Ezt meg tudom erősíteni. Egyébként egyre jobb csapatok jönnek lentről, egyre érdekesebb a verseny, tavaly pl ugye simán kikaptam az első három meccsen. Egyébként a kieső a feljutó helyére jön, tehát abban nincs igazad, de egyébként mindig kapunk 3 törtető titánt, akik igen kemény diót jelentenek. Az, hogy a keleti első "lenyírja" a többieket, annyira nem izgalmas kihívások nélkül. Úgy meg főleg nem, hogy kiesik valaki a másik oldalra, várom a sorsolást, reménykedve, hogy végre egyszer hazai pályán nyomom ellene, de nem, idegenben, mint most is. OK készülök a pályahátrányos döntőre, ahol túlzottan sok esélyem nem lesz, mert a) hazai pálya, b) nincsen meg a rutinom a meccselésben, nem kell értékeléseket bogarásznom minden meccs előtt, hogy hú, most mi legyen a taktika. A túloldalon ez megvan. Most Mihajlovék megtették azt a szívességet, hogy levadászták egyszer az Olajat, de előző években még ez sem volt meg, így most van miért küzdeni, hátha én kezdek előnyből.
Közben meg neveléssel, kupával, (ahonnan mindig sikerül valamilyen módon furcsán kiesnem) vagy scoutolással szórakozom, mert a sokat zabáló keret mellett játékosokat igazolni nincs esélyem.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!