BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Balkanska liga

Balkanska liga

Set priority
Show messages by
This Post:
00
205835.11 in reply to 205835.10
Date: 1/4/2012 3:04:17 PM
Overall Posts Rated:
199199
Evo ako nesto bude bilo kod nas,ja bi da rezervisem mesto,ako nije problem.Ja sam od iduce nedelje slobodan,tako da bi voleo da me ubacite ako bude bilo necega. :)

This Post:
33
205835.12 in reply to 205835.8
Date: 1/4/2012 3:05:19 PM
Overall Posts Rated:
872872
Slažem se sa svime što si rekao...i ja prijatelske uvijek igram sa rezervama i igračima koji trebaju minute za trening i formu...
Baš zbog toga i neću proći u knock-out fazu ovog turnira,rezerve su mi užasne....
Uglavnom,svi mi igramo prijateljske,tako da svejedno je...ovako je barem malo zanimljivije,a uz to je i lakše zakazati meč,ne moraš tražiti prptivnika:)

Potpuno se slazem sa konstatacijom.Mi smo poceli to jos prije 5-6 sezona,najprije radi vise druzenja i upoznavanja, a onda ke to postala tradicija.Kod nas je sistem malo drugaciji iz pricine sto smo manje menadzera u Makedoniji ,pa i puno kasnije se ispada iz kupa.Mi igramo po sahovskom sistemu ,uvek medjusobno igraju oni koji su jedan do drug na tabeli i kod nas moze da nam se prikluci svako u svako doba,stim sto mu racunamo kao da ima 50% ucinak.(Na primer ako se prikluci nakon 4 kolo racuna mu se skor 2-2)
I jos kao kuriozitet do sada nitu jedan prvoligas nije osvojio ovo nase takmicenje koje nazivamo "Prijatelski kup".
Ja na salu kazem da je ovo takmicenje ,takmicenje ko ima bolju rezervnu klupu.

Mi u Srbiji se svi medjusobno mrzimo i podeljeni smo na klanove. Tako da mi mozemo da zakazujemo neprijateljske utakmice. Jedino uz dosta alkohola mozemo da podnesemo jedni druge....

Overall Posts Rated:
12781278
Hehehe ovo zaslužuje +1

This Post:
11
205835.14 in reply to 205835.12
Date: 1/4/2012 3:14:17 PM
Overall Posts Rated:
199199
Slažem se sa svime što si rekao...i ja prijatelske uvijek igram sa rezervama i igračima koji trebaju minute za trening i formu...
Baš zbog toga i neću proći u knock-out fazu ovog turnira,rezerve su mi užasne....
Uglavnom,svi mi igramo prijateljske,tako da svejedno je...ovako je barem malo zanimljivije,a uz to je i lakše zakazati meč,ne moraš tražiti prptivnika:)

Potpuno se slazem sa konstatacijom.Mi smo poceli to jos prije 5-6 sezona,najprije radi vise druzenja i upoznavanja, a onda ke to postala tradicija.Kod nas je sistem malo drugaciji iz pricine sto smo manje menadzera u Makedoniji ,pa i puno kasnije se ispada iz kupa.Mi igramo po sahovskom sistemu ,uvek medjusobno igraju oni koji su jedan do drug na tabeli i kod nas moze da nam se prikluci svako u svako doba,stim sto mu racunamo kao da ima 50% ucinak.(Na primer ako se prikluci nakon 4 kolo racuna mu se skor 2-2)
I jos kao kuriozitet do sada nitu jedan prvoligas nije osvojio ovo nase takmicenje koje nazivamo "Prijatelski kup".
Ja na salu kazem da je ovo takmicenje ,takmicenje ko ima bolju rezervnu klupu.

Mi u Srbiji se svi medjusobno mrzimo i podeljeni smo na klanove. Tako da mi mozemo da zakazujemo neprijateljske utakmice. Jedino uz dosta alkohola mozemo da podnesemo jedni druge....

