Kako Vi kazete gospodine.
Inace,takva smo mi zemlja,tesko je prihvatiti nesto novo i osvjezavajuce,ali nebitno,nisam ni ocekivao da cu dobiti podrsku,5 glasova max..
)
Ja ne znam sta ti hoces sad??? Jesi se prijavio za selektora??? Dobio si moje misljenje, tema je da se raspravlja o tome i to je to. Nama ne treba neko ko ce uciti na reprezentaciji nego neko ko ce znanje primjenjivati na reprezentaciji. Ti mislis da mozes svoje znanje primejnjivati na repci i to je ok, postujem. Moje misljenje je da ces ti uciti na repci i da nisi dorasto tome i to je to.
Nit te napadam nit te omalovazvam, cak mi je drago da ima novih managera koji pokusavaju da se proguraju i dokazu samo ponavljam moje misljenje je da ti treba jos iskustva i ucenja o ovoj igri i da 4 sezone nisu dovoljne. Evo da te pitam da se ti postavis u poziciju glasaca za koga bi glasao za nekoga ko igra 4 sezone i igra u trecoj ligi, nema nekih "velikih" rezultata ili za nekoga ko igra npr. u prvoj ligi, igra ovo igru 15 sezona i dokazao je svoj kvalitet sa svojom ekipom???
I kazem ovo je moje misljenje mozda ostatak BB-a misli drugacije, mozda neces dobit moj glas a dobit ostatka zajednice i to je to.