LOL, LOL, LOL, LOL...ha,ha,ha...e davno se nisam ovako ismejao - "vama je valjda u cilju da srpski narod izumre"....lol, omg...da, viteze nash, ime kup takmicenja na bb-u je prvi front borbe ( a ko su neprijatelji???????)...omg...lol...jeste treba da se zove "otačastveni srBski pravoslavni kup", a pobednik dobija titulu Vojvode mega-cara, prelazni zlatni krst i tanto noz...
brate kad moram reci da kenjas i preterujes.. to sam rekao na foru pitanja, da li je vama u cilju da srpski narod izumre, kad na samu pomisao na cirlicu vi odmah odgovarate negodovanjem..
u srpskom jeziku, kao i u ostalim na ovoj planeti - bez obzira koje pismo koristio (cirilica i latinica su ravnopravni)
pa ravnopravni su u vasim glavama i glavama svih onih koji hoce da priblize srbiju eu i ostalim nato zlikovcima.. ali u mojoj glavi ni malo nisu ravnopravni.. naravno u srbiji..
znak interpunkcije ".." - ama bash nista ne znachi - ili jedna ili tri. za ovakvi greshku se dobija cist kec u prvom razredu osnovne skole
cista navika.. ako stavim tri, to treba da znaci kao itd, neko nabrajanje ili tako nesto.. a onda sam ja krenuo da stavljam 2 tacke cisto iz navike.. mogu i ja sad tebi da kenjam kako stavljas tamo 4 tacke, pa kako ne pises veliko slovo posle tacke, pa kako stavljanje te 3 tacke na kraju pojedinih recenica nij ispravno, recenice nemaju smisao uopste, pa kako se sve titule, tako i vojvoda pise malim slovom, pa kako na kraju nisi stavio tacku na kraju recenice.. ali uopste necu, jer je apsolutno nepotrebno da ti ja isa govorim i da t ispravljam..
LOL, omg, btw, ch, sh
kad mi se pojavi tip (seljak) sa ovakvim pisanjem, onda je nepotrebno ista dalje reci i komentarisati.. te lol,omg,wtf,btw,ch,sh,w i ostale, ne znam vise ni kakvih sve ima, fore samo pokazuju tvoj stav i karakter..
ti si mi bio skroz super lik, jos somborac, sve najbolje sam mogao reci o tebi.. al sad si me posteno razocarao..