Nemoj tako ima i neutralnih. :)

From: ...
This Post:
00
205835.15 in reply to 205835.14
Date: 1/4/2012 4:18:30 PM
Overall Posts Rated:
104104
Ovako turnir bi počeo početkom sezone 19. Tamo nekad poslije treće kola kupa. Mislim sve je jasnop 4 grupe po 4 tima ilio eventualno manje to sve zavisi od broja timova koji će učestvovati. Ja ću već sada početi praviti kalendar za tu sezonu je rsve mora biti pažljivo isplanirano da bi turnir završio na vrijeme i da bi sve bilo spremno za krajinji play-off.
Ko je voljan da bude moderator turnira za Srbiju nek mi javi na BB Mail jer hoće da napravim starnicu ili grupu na FB vezanu za to pa da se možemo dogovarati

From: Trbazzi

To: ...
This Post:
00
205835.16 in reply to 205835.15
Date: 1/4/2012 5:29:04 PM
Overall Posts Rated:
309309
Ovako turnir bi počeo početkom sezone 19. Tamo nekad poslije treće kola kupa. i

Ok je meni ideja, svaka cast na predlogu. Ali koliko sam skontao ti sada trazis da ti se jave zainteresovani koji bi igrali. Pa prijatelju logicno je da ce sve vijati kup koliko kog mogu, tako da ti niko ne moze garantovati da ce moci igrati nakon 3 nedelje sezone. Kod nas ima dosta rundi kupa, dosta botova je u opticaju, tako da i ekipe iz cetvrte lige mogu 6-7 nedelja da se provlace. A cenim da niko nije lud da se odrice zarade od kupa samo da bi ucestvovao u Balkanskoj ligi sampiona. Ti napravi kalendar, kad treba da pocne i te price, pa 7 dana pre pocetka otvoris konkurs, i lepo prvih 16 ekipa koje se jave, a ispale su iz kupa, neka se igraju.

I ja kao predsednik zajednice sprskih bb menadzera ne odobravam ovu ligu, jer smatram da nemamo nikakvu finansijsku korist od nje :)

This Post:
00
205835.17 in reply to 205835.16
Date: 1/4/2012 5:59:47 PM
Overall Posts Rated:
872872
Bracala, ja svake godine ispadam u prva 3 kola kupa. Ja sam odlican kandidat za regionalnu ligu. Tu je i Golub...

From: ...

This Post:
00
205835.18 in reply to 205835.17
Date: 1/4/2012 6:03:54 PM
Overall Posts Rated:
104104
Ja sam rekao od 3 nedelje jer je kod nas otprilike tako nakon trećeg kola ispadnu botovi a i neki jači timovi. Kod vas bi to počelo eto od možda 4-5 nedelje ali zato bi imalo manje timova i drugačiji sistem takmičenja. Ali eto nije pod moranjem nego je na dobrovoljnoj bazi!

From: Trbazzi

To: ...
This Post:
11
205835.19 in reply to 205835.18
Date: 1/4/2012 6:08:40 PM
Overall Posts Rated:
309309
Nisam ja nista lose rekao, samo ti kazem. Naravno da nije pod moranjem.
Smislite i neku nagradu, pa mozda ljudi batale prvenstva i kupove i posvete se samo BLS (Balkanskoj ligi sampiona). Zahtevam da se to BLS uvede kao zvanicna skracenica nove lige, a ja se prijavljujem da budem komesar za regularnost takmicenja u Srbiji :D

This Post:
00
205835.20 in reply to 205835.19
Date: 1/4/2012 7:31:17 PM
Overall Posts Rated:
12781278
Pa jel ne znaš šta je nagrada za šampiona?!...
nagrada je učešće u B3 takmičenju! hahaha
Polako sa nagradjivanje kolega,nije sve u tome...ima nešto i u ljudstvu;)

From: Dario

This Post:
11
205835.21 in reply to 205835.19
Date: 1/4/2012 10:02:19 PM
Overall Posts Rated:
1919
Zajebavas ovako posten narod koji ti zeli samo dobro, umesto da ih podrzis, kao glavesina ove nase mrzovoljne zajednice, pa stvarno nije lepo :D

Salim se, vrlo rado bi ucestvovao u takvom takmicenju ako bi kojim slucajem ispao u tako ranoj fazi kupa, jer ipak cetvrtoligasi uvek daleko doguraju, podrzavam ideju i mislim da bi trebalo da poslusamo ljude i organizujemo istu, bar zbog druzenja, svejedno igramo prijateljske utakmice koje retko kad i gledam pa bi ovo verovatno pomoglo da malo vise pratimo rezervne igrace koji mozda zasluzuju mesto u startnoj postavi, mozda mnoge za to i brige, ali koliko nas ima mislim da bi se 8/16/32 ljudi, koliko mi se cini da je dovoljno, lako skupilo.

Advertisement