עניין הויתורים לי חורא מאוד כי המיקומים בסוף העונה לא נקבעים לפי רמת הקבוצה אלא לפי מי קיבל יותר ויתורים וזה נובע מכל כך הרבה משתנים בגלל שכמו שאמרתי וכבר הראה בליגת העל כל קבוצה שמנסה לנצח מסוגלת ביום נתון לנצח כל קבוצה
למשל הקבוצה במקום השביעי בבית שלי (היי דרור מת עליך) ניצחה בזכות ביתיות ויתרון גישה גם אותי וגם את המקום הראשון בבית שלנו
אבל ברגע שקבוצה איקס שוחה בויתורים במשך חצי ועונה ויותר בגלל מזל של הגרלות גביע קשות לקבוצות שמשחקות מולה וכו' זה יוצר מצב של טבלה עקומה
הפתרון שאני חשבתי עליו שהוא בגדול הפתרון שרון מדבר עליו רק קצת שונה וגם דיברתי איתו בזמנו עם עידן ואהוד זה שינוי דראסטי של הדקות משחק כיום אני לא מסכים שהדקות הם בין 48-80 אני חושב שזה יותר 40-85 אם יש לך רופא מסג' וזה מה שיש לרוב מצד שני יש המון המון ראנדומאליות לדוגמא שחקן אצלי שיחק 67 דקות שאצל רוב האנשים זה יחשב למצב כמעט אופטימאלי וירד מכושר 9 ל 7
אני חושב שאם רוצים להוריד את הויתורים צריך לעשות משהוא בסגנון של 100-110 דקות שבועיות עד 30 דקות כך אתה יכול להעמיד קבוצה תחרותית ב3 משחקים אבל וזה אבל גדול מצב כזה מוריד את התחכום של המשחק עשרות מונים ומוריד מהמצב של הפתעות של קבוצות חלשות יותר
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain