דיוויד בלאט ושארפ" מהווה חלק מהצוות מתחת לשלישיה, ומהווה חלק מסגל המאמנים הבלתי נגמר של הנבחרת הצעירה.
שוב קונספירציה!! אבל הפעם גם נשפיל את "דוויד בלאט ושראפ" ונרמוז שבוא איזה שפוט של השלישייה הסודית והמוציא לפועל שלה.
מדובר במשתמש שענה לאחד "ממודעות ," הדרושים שאני כותב כל עונה מתוך רצון טוב לעזור.
6) בסגל הצעירה יש כעת שמונה שחקנים עם פוטנציאל 8 ומעלה.
הרס לנבחרת הבוגרת.
שקר!!!!
שוב משפט שיקרי ומטעה שנועד רק כדי להשמע טוב על חשבונם של אחרים.
יש בצעירה 6 שחקנים שלפי הפוטנציאל יכולים להגיע לנבחרת הבוגרת:
אחד מהם - זאכי אפרת נמצא אצל קבוצה נטושה ובנבחרת רק כדי שהוא לא יפוטר אלא יימכר ויוכל להמשיך להתאמן.
שלושה מהם - להב מסאללה, טב ארז ובצלאל גרייף הם סמולים שהאימון שלהם הוא הכי מגוון שאפשר וטוב שכך (המאמן של טב ארז בכלל לא עונה למיילים שלנו.0
מה שמשאיר שני גבוהים עם פוטנציאל 9 (חסידים ושיטרית) שאין להם ממש סיכוי להגיע לבוגרת, אבל גם ככה אפשר לראות שהם גבוהים עם משכורת לא כ"כ גבוהות לגילם ולכן גם עם ראיות נמוכות מכל הגבוהים בנבחרות ברמה שלנו אבל הם בכל זאת בנבחרת כי הם מגוונים מאוד וטוב שכך.
האמת היא שיש לא מעט שחקנים שאתם בכלל לא רואים בצעירה כי האימון שלהם מוכוון בוגרת מהרגע הראשון אבל הרבה יותר קל לבוא ולהגיד סתם שצוות הצעירה הורס את העתיד על סמך הסתכלות על סגל הנבחרת והפוטנציאלים שלהם.
אין סיכוי שהם גם מתאימים לצעירה (דורש אימון טווח קצר ומיקוד) וגם יתאימו לבוגרת (אימון טווח ארוך וגיוון)
כרגיל סתם הכרזה בומבסטית ולא אמיתית - לכו תראו את הנבחרת הצעירה של העונה הקודמת, תראו איזה משכורות נמוכות יחסית לקבוצות ששיחקנו מולם - זה בגלל העדפה לשחקנים מגוונים גם בצעירה.
שני הכוכבים שלנו היו אבירי ואסרףשניהם עם משכורות מתחת ל20 אלף!!! אבל בגלל הגיוון היוצא מבכלל שלהם אני שיחקתי איתם כמה שיותר והם גם היו הכוכבים הגדולים של הנבחרת.
יותם נאלץ להפסיק לאמן את השחקן שלו, ולמכור אות
מנהל נבחרת צריך לחשוב על המאמן ממנו הוא מבקש לעשות דברים ולהדריך אותו ולהסביר לו מה יקרה. זה לחלוטין לא מה שקרה פה ובכלל.
שקר, יותם לא הסכים איתי ולא המשיך לאמן את השחקן. לא היה פה מקרה של מאמן שהקשיב לבקשת צוות הנבחרת ולבסוף נתקע עם שחקן שהוא לא יכול להרשות לעצמו. יותם בחר להפסיק את האימון בתזמון שלו, וכך גם עם המכירה שלו.
אני מאוד מקווה שגם יותם יגיב פה ויבהיר את העניין הזה
אני אביא דוגמה הפוכה, שבניגוד למעשיות של פיני היא גם אמיתית:
מעשה בשחקן ושמו אביב בן גיגי - סנטר עם פוטנציאל לא מוגבל לבוגרת שהגיע לגיל 21 עם נתוני ראשיות מפחידים (אם אני זוכר נכון כמעט טריפל 15) אבל מישניות חושך. מדובר במאמן טורכי שמעולם לא היה בקשר ולא ענה להודעות של הצעירה. אני בתור מאמן הצעירה ראיתי את הביזבוז ונידנדתי למאן עד שהוא ענה והסכים להפסיק מיד את אימון הראשיות ועודדתי אותו לעבור למישניות ללפחות 2 עונות. כל זאת בזמן שבן-גיגי נמצא בסגל הנבחרת הצעירה. המאמן בסוף הסכים ועבר למישניות וכיום בן גיגי הוא סנטר עם מישניות מעולות שממשיך בדרכו לנבחרת הבוגרת. פגעתי בטובת הנבחרת הצעירה כי ראיתי שיש פה פוטנציאל למשהו גדול יותר.
השורה התחתונה היא שנורא קל לבוא ולכלך והפיץ שקרים: אבל האמת היא אחרת. צוות הצעירה וגם אני עובדים קשה מאוד ומעודדים מאמנים לייצר שחקנים טובים, מגוונים שרק יעשו טוב לקבוצה שלהם ולנבחרת
ואוו יצא ארוך כמו הגלות, אבל קשה לי לשתוק כשמישהו אחר משמיץ אותי ואנשים שאני מעריך רק כדי לקדם את עצמו
Last edited by Shadamher at 9/20/2013 7:37:19 PM