BuzzerBeater Forums

Lietuva - III.5 > 34 sezonas

34 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
11
276653.11 in reply to 276653.1
Date: 2/19/2016 8:47:31 AM
Overall Posts Rated:
11
Sveikas, persekioji lygose mane :D

This Post:
00
276653.13 in reply to 276653.12
Date: 3/4/2016 7:38:07 AM
Overall Posts Rated:
11
Kai sekasi, tai sekasi...Paskutinėse rungtynėse teko verstis be vieno startinio penketo žaidėjų, tai negana to, dar po pirmų 2min kitas lyderis gavo traumą, o mano geriausias centras per 1kėlinį susirinko 4pražangas. Po ilgosios pertraukos kitas startinio penketo žaidėjas gauna traumą,po poros minučių ir atsarginis traumuojamas... Varžybas mano komanda baigė penkiese, 1 sunkusis, 3 centrai(vienas iš jų atleidžiamas) ir 40-metis veteranas. Šaunu tas, kad net ir po tiek nesėkmių komanda rungtynęs, vienam iš konferencijos lyderių, pralaimėjo tik paskutinėmis minutėmis, todėl matau didelį komandos potencialą šiame sezone.

This Post:
00
276653.15 in reply to 276653.11
Date: 3/13/2016 10:10:09 AM
Overall Posts Rated:
22
Nu ka atrodo idomus sezonas bus :)

This Post:
00
276653.17 in reply to 276653.16
Date: 3/15/2016 12:35:39 PM
Overall Posts Rated:
11
Šiaip ne taip 4 kėliny susiėmė vyrai ir padarė ką reikia, nors jei būt pratęsimas, tai pagrindinių C ir PF iškritimai iš rungtynių dėl pražangų, būtų viską pakeitę.

Toliau po taurės varžybų manęs laukia rungtynės su Baskais ir Obuoliukais, kadangi rimtai žiūrau į juos, kaip į vienus pagrindinių konkurentų susitikti finale, tai tikiuosi, kad maniškiai visi bus sveiki. Po šių varžybų spręsiu ar mano komandos komplektacijai dar ko nors dar trūksta.

Mano šių metų tikslas - patekti į finalą arba bent į konferencijos finalą (pusfinalį).
O lipt į aukštesnę lygą, tai manau jog dar per anksti, nors mano kišenės šiuo metu gana gilios ir leistų susikomplektuoti labai konkurencingą komandą net ir 2 lygoje. Bet mano jaunuoliams dar reik kokį vieną kitą sezoną apšilt kojas 3 lygoje, kol čia netapo žvaigždėmis, tai ką jie veiktų aukštesniam lygy.

This Post:
00
276653.19 in reply to 276653.18
Date: 3/15/2016 6:38:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Taip, pas jus tai ten tikra mėsmalė.. Mūsų divizionas kiek nuspėjamesnis, jei nebus staigmenų - priešininkai nepradės ženkliai stiprintis arba neaplankys manęs traumų lavina, kaip buvo sezono pradžioje, kai nuolat išsibalansuodavo ir taip ribota sudėtis. Super finale turėčiau žaisti, bet kaip jau minėjau, laimėt serijos, o ne vienas rungtynes, šansų man labai mažai.

Kas dėl green evil, tai tikrai rimtas varžovas, nors ir laimėjau šiandien 15 taškų skirtumu, bet jau man ten labai pasisekė, kad 3 kėlinio pabaigoje per 24sek. įkrito 6 taškai, o 4 kėlinyje mano mažiukams atsirišo rankos, o jo atvirkščiai, pylė tritaškius pro šalį kaip reikiant, nors po krepšiu daugiau nei kėlinį pagrindinė priekinė linija su 5 pražangom pražaidė. O kas svarbiausia, tai net be 3-4 (lygtais) geriausių green evil žaidėjų man teko taip vargt, tai jau įsivaizduoju kaip jo komanda žais pilnos sudėties, ką jau kalbėt apie Jorge Francisco Carvalho sugebėjimus aikštelėje. Kiek matau, tai jis prieš kitus žaisdavo stipresne sudėtimi, todėl butų įdomu pamatyt ką jo komanda iš tiesų sugeba.

O Baskų bėda ta, kad ten 3 žaidėjai surenka 63 taškus iš 105..

This Post:
00
276653.21 in reply to 276653.20
Date: 3/16/2016 1:22:09 PM
Overall Posts Rated:
4242
Sveiki, prisijungsiu prie jusu diskusiju, pagaliau forume ne tyla, tai cia tik vienintelis pliusas kuri paulius atsinese pakildamas pas mus :D O daugiau vien minusai :)) Nematau as saves tau besipriesinancio i sezono gala, kaip pats minejai del to kad taviskiai tik tobules o pas mane seniai mes skilus. Vienintelis kelias tai stiprintis, bet ir pinigu ner ir esu mates ka tu isdarineji sezonu gale jei tikrai nusprendi kilti - va bank buna:D tai cia reiks ziuret kokius tikslus veliau kelsi :)
Aisku Basku irgi nuvertinti negalima.

>MBD.
Na tikrai keista kaip cia maniskiai tau priesinosi taip ilgai, be starto penketo praktiskai zaidziau, bet ir pas tave ner formu, traumos ir t.t. tai irgi toli grazu ne stipriausios sudeties buvai :) Kitu varzovu irgi dar neziurejau.

Advertisement