BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Ime kup takmicenja

Ime kup takmicenja (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
53109.110 in reply to 53109.108
Date: 11/22/2009 6:35:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Pa,sto ne koristis ti cirilicu kad pises postove? Jbg,matori,ne moramo da mesamo politiku u obicnu igricu.

zato sto mi ne radi cirilica na kompu.. a i da radi, verovatno ne bih pisao, jer sam se sad vec navikao da brzo pisem na latinici.. pa nisam ja mesao politiku, nego on, jer na moj predlog, do kog drzim da je u potpunosti korektan, on odgovara kao a sam predlozio ne znam ni ja sta, a ne pismo koje je odraz srbije i srpsk kulture.. sta kao vise treba ceniti latinicu od cirilice, pa ako je tako mozete slobodno da odete u neku drugu zemlju..

From: beks_ns

This Post:
00
53109.111 in reply to 53109.107
Date: 11/22/2009 6:39:09 PM
Overall Posts Rated:
112112
ne znam, vama je valjda u cilju da srpski narod izumre, da jezik i pismo nestanu, i da se izgubi svaki trag.. ne kontam foru..

LOL, LOL, LOL, LOL...ha,ha,ha...e davno se nisam ovako ismejao - "vama je valjda u cilju da srpski narod izumre"....lol, omg...da, viteze nash, ime kup takmicenja na bb-u je prvi front borbe ( a ko su neprijatelji???????)...omg...lol...jeste treba da se zove "otačastveni srBski pravoslavni kup", a pobednik dobija titulu Vojvode mega-cara, prelazni zlatni krst i tanto noz...

btw, u srpskom jeziku, kao i u ostalim na ovoj planeti - bez obzira koje pismo koristio (cirilica i latinica su ravnopravni), znak interpunkcije ".." - ama bash nista ne znachi - ili jedna ili tri. za ovakvi greshku se dobija cist kec u prvom razredu osnovne skole

Last edited by beks_ns at 11/22/2009 6:45:58 PM

This Post:
00
53109.112 in reply to 53109.111
Date: 11/22/2009 6:52:25 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Znaci opet ista prica, opet naziv kup takmicanja, po 101 put.
Naravno idealno mesto za prepucavanje:
pera peric, zika zikic i ostali nasi velikani kosarke, nikad se ncemo sloziti jer je jedan zvezdas, drugi partizanovac, trici ko zna sta.
A onda pocinju i nasi junaci na cirilic ili latinici, a i poneka podsecanja na stara dobra vremena kad smo bili sila u ovom sportu, poput zemlje kosorake i evropske nocne more, zamislite kako bi iblo smesno svima ostalima da nam se tako zove kuptakmicanje.
Zarto jednostano da se zove"Kup Srbije" kako se inace i zove sad, kad moze da se zove kompikovano i da raspirujemo ovde nepotrebne price o tome.

Koliko se secam pre 10-tak dana je ovava teme zatvorena, i ne vidim svrhu otvaranja nove prie.

From: Grobar

This Post:
00
53109.113 in reply to 53109.111
Date: 11/22/2009 7:12:21 PM
Overall Posts Rated:
00
LOL, LOL, LOL, LOL...ha,ha,ha...e davno se nisam ovako ismejao - "vama je valjda u cilju da srpski narod izumre"....lol, omg...da, viteze nash, ime kup takmicenja na bb-u je prvi front borbe ( a ko su neprijatelji???????)...omg...lol...jeste treba da se zove "otačastveni srBski pravoslavni kup", a pobednik dobija titulu Vojvode mega-cara, prelazni zlatni krst i tanto noz...

brate kad moram reci da kenjas i preterujes.. to sam rekao na foru pitanja, da li je vama u cilju da srpski narod izumre, kad na samu pomisao na cirlicu vi odmah odgovarate negodovanjem..

u srpskom jeziku, kao i u ostalim na ovoj planeti - bez obzira koje pismo koristio (cirilica i latinica su ravnopravni)

pa ravnopravni su u vasim glavama i glavama svih onih koji hoce da priblize srbiju eu i ostalim nato zlikovcima.. ali u mojoj glavi ni malo nisu ravnopravni.. naravno u srbiji..

znak interpunkcije ".." - ama bash nista ne znachi - ili jedna ili tri. za ovakvi greshku se dobija cist kec u prvom razredu osnovne skole

cista navika.. ako stavim tri, to treba da znaci kao itd, neko nabrajanje ili tako nesto.. a onda sam ja krenuo da stavljam 2 tacke cisto iz navike.. mogu i ja sad tebi da kenjam kako stavljas tamo 4 tacke, pa kako ne pises veliko slovo posle tacke, pa kako stavljanje te 3 tacke na kraju pojedinih recenica nij ispravno, recenice nemaju smisao uopste, pa kako se sve titule, tako i vojvoda pise malim slovom, pa kako na kraju nisi stavio tacku na kraju recenice.. ali uopste necu, jer je apsolutno nepotrebno da ti ja isa govorim i da t ispravljam..

