Φίλε Τάκη.
Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των λοιπών υποψηφίων, αν και ίσως θα έπρεπε να συντονιστώ μαζί τους γιατί όπως φαίνεται σε αυτό το forum οι "αντίπαλοί" μου δεν είναι οι συνυποψήφιοι για τη θέση, αλλά οι ψηφοφόροι μας!!!
Ζητάς ένα πλάνο. Πως μπορώ να σου δώσω πλάνο όταν έχω άγνοια των επιλογών που σου δίνει η θέση του προπονητή της εθνικής, από το πως επιλέγω παίκτη για την εθνική, μέχρι ποια restrictions έχω. Και το γράφω αυτό με πλήρη επίγνωση πως χρήστες με καλοπροαίρετη διάθεση για κριτική, όπως ο Νίκος, θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου.
Όπως δεν ήξερα να managάρω και τη δική μου ομάδα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι.
Πάραυτα και σχεδόν όλα τα συστήματα τα έχω δοκιμάσει και ένα excelόφυλλο διαχείρησης ομάδας έχω φτιάξει, ανώτερο του buzzer beater control, όπως μου έχουν πει φίλοι χρήστες που τους το έχω δώσει.
Τα αποτελέσματά μου νομίζω δείχνουν αν κατανόησα το παιχνίδι σχετικά γρήγορα καθώς και η γνώμη των αντιπάλων μου είναι αρκετά κολακευτική για μένα (Όποιος δεν πιστέυει μπορεί να ρωτήσει απ'ευθείας τους αντίπαλούς μου στα φετινά και περσινά playoff την άποψή τους για μένα)
Την Εθνική ομάδα, αν είμαι τελικά ο επόμενος προπονητής της, θα τη διαχειριστώ ακριβώς όπως τη δική μου ομάδα.
Τις διαφορές πιστεύω πάνω από 1-2 μέρες δεν θα μου παρει να τις κατανοήσω και ανεξάρτητα από την προεκλογική αμφισβήτηση στο πρόσωπο όλων μας, είμαι σίγουρος πως χρήστες όπως ο Τυφώνας, ο Rantanplan με ανώτερη εμπειρία στο παιχνίδι από μένα και ίσως από τους περισσότερους από εμάς, θα στηρίξουν οποιονδήποτε υποψήφιο επιλεγεί.
Πάντως θεωρώ κρίμα πως με τη συμπεριφορά κάποιων αναγκάστηκε ένας σοβαρός οικογενειάρχης όπως τον Rantanplan να αποσύρει την υποψηφιότητά του που θα ήταν ίσως μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση.
Τον έχασα από αντίπαλο υποψήφιο, αλλά τον κέρδισα σαν γνωριμία και ίσως με τον καιρό σαν φίλο.
Τέλος όσο για την απουσία μου από τα forum ως σήμερα, μιας και σχολιάστηκε, θα ήθελα να πω πως και τώρα που τα είδα, προτιμώ την κατ' ιδίαν επικοινωνία με τους χρήστες. Μου έχει λύσει πιο πολλές απορίες και με έχει γλιτώσει από άσκοπα "μαλλιοτραβήγματα".
Στα θετικά πάντως της προεκλογικής περιόδου τοποθετώ τις επαφές που έκανα με πολύ σωστούς ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη μου για το άθλημα και απλά δεν είχε τύχει να πέσουμε σε ίδιο όμιλο για να είχαμε ηδη γνωριστεί.
Οπότε ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα με θεωρώ ήδη κερδισμένο αφού στη δύσκολη προσπάθειά μου στην παρθενική μου εμφάνιση στην ΙΙΙ Division θα έχω αρωγούς χρήστες ανώτερων κατηγοριών που ελπίζω μέχρι το τέλος της season 11 να με θεωρούν και να είναι φίλοι μου.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο forum και εύχομαι λιγότερα "μαλλιοτραβήγματα" στο πρόσωπο των υποψηφίων.
Last edited by Kajabbar at 12/18/2009 8:38:40 AM
The secret of communication lies in defeat...