BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208456.111 in reply to 208456.105
Date: 2/19/2012 6:59:43 AM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα για μένα είχαμε 2 μεγάλες εκπλήξεις!Η ήττα όπως πολύ σωστά είπες του Βασίλη αλλά και η άνετη σου επικράτηση επί του Τάσου!

Η ηττα δεν ηταν εκπληξη, απλως η μηχανη του παιχνιδιου μαλον εκανε λαθος και μπερδεψε τον καθαροαιμο Αρη με αυτον της Πετρουπολης και εβγαλε εσφαλμενω αποτελεσμα.
χαχαχα

Να μην το ξαναπω ε?
Σας ειπα οτι θα γινει σφαγη ως το τελος και τοτε θα μετρησει ποιος θα ειναι πιο ετοιμος.
Καλες σφαγες λοιπον.
χαχαχα

From: Evzonas
This Post:
33
208456.112 in reply to 208456.1
Date: 2/20/2012 7:44:29 AM
Overall Posts Rated:
100100
Έχω λίγο ελεύθερο χρόνο οπότε ειπα να γράψω τις προβλέψεις μου για αύριο:
Giouxtas - Syros : Η απουσία του υπερόπλου της Συρου απλουστευει τα πραγματα για το Νικο! Το καλό για τον προεδρο της Συρου είναι οτι θα ευχαριστηθει την παρεα των πληθωρικών δεσποινίδων που συντροφευουν καθε προεδρο που παει εκει. Εύκολα ή δυσκολα όμως βλεπω ασο!
Olimpiakos zografou - Greek Magic : Εκτιμω πολύ τον έλληνα μαγο αλλα το βλέπω δύσκολο να κάνει το μπαμ απεναντι στον ολυμπιακο εκτός εδρας. ο Mann θα παιξει περισσοτερο χρονο σαυτο το παιχνιδι και προβλεπω ασο!
FC ARIS P - SymTeam : Xωρις σχόλια...βλέπω ασο!
Votsalakia - bilaris : Tα Βοτσαλακια είναι παντα υπολογίσιμη δυναμη (ειδικα εντος εδρας). Απτην αλλη ο Βασιλης εχει το καλυτερο υλικο.Δεν ξέρω τι γίνεται με ενθουσιασμους γιατι και στα 2 προηγουμενα παιχνιδια παιξαν λιγοτερο δυνατα απτους αντιπαλους τους.εβαλαν χαλαρα ομως ή κανονικά?? οεο?? θα γινει ωραια μάχη,θαθελα να το δω αυτο το παιχνιδι...NO BET!
Penguins - Twins : Και εδω ασος! Χωρίς να υποτιμώ τον Twins που περσι ανεβηκε απτον πρωην ομιλό μου(ΙΙΙ.14) oι πιγκουινοι μεσα στην εδρα τους (επαιξαν και χαλαρα απεναντι στον Μαρτιου) θα παρουν το παιχνιδι.
Pella - AO Vraxasiou : O Βραχασιου ειναι ανεβασμενος πιστευω σε σχεση με την περασμενη σεζον.Δεν ξερω τι γινεται με ενθουσιασμο αλλα αν η Πελλα δεν εβαλε δυνατα στο προηγουμενο ματς με Τουινς τοτε πιστευω θα πάρουν το ματς!Δύσκολος ασος.
Simonidis - Martiou : Ισχύουν όσα εχουμε πει...ο Μαρτίου ειναι ενα κλικ πανω απο ολους μας οποτε αν κατεβει κανονικα θα παρει το ματς.Βλέπω οτι εχει βαλει καποιους παιχτες για πωληση βεβαια αλλα και πάλι είναι το φαβορι.
KleinMein - Alfea : Το δευτερο παιχνιδι που θαθελα να παρευρεθω(δε γινεται ομως...ενα κορμι το εχω)!! Θα το παιξω U155,5 ποντους στο στοιχημα μιας και οι 2 (ειδικα ο αλφεα) ειναι λατρεις της σκληρης αμυνας...! Για νικητή τι να πω...?? Λογω εδρας λεω Kleinmein...στον ποντο ομως!

