ovo je suština svega. samo što se mislim da ne moraju najjači klubovi da uzimaju hof-ove. mogu sa njima dosta lepo raditi i klubovi iz nižih liga i trpeti njihove plate do 100 k bez problema...
a ako ne odem u drugu ligu, kad ovi mladi seldece sezone udupliraju plate - najebao sam!
ne može čarobnim štapićem, ali može radom. to zahteva dosta vremena i strpljenja i nije ni malo lako. ako selektor to uspe onda je uspešan, a ako ne uspe onda nije. sve je veoma jasno...a što se tiče namernog zezanja, doćićeš ti u meni u I ligu pa ćeš videti)
ma tim pčelice ne radi nikako. jedino dobro je što nam je napravio dimeta. inače mogao bi da trenira još neke igrače pored njega i da razvija svoj klub. ali to je već neka druga priča.
Svi cete vi amateri da namestite po neki prefix EX u svom imenu.Neko je EX selektor, neko ce da bude EX ovaj, neko EX onaj, ali vam svima sex na EX ne gine, samo da se jos nas par ozbiljnih ukljuci u takmicenje u prvoj ligi...ima jedan po jedan da zavrsavate takmicenje u istoj.
Svi cete vi amateri da namestite po neki prefix EX u svom imenu.Neko je EX selektor, neko ce da bude EX ovaj, neko EX onaj, ali vam svima sex na EX ne gine, samo da se jos nas par ozbiljnih ukljuci u takmicenje u prvoj ligi...ima jedan po jedan da zavrsavate takmicenje u istoj.Dobro je da imas tako jake argumente...nego, dodji kod nas u prvu pa da budes i ti EX kao mi! ;)