BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
11
328179.113 in reply to 328179.112
Date: 9/23/2025 2:15:27 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Dan 21 (Utorak 23 Septembar 2025) od (https://www.buzzer-manager.com)

Rezultati kola
BC Štrpce 123 - Durlanci 106
Stasine bebe 111 - ALE I NEMANI 110
KK Crnokosa 161 - РеД ЗМаАаЈА 158
Србија Хофмански 155 - Gandza Team 84
BOLESNI MAMLAZI 70 - KK Sveti Vid 95
Purple Rams 92 - GOLDEN HEART 145
KK Celik Zenica 85 - Бесни Цветићи 68
Mitrovica Bobcats 38 - SO Giants 112

Najbolji tim kola
Poena : 161 : KK Crnokosa
Skokovi : 56 : SO Giants
Asistencije : 39 : GOLDEN HEART
Ukradene lopte : 14 : SO Giants
Blokade : 15 : Србија Хофмански

Najbolja partija kola
Poena : 51 : V. Urošević (РеД ЗМаАаЈА)
Skokovi : 22 : K. Jadrešin (Durlanci)
Asistencije : 12 : A. Ordoñez (Србија Хофмански)
Ukradene lopte : 5 : S. Amidžić (SO Giants)
Blokade : 5 : D. Borović (Србија Хофмански), K. Simeunović (SO Giants)

Najboljih 5 kola
Plej : S. Kladar (BC Štrpce) (38 Poena, 8 Skokovi, 9 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 1 Blokade) : Efikasnost : 47
Bek šuter : V. Urošević (РеД ЗМаАаЈА) (51 Poena, 2 Skokovi, 9 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 1 Blokade) : Efikasnost : 56
Krilo : I. Bernardes (KK Crnokosa) (50 Poena, 5 Skokovi, 9 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 58
Krilni centar : I. Pajić (РеД ЗМаАаЈА) (36 Poena, 14 Skokovi, 7 Asistencije, 2 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 49
Centar : E. Ostrochovský (Србија Хофмански) (23 Poena, 18 Skokovi, 5 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 2 Blokade) : Efikasnost : 40

MVP kola
I. Bernardes (KK Crnokosa) (50 Poena, 5 Skokovi, 9 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : 58

Najslabija partija kola
V. Drakulić (Mitrovica Bobcats) (9 Poena, 5 Skokovi, 2 Asistencije, 0 Ukradene lopte, 0 Blokade) : Efikasnost : -5

Tripl-dabl kola
D. Borović (Србија Хофмански) (15 Poena, 10 Skokovi, 11 Asistencije, 1 Ukradene lopte, 5 Blokade)

Sve vrste statistike
Igrač koji je zaboravio da skine rukavice : M. Bulatović (Gandza Team) : 7 Izgubljene lopte

Igrač obeležen od sudija : M. Karić (Бесни Цветићи) : 6 Lične greške

Gvozdeni čovek : S. Windey (KK Crnokosa) : 58 Minuta

Šuter : T. Yin Chi (KK Crnokosa) : 8 Trojki

Najbolji igrač : C. Yat Yung (ALE I NEMANI) : Rejting : 20.5

Najgori igrač : R. Vujkov (РеД ЗМаАаЈА) : Rejting : 2.0

This Post:
00
328179.114 in reply to 328179.113
Date: 9/23/2025 2:18:44 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Vau koja tekma večeras sa Crnokosom! Nisam nikad video da neko igra 5 četvrtina nerešeno,svaki kvartal isti broj poena,ludnica

This Post:
00
328179.115 in reply to 328179.114
Date: 9/23/2025 2:20:13 PM
Ви то јурили минуте за тренинг,а?😀

This Post:
00
328179.116 in reply to 328179.115
Date: 9/23/2025 2:28:42 PM
РеД ЗМаАаЈА
II.2
Overall Posts Rated:
3535
Pa tako nekako,za dva treninga skoro sreca pa ce maser da odradi platu u petak

This Post:
11
328179.117 in reply to 328179.112
Date: 9/23/2025 3:04:24 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
4040
Da vidimo sta se to sve veceras izdesavalo a izdesavalo se svasta ! :D
I ujedno da uradimo i finalne kalkulacije pred poslednje kolo...

Ale su na svom terenu protiv Stasinih beba umalo napravile senzaciju !
Gubio je 10 poena pola minuta pre kraja al je covek ubacio jedno 5 trojki
u poslednjem minutu utakimice :D Na kraju ipak za poen kratak...

Kakav duel Crnokose i Red Zmaja ! Crnokosa ubacuje trojku 3 sekunde
pre kraja za produzetak i na kraju posle 2 produzetka dolazi do pobede !
Jako bitne pobede !

