καλα ολα αυτα αλλα ποτε ηταν το ρεμαλι ο πιο ενεργος χρηστης;;;;
εσυ και εγω τι ρολο βαραμε εδω;;;:)
να πω και εγω 2 λογακια για τον ομιλο...καταρχην μας εχουν κατατροπωσει οι καινουριοι εδω στην κοκκινη μερια, αφου και οι 3 βρισκονται στην τετραδα...πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει απο δω παντως εγω εχω συνηθησει να μπαινω play off και δεν ξερω πως θα το κανονισετε, αλλα πρεπει να μου κανετε χωρο...Πανο ο λυκος κανονικα επαιξε, εγω κατεβηκα χαλαρα οποτε μην τον αψηφας, δεν ξερεις τι γινεται....μου φαινεται φετος θα κανω τα καλυτερα παιχνιδια μεχρι τωρα γιατι το επιπεδο ειναι ΠΟΛΥ ανεβασμενο(αυτο ειναι το καλυτερο μου μεχρι τωρα...
(32935495)μπορει να ηταν με χαλαρη αλλα ηταν πραγματικο ντερμπι!!, ποσταρετε και τα δικα σας αν θελετε...)
και σταματηστε να περνετε γκαρντ με 70 και 80 χιλιαρικα μισθο γιατι δεν εχω λεφτα να παρω και εγω!!!!οσο για τον μπλε ομιλο ειναι πολυ δυνατος μεχρι και την 6η θεση αλλα απο εκει και περα ειναι χαλια...πραγματικα τα πραγματα ειναι πολυ αμφιρροπα..πχ ο 1ος μπορει να χασει απο τον 5ο η τον 6ο του αλλου αμιλου γεγονος που σημαινει οτι ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται..να δουμε ποιος θα διαχειριστει καλυτερα το προγραμμα του και θα παρει τα αποτελεσματα....
η συνεχεια στο παρκε