Taip, pas jus tai ten tikra mėsmalė.. Mūsų divizionas kiek nuspėjamesnis, jei nebus staigmenų - priešininkai nepradės ženkliai stiprintis arba neaplankys manęs traumų lavina, kaip buvo sezono pradžioje, kai nuolat išsibalansuodavo ir taip ribota sudėtis. Super finale turėčiau žaisti, bet kaip jau minėjau, laimėt serijos, o ne vienas rungtynes, šansų man labai mažai.
Kas dėl green evil, tai tikrai rimtas varžovas, nors ir laimėjau šiandien 15 taškų skirtumu, bet jau man ten labai pasisekė, kad 3 kėlinio pabaigoje per 24sek. įkrito 6 taškai, o 4 kėlinyje mano mažiukams atsirišo rankos, o jo atvirkščiai, pylė tritaškius pro šalį kaip reikiant, nors po krepšiu daugiau nei kėlinį pagrindinė priekinė linija su 5 pražangom pražaidė. O kas svarbiausia, tai net be 3-4 (lygtais) geriausių green evil žaidėjų man teko taip vargt, tai jau įsivaizduoju kaip jo komanda žais pilnos sudėties, ką jau kalbėt apie Jorge Francisco Carvalho sugebėjimus aikštelėje. Kiek matau, tai jis prieš kitus žaisdavo stipresne sudėtimi, todėl butų įdomu pamatyt ką jo komanda iš tiesų sugeba.
O Baskų bėda ta, kad ten 3 žaidėjai surenka 63 taškus iš 105..