Pirmām kārtām Garsilam pašam pagājušosezon bija forma gana daudz respectable. Un kam tad vēl bija tāda? vienīgi Zakšam, līdz nokļuva pie egolav.
Šobrīd tu man piedāvā vājāku spēlētāju nekā izlasē atrodas. Jo visiem izteiktajiem SG, kas ir Zakšs un Pekša ir augstāks OD Metiens tai skaitā JR ir augstāks. Piespēles zakšam atpaliek tikai par 1 līmeni, Pekšam tāds pats. Caurgājiens labāks.
Ja salīdzinām ar SG, kas var spēlēt PG pozīcijā - Cerbiku - Cerbikam OD augstāks, Piespēles augstākas JR augstāks un tikai pateicoties šīs nedēļas skilupam Garsilam pret viņu JS ir +1.
Dauders (SG\SF) - metiens daudz labāks, ja neskaita JR. OD tāds pats. Caurgājiens labāks. Skilu summa labāka.
Garsils ir labs, bet ne gana. Un tagad es daru visu lai izlase būtu spēcīgāka. Un ja runājam par formām, ikvienam no šiem spēlētājiem pagājušosezon forma bija stabilāka un vidēji augstāka kā Garsilam. Protams Garsilam ir iespēja sezonas laikā tikt izlasē brīvajā vietā, ja būs kāds ČP ar mūsu mazajiem.
Un piedod Garsila būšana izlasē nepalīdzētu sasniegt vairāk.
Protams ja tā neuzskati, lūdzu uz nākamo termiņu es nekandidēšu, jo man pietiek ar šo visu. Būs tev izaudzēta izlase, kandidē, uzvari, sastādi sastāvu un izdari to, ko es nespēju sasniegt.
Last edited by Neho at 7/8/2010 10:15:48 AM