This Post:
00
208456.114 in reply to 208456.113
Date: 2/21/2012 5:17:40 AM
Overall Posts Rated:
170170
Μπραβο και στους 2 πολυ καλη προσεγγιση των αγωνων,να το διατηρησουμε μεχρι το τελος...οποιος μπορει!
Θα ηθελα εδω να δωσω μια μικρη συνεχεια στο θεμα που ανοιξαμε με τον Ανδρεα και τον Αρη και να δικαιολογησω αυτα που ελεγα για τον απο κει ομιλο δινοντας ως παραδειγμα τον Κενταυρο Χολαργου που παιζει στην ΙΙ.1,ξεκινα λοιπον το πρωταθλημα και παιζει μετα τον υποβιβασμο του απο την Α1 εντος εδρας με μια ομαδα που μολις ειχε ανεβει απο την ΙΙΙ και χανει με 2 ποντους με χαμηλοτερη διαθεση,2ος αγωνας παλι με χαμηλοτερη διαθεση εκτος ο κενταυρος και χανει απο τους μοναρχες 20 ποντ. στον 3ο αγωνα πλεον δεν μπορουσε να ρισκαρει και να παιξει χαλαρα και κερδιζει 20ποντ. σε αντιθεση σ εμας ο μαρτιου εχει παιξει 3 χαλαρα αμοιβαια και με τις δευτερες ομαδες των ομαδων που αντιμετωπιζε και φυσικα τωρα ειναι και γεματος ενθουσιασμο,οποτε ναι τωρα ειναι ακυρο πλεον να προσπαθησεις να τον χτυπησεις γιατι τωρα απλα εχει ενθουσιασμο θα εχει και καταστασεις εχει και ομαδαρα αρα ... ανεβηκε πλακιτσα κατα 99%.
Φανταζομαι λοιπον οτι κατι τετοιο εννοουν οι συναδελφοι απο εδω ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ τις επιλογες του καθενος για την ομαδα του δεν μπορω να τις κρινω ουτε εγω ουτε ο Βασιλης ουτε ο Ανδρεας ουτε κανενας απλα νομιζω οτι μπορουμε να το σχολιασουμε και μονο και τιποτα αλλο!!

υ.γ Γι αυτο λοιπον υστερα απο συνελευση που εκαναν οι 7 ομαδες απο τις 8 του μπλε ομιλου αποφασιστηκε να αγωνιστουμε δυνατα ολοι εναντιον του μαρτου για να αποκτησει σασπενς το πρωταθλημα!!!!!!!!!!:ppp

This Post:
00
208456.115 in reply to 208456.114
Date: 2/21/2012 5:46:37 AM
Overall Posts Rated:
100100
κατι ψιλοασχετο...τρεις τηλεοπτικους αγωνες θα δωσω φετος.οι 2 ειναι με τον μπιλαρη και ο αλλος με τον μαρτιου...!
!@#!@#!@#!@#!@#!@#! αντε μετα να ανεβουν τα εμπορικα εσοδα!! $!@#!!@$!@#$!@#!@!#@#!

This Post:
00
208456.116 in reply to 208456.114
Date: 2/21/2012 10:14:13 AM
Alfea
III.16
Overall Posts Rated:
99
Οκ Τασο, καταλαβα πως το ειπατε,αλλα και παλι λογικο ειναι να κανεις ροτεισον και να κερδιζεις ενθουσιασμο σε παιχνιδια που λογικα ειναι χαμενα και νομιζω πως καμια φορα το κανουν και ομαδες απο το δικο σας μπλε ομιλο με τα φαβορι.

Εγω και δε νομιζω μονο εγω, το κανω και απεναντι σε ανταγωνιστικες ομαδες οταν οι συνθηκες και το προγραμμα το ¨επιβαλουν¨ και ξερουμε ολοι ποσο ανιαρη ειναι αυτη η διαδικασια ..

