Most télleg nemár...
Van a demokráciának is határa, sajnos elég tág... Ti 1 szavazattal nyertétek az U21-et az előző szezonban, akkor volt is kampány. Most tök felesleges jártatni itt a lepénylesőt, barátunk még most sem érti, hogy mindenki arra kíváncsi, hogyan edzene játékost. Mert ezentúl vagy 100 tulajnak kellene elmagyarázni a nagyválogatott multis törekvéseit. Arra senki sem, hogyan eszelné ki a meglévő keretből a tuti meglepő taktikákat.
Mindegy, én beírtam a véleményemet, ezzel lezártam, mert ha jól látom, már megint jön a konstruktív hülyeség válaszul a beírásomra. Én megtettem a szavazatomat.
Más... Ha multis csapatot szeretnénk (5-6 szezon kinevelni), akkor sietnünk kell, mert ezt a lehetőséget az egész világ ismeri, és sokan már alkalmazzák valamilyen szinten. Ha mi leszünk a 35. nemzet, aki csinálja, akkor maradunk, ahol vagyunk, mert kb. ugyanoda jutunk majd, ahol mások vannak. Nem lepődnék meg, ha akkor meg elkezdenénk arról beszélni, hogy milyen jó lenne néhány monstre. Én nagyon multi párti vagyok, emellett azt kell mondjam, hogy valamilyen arany középút már sokkal jobb lenne (néhány monstre, néhány multis egy keretben), mert eléggé előttünk jár már a világ.