Lijep pozdrav.
U svojoj kandidaturi cu naglasiti par stavki ono sto mislim da je najvaznije.
Mandat cu naravno shvatiti ozbiljno i izvuci iz njega maksimum za nas kolektiv.
Ukratko o meniKao sto vecina zna, zovem se Haris, u narodu poznat kao Pita, ne znam sto, vjerovatno zato sto se tako prezivam. Studiram Komunikologiju, smijer "vjecni student" na FPNu.
Historija4 sezone sam vodio A Reprezentaciju BiH, ili vam ga 2 mandata, koja sam zavrsio sa solidnim rezultatima. Za to vrijeme prijateljske utakmice nisu propustane, vodila se evidencija o minutazi igraca, formi, treningu, bio sam u kontaktu sa menadjerima koji imaju Reprezentativce i pomagao onima koji su pravili buduce. Korektno odradjivao posao i nisam zapustao Reprezentaciju ni u jednom momentu.
KonkretnoSto se tice igrackog kadra, moze se reci da sam tu i tamo upoznat sa njim. Znam sto mi je ciniti u narednom periodu, od trazenja novih igraca, kontaktiranja menadjera, uputa, savjeta, slaganja tima i slicnih stvari, par ljudi ce mi pomoci sa trazenjem igraca iz nase zemlje koji bi mogli uskociti u Reprezentaciju, ako ne odma, onda u nekom bliskom periodu. Takodjer ce se pratiti igraci koji napuste mladu selekciju sto je vec dogovoreno sa Jocom. Samo najbolji igraci ce biti u Reprezentaciji tokom takmicarskog dijela, poslije se mogu isprobavati neke buduce nade u nekim novim varijantama i taktikama, no kvalitet je presudan. I sto je jako bitno, okusati skrenuti pozornost ljudi na A Reprezentaciju.
TaktikaSto se tice taktickog dijela tu sam dosta bogatiji. Igranje najvisih liga BiH, kao osvajanje Kupa i 1 Lige, igranja u BBB-u kao i 4 sezone igranja sa nasom Reprezentacijom. Ne sumnjam da sa taktikom nece biti problema i da ce nam to biti jedno od glavnih oruzija. Taktiku kao i uvijek slazem sam i snosim odgovornost za svaki potez u Reprezentaciji. Ako bude potrebe ovaj put bi malo vise riskirao i pokusao napraviti iskorak. Svakako poboljsati ugled Reprezentacije kao i rejting koji u posljednje vrijeme opada.
EstetikaZa mene licno veoma vazan faktor, kada odem pogledati neku Reprezentaciju neki prvi dojam o njoj. To na mene licno ostavlja utisak. Trenutno u Reprezentaciji nemamo Banner, a Grb je hajmo reci jako los. Nadam se da ce vam se dopasti ovaj estetski dio za koji sam izdvojio vrijeme u nadi da ce nam Reprezentacija "izgledati ljepse". Sminka i ti fazoni.
Grb -
(http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=83...)Banner -
(http://desmond.imageshack.us/Himg845/scaled.php?server=84...)Izgledat ce to po meni odlicno kada se stavi na stranicu Reprezentacije.
Za krajTo bi ukratko bilo o mojoj kandidaturi. Imam vremena i volje da se posvetim Reprezentaciji i pokusam ostvariti sto bolji uspjeh sa njom. Zelja za ponovnim vodjenjem Reprezentacije se vratila jer smatram da mogu napraviti vise. O sebi nisam puno pisao, mislim da vecinu toga znate, sta sam i kakav sam. Rezultati i komentar utakmica kao i obicno bice postavljeni na temu o Reprezentaciji. Pokusat cu nas narod malo vise pribliziti Reprezentacijiu u nadi da ce se vise interesovati za nju i pratiti je, komentarisati utakmice, davati svoje misljenje, primjedbe, kritike, savjete, pohvale i sve sto ide uz to. Reprezentacija nam se izgubila u posljednje vrijeme i skoro da joj se ne pridaje paznja, to svakako zelim promijeniti.
Predstavljati svoju domovinu nije mala stvar, budi i ti dio BiH Buzzera.
Zahvaljujem se na odvojenom vremenu i citanju moje kandidature, necu vas iznevjeriti, i unaprijed se zahvaljujem.
King_LeonidasLast edited by LA-King_Leonidas at 2/7/2012 8:02:21 PM
This is where we hold them!