απο την αλλη οταν γινετε χωρις να υπαρχει και ενα βαθος παγκου, προκαλειται χειροτερη ζημια, μιας και οι μεγαλες διαφορες που πεφτουν στοιχιζουν οσο και οι βαθμολογικες απωλειες ..

This Post:
00
208456.117 in reply to 208456.114
Date: 2/21/2012 12:18:46 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
υ.γ Γι αυτο λοιπον υστερα απο συνελευση που εκαναν οι 7 ομαδες απο τις 8 του μπλε ομιλου αποφασιστηκε να αγωνιστουμε δυνατα ολοι εναντιον του μαρτου για να αποκτησει σασπενς το πρωταθλημα!!!!!!!!!!:ppp

Φανταζομαι οτι εννοεις να τον παιξουμε ταυτοχρονα δυνατα ε?
χαχαχα

This Post:
00
208456.118 in reply to 208456.115
Date: 2/21/2012 12:20:44 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
κατι ψιλοασχετο...τρεις τηλεοπτικους αγωνες θα δωσω φετος.οι 2 ειναι με τον μπιλαρη και ο αλλος με τον μαρτιου...!

Εμ τοτε μιας και θα χεις 2 νικες με μενα ψαξου να κερδισεις και τον Μαρτιου.
Η ομαδα μου παει για γερη ανανεωση ,αν μας κατσει βεβαια, οποτε περαστε ελευθερα κυριοι....
χαχαχα

This Post:
00
208456.119 in reply to 208456.116
Date: 2/21/2012 1:34:27 PM
Overall Posts Rated:
170170
Εγω και δε νομιζω μονο εγω, το κανω και απεναντι σε ανταγωνιστικες ομαδες οταν οι συνθηκες και το προγραμμα το ¨επιβαλουν¨ και ξερουμε ολοι ποσο ανιαρη ειναι αυτη η διαδικασια ..

Να πω και γω την γνώμη μου σε αυτό! Γενικά "δίκιο" έχουν και οι μεν και οι δε! Δηλαδή και οι μπλε που διεκδικούν άνοδο βλέπουν το απο δω φαβορί να κερδίζει με κατεβασμένα τα χέρια αλλά και μεις να προτιμάμε να κερδίζουμε σε διάθεση βάζοντας χαλαρά και την 2η ομάδα. Γενικά δεν ειναι θέμα μόνο με τον Μάρτιου αλλά γενικά οτι σε αυτό το επίπεδο μπορει να χρειαστεί να δώσεις πολλά παιχνιδια ωστε να χτυπήσεις κάποια άλλα για να πετύχεις τον στόχο σου. Εκει που δίνω δίκιο στα παιδία του μπλε ομίλου ειναι στο οτι ίσως και μεις πάμε λίγο σε αυτόματο πιλότο μιας και είδικα στην αρχή της σαιζόν είναι πιο πιθανό να χτυπήσεις αυτά τα ματς. Πχ , στο δικό μου ματς αν είχα κατεβάσει την πρώτη ομαδα με κανονική διάθεση είναι πολύ πιθανό να είχα χτυπήσει το παιχνίδι και να έκανα μια νίκη που θα μου έδινε άλλο αέρα! (βεβαια μπορεί αργότερα να το πληρωνα μιας και είναι πολύ πιθανο να έχανα στον vraxassiou που είναι και ανταγωνιστής μου λόγω χαμηλότερης διάθεσης που θα είχα)
Γενικά δηλαδή δεν υπάρχει σωστο και λάθος αλλά λογικές.

This Post:
00
208456.121 in reply to 208456.120
Date: 2/25/2012 9:16:38 AM
F.C Aris P.
IV.1
Overall Posts Rated:
1717
Ωραιο ποστ!!θα εχουμε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι μεταξυ μας..

Υ.Γ --> Ημουν ατυχος με τη κληρωση..Πιστευω πως θα χασω..

Advertisement