BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: :D??

To: Amin
This Post:
33
184621.113 in reply to 184621.112
Date: 5/12/2011 3:44:34 PM
Overall Posts Rated:
66
من به شخصه عذر خواهی می کنم

و امیدوارم کسی از من ناراحتی به دل نداشته باشه

دوستان من اعلام می کنم هیچ مشکلی با کسی ندارم

اگر کسی هم از من ناراحتی به دل داره می تونه با پیام خصوصی مطرح کنه من به شخصه ازش عذر خواهی می کنم

این موضوع یه ضخم قدیمی بود که اگه شما سرش رو باز نمی کردین به مرور زمان خوب می شد

سعی کنین تو اینجور مسائل جانبه کسی رو نگیرید

نتیجه اخلاقی با هم دوست باشید:-))

Last edited by :D?? at 5/12/2011 4:44:58 PM

From: Reza
This Post:
00
184621.114 in reply to 184621.110
Date: 5/12/2011 4:59:53 PM
Overall Posts Rated:
2424

1-الانم با هم دعوا نداریم فقط کاری به کار هم نداریم
این جوری هم دعوا کمتره و هم خیال همه راحتتر!

2-پیشنهاد می کنم برای رفع تنش ها یکم خونسردی خودتون رو حفظ کنید

ای کاش نه من اون اشتباهو می کردم و نه سهند اون بی تجربگی رو مرتکب میشد.3-

سه جمله از حرفای پوریا رو گلچین کردم چون واقعا ارزش خوندن رو داره و امیدوارم بقیه دوستان هم بخونن و هم عمل کنن!

هزاران بار گفتم و باز هم میگم.به جای گشتن دنبال مقصر کمی کوتاه بیاین.هر کسی به نحوی توی این درگیری مقصر بود.پیدا کردن مقصر مطمئنا دردی رو دوا نمیکنه.

هر بار که به جاهای خوبی داشتیم نزدیک میشدیم باز بعضیا میومدن و یه حرفایی میزدن که اتیش رو بیشتر میکرد.اوایل میثاق و بعد از اون هم اریا.تکلیف ما رو مشخص کنین.اگه میخواین این دعواها تموم بشه و به خبی و خوشی به پایان برسه خواهشا حرفی نزنین که اتیش بیار معرکه بشه!

به قول پوریا اگه با هم مشکل دارین سعی کنین کاری به کار هم نداشته باشین.اینجوری هم خودتون راحتین و هم بقیه!

هنوزم معتقدم این بحث به نتیجه نرسیده ولی داره به نتیجه نزدیک میشه.حداقل یه سری عذرخواهی ها انجام شد که اوضاع رو بهتر میکنه.

پس این تن بمیره سعی نکنید که باز جو متشنج بشه!

این دوستی هاست که میمونه:دی

Message deleted

To: Reza
This Post:
00
184621.116 in reply to 184621.114
Date: 5/13/2011 3:21:44 AM
Overall Posts Rated:
66
من کی اتیش بیار شدم؟؟؟

من رو با اون مقایسه می کنی اخه؟؟؟

اسم من اومد وسط منم جواب دادم نه شرط گذاشتم نه چیزی

فقط گفتم شما از جریان بی خبرید همین

در اخر هم از بابت همه چی عذر خواهی کردم

From: Misagh

To: :D??
This Post:
00
184621.117 in reply to 184621.116
Date: 5/13/2011 3:51:10 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301

hagh ba shomast ! shoma ro nemishe ba hich bani bashari moghayese kard ! shoma ba hame fargh darin ! shoma ye mojude ajiboalkhelgheied ! az ghadimam goftan khoda yeki , arya yeki !!!

chera iinghad khodeto daste bala migiri akhe !!!??? emperatooriye roome bastano fath kardi ya kashefe ghareye amricaie ???!! yekam oon ghorureto bezar kenar !!! az hamejaye harfat ghorure kazeb mibare !!!