LOL, omg, btw, ch, sh

kad mi se pojavi tip (seljak) sa ovakvim pisanjem, onda je nepotrebno ista dalje reci i komentarisati.. te lol,omg,wtf,btw,ch,sh,w i ostale, ne znam vise ni kakvih sve ima, fore samo pokazuju tvoj stav i karakter..

ti si mi bio skroz super lik, jos somborac, sve najbolje sam mogao reci o tebi.. al sad si me posteno razocarao..

This Post:
00
53109.114 in reply to 53109.113
Date: 11/22/2009 7:46:53 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
ljudi, pivo nije skupo, mozete da si priustite par komada, da vam bude do jaja i da vas za ime kupa boli paja (eto malo rime

meni je trenutno zao sto kafa nije skuplja jer mi u tom slucaju sestra verovatno ne bi skuvala po' litre i sad bih mirno spavao

nisam znao da je i beks iz sombora... kontam da u odnosu na velicinu grada ima ubedljivo najvise somboraca (od aktivnih
(ozbiljnih) igraca/forumasa, kako god) u igri.

i, da ne budem bas skroz off topic - ne znam da se i u jednoj zemlji domaci kup zove po nekom igracu (mozda i gresim - u realnom zivotu me kosarka mnogo manje zanima), pa ne mora ni ovde. a, ako bi vec moralno po nekome, glasao bih za divca jer se vise nego ostali dokazao i pokazao kao ljudska velicina a ne samo sportska

From: Daryo

This Post:
00
53109.115 in reply to 53109.114
Date: 11/22/2009 9:00:57 PM
Overall Posts Rated:
77
jbo vas kup ionako ga nikad necu osvojiti.

This Post:
00
53109.116 in reply to 53109.115
Date: 11/23/2009 4:12:56 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ja sam vam jos pre 30 postova rekao da ime nece da bude promenjeno ;) tako da dzabe trosite entuzijazam
Ako napisemo ime kup takmicenja cirilicom onda bi trebalo da sve na sajtu promenimo u cirilicu.
I ne znam po cemu je to cirilica vaznije pismo od latinice? Koliko znam, mi smo narod koji je po tome ispred svih ostalih jer koristimo RAVNOPRAVNO dva pisma

Fair play!!!
This Post:
00
53109.117 in reply to 53109.116
Date: 11/23/2009 6:30:11 AM
Overall Posts Rated:
00
I ne znam po cemu je to cirilica vaznije pismo od latinice? Koliko znam, mi smo narod koji je po tome ispred svih ostalih jer koristimo RAVNOPRAVNO dva pisma

pa covece po tome sto se Vuk ubijao davnih dana da napravi nesto po cemu ce srpski jezik i narod biti prepoznatljiv i sad nikom nista to treba baciti u vodu i koristiti tamo neko pismo koje su nam nametnuli ovi sa zapada.. sta mislite kako bi bilo da sad ja odem u saudijsku arabiju i njima predlozim cirilicu kao ravnopravno pismo tom njihovom kojim pisu.. ili isto to uradim u engleskoj, sad-u.. sta mislis kako bi hrvati odreagovali na to.. koji su mnogo blize cirilici nego sto su francuzi, italijani, nemci.. pa mislim.. ja podrzavam da svi znamo latinicu i treba je znati, to je pohvalno.. ali covece cirilica je srpsko nacionalno pismo..

This Post:
00
53109.118 in reply to 53109.117
Date: 11/23/2009 6:50:13 AM
Overall Posts Rated:
122122
Ja sam bio ubedjen da je Vuk doprineo tome da pisemo kako citamo i citamo kako pisemo i da je to glavna stvar koju je Vuk uradio ...
Evo sad realna situacija: ima preko 1000 tagova koje bi trebalo prebaciti sa latinice na cirilicu i to bi trebalo uraditi odjednom jer mislim da ne bi bilo ok da pola sajta bude na cirilici a pola na latinici. I ko to da uradi preko noci? LA-jevi? Jedino ako neko od ostale dvojice ima volje/vremena za to ...

Fair play!!!
This Post:
00
53109.119 in reply to 53109.118
Date: 11/23/2009 6:51:46 AM
Overall Posts Rated:
122122
A da me ne shvatite pogresno, zadatak LA-jeva je da lokalizuje tagove sa Engleskog na Srpski ... a mislim da smo to vec uradili ...

Fair play!!!
This Post:
00
53109.120 in reply to 53109.119
Date: 11/23/2009 9:17:35 AM
Overall Posts Rated:
5151
Ja koliko vidim cak i Rusi pisu latinicom...

Advertisement