Strpce u trecoj cetvrtini prelomio utakmicu protiv Durlanaca i takodje dosao
do jako bitne pobede koja mu idalje daje kakvu takvu sansu da se nadje u plejofu !

Cvetici su igrali egal utakmicu protiv Zenice kod kuce do sredine trece cetvrtine a onda
skroz pali u poslednjih 15-ak minuta i izgubili 17 razlike. Jeste bio domacin ali posle
prodaje jako bitnih igraca , rekao bih ocekivan rezultat...

Sveti Vid ocekivano dobio Mamlaze kod kuce ali verovatno ni sam nije ocekivao ovako
ubedljivu pobedu. Vodio je 19 razlike vec posle prve cetvrtine , nakon trece je bilo cak
38 razlike , kasnije su Mamlazi smanjili na konacnih 25...Sad vise ne moras da brines za
prvu poziciju :D

Zanimljiva stvar , cak 5 utakmica je reseno u korist gostujucih timova sto nismo cesto imali
priliku da vidimo...ako su uopste u nekom kolu gosti ostvarili vise pobeda ! :D

E sad da vidimo finalnu racunicu pred poslednje kolo :

Plava konferencija :

Imacemo duel Ale i Nemani protiv Durlanca u poslednjem kolu. Ale su domacini a realno i favoriti
posle dovodjenja pojacanja. Ako Ale slucajno izgube , idu na 8 mesto i ispadaju iz lige. Ako pobede ,
idu na 6 mesto ! Durlanci logicno , ako izgube ispadaju iz lige , ako pobede imamo dva scenarija.
Mogu da zavrse na 7 mestu a mogu da zavrse i na 6 mestu ako Gandza izgubi sa nekih 87+ razlike
( sve zavisi kojom razlikom Durlanci pobede ) Najrealniji scenario tu je Ale 6 Gandza 7 Durlanci 8.

Imamo i borbu za 4 mesto gde je jako prosta racunica. Crnokosa ima pobedu vise od Strpce ali i losiju
kos razliku. Crnokosa docekuje Hofmanskog , Strpce docekuje Stasine Bebe. Ako Crnokosa pobedi ,
zadrzava 4 mesto. Ako izgubi i Strpce takodje izgubi , 4 mesto. Ako izgubi a Strpce priredi iznenadjenje
i pobedi Stasine Bebe kod kuce , Strpce preuzima 4 mesto !

Crvena konferencija :

Ovde smo mogli da imamo samo takav cirkus da Rams nije prodao igrace :D Teoretski idalje postoji
sansa da imamo 4 tima sa 14-8 , ali to se nece desiti :) Ocekuje se da Mamlazi pobede Rams kod kuce
i zadrze drugu poziciju. Od 3 do 5 pozicije ima dosta scenarija. Ako Cvetici pobede Giantse u gostima ,
oni su 3. Ipak to nije bas realno. Ako izgube i ja izgubim od Svetog Vida , Cvetici i Zenica imaju 14-8.
Tu je razlika u kos razlici 103 poena u korist Cvetica , medjutim , Zenica igra protiv Mitrovice u poslednjem
kolu kod kuce. Moze da se desi neki scenario gde Zenica dobija 80 razlike , Cvetici gube 25 u gostima i
Zenica je onda na 3 mestu. U suprotnom , Cvetici 3 , Zenica 4...

Ono sto komplikuje situaciju je moja utakmica sa Svetim Vidom. Ako pobedim i Cvetici izgube od Giantsa
ja sam 3 na tabeli ( racunam da Mamlazi dobijaju Rams ) U tom scenariju Cvetici i Zenica se bore za 4 mesto
putem kos razlike isto ko sto sam naveo gore. Ako ja pobedim i Cvetici pobede , Cvetici su 3 , ja 4 , Zenica 5...

Imamo i borbu za 6 mesto , na srecu tu nije tolko zamrseno :D Ako Rams izgubi sto je realno i Giantsi pobede
protiv Cvetica kod kuce , sto je isto realno , Giantsi su 6 , Rams je 7. U bilo kom drugom scenariju Rams ostaje
na 6 mestu...

Ovo u prevodu znaci da je sasvim realno da gledamo Giantse protiv pojacanih Ala u plejout-u ! :O

Jeste dosta konfuzno , pogotovo kod nas Crvenih oko 3-5 pozicije ali se nadam da sam lepo objasnio.
Negde sam mozda i zeznuo , ako jesam , ispravite slobodno...Ceka nas zajebano poslednje kolo ! :)

Potrudicu se da do kraja sezone ( i plejof ) ispratim s

This Post:
00
328179.118 in reply to 328179.114
Date: 9/23/2025 3:25:28 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
4040
Au jbt , ja nisam ni primetio da je i svaka cetvrtina bila nereseno. Koja tekma :D
Kotam da zavrti engine jos 1000 puta utakmicu ovo se nece desiti ponovo :D