Procitaj jos jednom sta sam napisao

Hrvatska nema kolektiv ali ima kvalitet,evo ti spisak pa reci da li se iz ovog rostera mogu sastaviti dvije dobre petorke,ja mislim da mogu.
Roko Ukić, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Marko Tomas, Krunoslav Simon, Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Mario Delaš, Dario Šarić, Damir Markota, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić i Lukša Andrić.
Ukic-Bogdanovic-Tomas-??-Tomic , po meni svi su na euroligaskom standardu+malo iskustva iz NBA.Ostali igraci za klupe i vise nego korektni.Ali kako god okrenes puca im za repkom i opet nece napraviti nista iako je kvalitet neosporan.
Srbija osim Krstica nema igraca koji pravi razliku.Katic moze unjeti neku energiju s klupe ali za nesto ozbiljnije ili pocetnu petorku ?? Igrac koji kada igra 15 minuta u prosjeku i napravi bar 2 faula u napadu da moze ozbiljnije da zatvori bilo koga a posebno protivnike iz grupe koji imaju odlican vanjski sut...Teletovic,Dasic/Bjelica,Antic,Kleiza....Da se razumijemo svidja mi se igra kada udje s klupe ali u kombinaciji sa Krsticem bilo kakva ozbiljnija minutaza bi bila samoubistvo i Ivkovic to zna.
Opet kazem kolektiv je tu i prolazak grupe nebi trebao biti upitan ali o medalji je smjesno pricati.
Izgleda da je i nama otpao Stipanovic, bez njega smo samo ekipa koje moze dobiti nekoga kada ima svoj dan, sa njim smo imali dosta dobro konstruisanu ekipu,bez njega je to vrlo lose...
Vidis zaboravili smo Tursku i Izrael
Izrael ( Ohayon-Halperin-Elijahu-Caspi-Green
Turska (Turkoglu,Preldzic,Guler,Iljasova, Erden,Asik)
Meni zvuce dobro...
Opet kazem bice cirkusa i dobre kosarke,svi koji budu imali dobar dan mogu pobjediti svakoga.