma?...need ju omakorda sõltuvad vastaste tugevusest ja mehe hetkevormist, mida sa tagantjärgi reitingule kõrvale vaadata ei saa. tulemuseks on ilmselt see, et selle süsteemi järgi hakatakse mehi ainult üle turuhinna müüma. kas sinna peaks ka sekkuma siis see süsteem, millega võetakse ülearu saadud raha ära? kui jah, siis mis point sellel alternatiivsel kauplemis-süsteemil üldse on ja kui ei, siis miks ei peaks üle-turuhinna-müüke lubama praeguses üleminekusüsteemis?
ja kuna ilmselt vahitakse tugevamate meeskondade mehi sedasi ila tilkudes (ma ei tea, ma näiteks ei vahi küll teiste meeskondade meeste mängureitinguid näiteks ja ei unista konkreetsetest tüüpidest), siis hakkavad ka tugevamad meeskonnad neid üle-turuhinna-müüke tegema ja ebavõrdsus suureneb. mis ei ole vist ka nummi, eksole?
ja ka praegu saad ju kirutada kellele iganes ja öelda, et õu, pane see mees müüki, et ma saaks ära osta, mul nutsu nii ja niipalju....ja põhimõtselt saad nii teha ka selle oma üle-turu-hinna ostu või müügi ära....aind et siis on oht, et ülearu makstud raha võetakse ära...mis on ka õiglane. kas selleks on siis mingeid lisasüsteeme vaja?
arutlust võib muidugi jätkata ja ärge jumala eest midagi isiklikult võtke. ma nähtavasti olen konservatiiv:)
Last edited by tinez at 5/8/2009 6:57:47 AM