--------------------------------------------

oon az sabke mazerat khahiye babak ! iinam az sabke mazerat khahiye arya !!! shoma ro bekhoda iino dark konid ke maha gagul nistim !!! mazerat khahi mikonid 2 saniye badesh dobare shoru mikonid be tabrae kardane khodetoon va motaham kardan digaran va bahso az no shoru mikonid !!!

man nemikham atish biyare mareke basham beghole doostan , amma az man nakhaid shouramo be sokhre begiran va man ham begam harchi shoma migid doroste !!! age gharare mazerat khahi beshe bayad dorost anjam beshe ! age gharare taharoki anjam beshe bayad dorost anjam beshe ! age har kasi bekhad iintori biyad va harchi delesh mikhad bare man va amsale man ke az ozae mojud naraziem bokone va ba harfash ma ro yek mosht adame nadan jelve bede , khodam say mikonam ta jaie ke momkene ba bacheha sohbat konam va motaghaedeshun konam ke iinjur mazerat khahi chizi joz dast be sar kardane ma nist va bargashtan be forum hanuzam eshtebast ! albate hamuntor ke goftam faghat dar hadde sohbat va man khodam ro dar oon had nemibinam ke bekham vaseye kasi taeine taklif konam ! khoda ro shokr tamame bachehaye ke forum ro tark kadan ( sahand , MJ , ali , farzam ) az man adamhaye ba tajrobe tar va kar koshte tarin !

Last edited by Misagh at 5/13/2011 3:52:01 AM

This Post:
00
184621.118 in reply to 184621.117
Date: 5/13/2011 3:54:41 AM
Overall Posts Rated:
66
این بار هم جوابت رو نمی دم

فرق من و تو تو پست دادنمون مشخصه نیاری به توضیح نیست

اقا رضا کی اتیش بیاره؟؟؟؟

From: Misagh

This Post:
00
184621.119 in reply to 184621.118
Date: 5/13/2011 3:57:41 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
این بار هم جوابت رو نمی دم

فرق من و تو تو پست دادنمون مشخصه نیاری به توضیح نیست

اقا رضا کی اتیش بیاره؟؟؟؟

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasheghetam super model :D

Last edited by Misagh at 5/13/2011 3:59:35 AM

This Post:
00
184621.120 in reply to 184621.116
Date: 5/13/2011 4:28:11 AM
Overall Posts Rated:
2424
من کی اتیش بیار شدم؟؟؟

اسم من اومد وسط منم جواب دادم نه شرط گذاشتم نه چیزی

فقط گفتم شما از جریان بی خبرید همین

در اخر هم از بابت همه چی عذر خواهی کردم

اخه من تا جاییکه که تونستم اوضاع رو اروم کردم و کار داشتم کم کم به جاهای خوب میرسید که اون صحبت های شما با اون لحن باز کار رو خراب کرد.

من هم در مورد تمام حرفایی که توی این تاپیک زده شده حرفای تندی داشتم اما تا حالا هزاران بار خودم رو کنتر کردم که جوابی به هیچ کدوم از حرفا ندم.اما خب یه سری از دوستان نمیتونن خودشونو کنترل کنن و حرف نزنن.

This Post:
00
184621.121 in reply to 184621.117
Date: 5/13/2011 4:30:21 AM
Overall Posts Rated:
2424

oon az sabke mazerat khahiye babak ! iinam az sabke mazerat khahiye arya !!! shoma ro bekhoda iino dark konid ke maha gagul nistim !!! mazerat khahi mikonid 2 saniye badesh dobare shoru mikonid be tabrae kardane khodetoon va motaham kardan digaran va bahso az no shoru mikonid !!!

من تنها در این مورد با میثاق موافقم.این روند معذرت خواهی ها به هیچ دردی نمیخوره.اینکه فقط یه کلام بگید معذرت میخوام و باز برگردیم سر حرفای قبلی که به دردی نمیخوره.
اگه جدا میخواید معذرت خواهی کنی خواهشا بعدش لا اقل حرفای گذشتتون رو تکرار نکنین و سعی کنین فراموش کنید
.

This Post:
00
184621.122 in reply to 184621.118
Date: 5/13/2011 4:31:46 AM
Overall Posts Rated:
2424
اقایان میثاق و اریا

یه کاری بگم انجام میدین؟!

شماها که از اساس با هم مشکل دارین لطفا کلا راجع به همدیگه صحبت نکنین!فکر نکنم کار سختی باشه.
کلا سعی کنین نه پستای همیدگه رو نقل قول کنید و نه اینکه راجع به هم صحبتی کنین.

همین یه کار رو انجام بدین کمک خیلی بزرگی کردین به خدا

میشه لطفا؟!

To: Reza
This Post:
00
184621.123 in reply to 184621.122
Date: 5/13/2011 4:37:06 AM
Overall Posts Rated:
66
چون جواب توهین هاش رو ندادین .............

واقعا متاسفم

یک صدم این توهین هارو پوریا به سهند نکرد

من از کسی دیگه ای معذرت خواهی کردم چون احساس کردم من درموردش زیاده روی کردم اصلا ربطی به این موضوعات نداشت

Advertisement