İthamlarınızı kabullenmeyeceğiniz için tartışma bir yere varmayacak haliyle, uzamasın o konu.
bb turkıyedekı tek yonetıcısınız ve bır yonetıcı ıle tartısmaya gırmek haklıda olsak dogru algılanmaz
Bu ne demek şimdi? Bu oyunda kim yöneticiyle bir tartışmaya girdiği için başına bir şey gelmiş ki böyle bir şey yazıyorsunuz? Ayrıca bu oyunda 40'a yakın yönetici var. GM'lerden herhangi biri de haliyle diğer menajerlerle tartışmaya girebilir, bu durumda tartışmaya giren menajerin hiçbir şekilde yetkilerini kullanması mümkün değildir.
Ama siz yine aynı şeyi yapıyorsunuz, olayı kendi haliyle kabullenmek yerine, arkaplandaki başka bir şeye bağlayarak özünden koparıyorsunuz.
GM'lerle ilgili yasak olan tek şey GM kararlarını forumda tartışmaktır. Değilse forumda GM'lerle tartışmamak diye bir kural yok, olması dahi düşünülemez. Böyle saçma şey mi olur? Global forumda GM'lerin de içinde bulunduğu sayısız tartışma var.
ben forumu canlandırmak ıcın caba sarfedıyorum oyuna tekrar basladıgım da forum olmustu ama tekrar oyle olması yanı sessızlesmesı yonetıcıler ıcın her daım daha ıyıdır fazla gurultu olmaz kolay gelsın herkese
Ve eski huylarınızdan bir örnek daha. Yaptığınız olumlu bir şeyi sürekli olarak öne sürüp bakın beni eleştirirseniz bırakırım bunları falan demek. Yani günlük dildeki ifadeyle başa kakma olayı.
İyi bir şey yaptığınızda takdir edilir, kötü bir şey yaptığınız da eleştirilir Haktan Bey. Daha önce yaptığınız olumlu bir şeyi her durumda bir koz olarak öne süremez yahut insanların o iyi davranışınızdan dolayı yaptığınız yanlışları sineye çekmesini bekleyemezsiniz.
Ayrıca göreve başladığım ilk günlerde yazdığım genel bir mesajda dediğim gibi tartışma olmasını tercih ederim. Yeter ki oyun kurallarına aykırı bir durum olmasın. Bakın burada yaptığımız da bir tartışma. Ama tartışma yapıyorum deyip oyun kurallarına aykırı mesaj atarsanız haliyle uyarılırsınız. (Ama kuralların uygulanmasını gerektiren bir şey olursa onu ben yapmam başka bir GM yapar, eğer gerek görürse.)
Bundan sonraki adımınızı tahmin edeyim izninizle. Eğer bu tartışmadan sonra küserseniz, iddia programında üzerinize düşen kısmı yapmayıp bunun nedeni olarak da bu tartışmayı gösterecek ve bu oyundakilere forumların bu halinin müstahak olduğunu, forumu geliştirmek için elinizden geleni yaptığınızı ama "bazı kişilerin" buna engel olduğunu söyleyeceksiniz.
Haksız mıyım?
(Umarım bu tahminim tersi etki yapar da doğruları yapmaya devam edersiniz.)