BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Misagh

To: Amin
This Post:
00
184621.11 in reply to 184621.9
Date: 5/11/2011 11:38:06 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
tarafe dava man nistam amma rabti be tajrobe nadare :D man iinjur chiza halim nemishe :D daste man bood migereftam ba 2 ta dastam kherkherasho mijuiedam :))

janbeye bakht dare ? nadare !!! :D
bazi balade ? balad nist !!! :D
kasi hoselasho dare ? nadare !!! :D
aslan dare ba teame khodsh bazi mikone ? nemikone !!! :D

man mundam oon be che omidi zendast ? :D

Last edited by Misagh at 5/11/2011 11:39:01 AM

From: Amin

This Post:
00
184621.12 in reply to 184621.11
Date: 5/11/2011 11:47:44 AM
Overall Posts Rated:
55
اگر این حرفات درست باشه پس خاک تو سر من که شما به خاطر حرف اون از فروم زدید بیرون :دی

From: Misagh

This Post:
00
184621.13 in reply to 184621.12
Date: 5/11/2011 11:53:36 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
jav birahme dg :D migire :D yeho zad besaram alaki khoda hafezi konam :))

-----------------

jodda az shukhi ta vaghti ke az sahand mazerat khahi nashe va sahand too forum post nade man be hich vajh post nemidam !!! hatta age shode vase hamishe :D

5-6 mah ke forum naraftam :D az iin be badesham roosh :))

This Post:
00
184621.14 in reply to 184621.13
Date: 5/11/2011 12:25:10 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291
jodda az shukhi ta vaghti ke az sahand mazerat khahi nashe va sahand too forum post nade man be hich vajh post nemidam !!! hatta age shode vase hamishe

خب پس به سهند بگیم دیگه فروم نیاد :دی

This Post:
00
184621.15 in reply to 184621.13
Date: 5/11/2011 12:44:37 PM
Overall Posts Rated:
55
بابا برگرد ببینم !!!

این جوری که حال نمیده مسخره :دی

From: MJ

This Post:
00
184621.16 in reply to 184621.15
Date: 5/11/2011 1:22:18 PM
Overall Posts Rated:
5050
الان معلومه صحبت راجع به چیه؟
مقصود از همه ی این حرفها چیه؟

To: MJ
This Post:
11
184621.17 in reply to 184621.16
Date: 5/11/2011 1:58:49 PM
Overall Posts Rated:
55
راجب به اینه که به دلایلی شما فروم رو ترک کردید و از اونجایی که اکثرتون دوستان قدیمی من و اعضای بسیار فعال بازی هستید نبودتون برای من خیلی ناراحت کننده و برای بازر ایران خیلی مضر هستش.

From: Babak
This Post:
11
184621.18 in reply to 184621.1
Date: 5/11/2011 2:23:18 PM
Overall Posts Rated:
33
خیلی خوب شد نظرت رو گفتی امین جون ، فقط مواظب باش بهت نگن چرا فکر میکنی دنیا دیده ای و خودتو علامه دهر میدونی :)))))

این موضوع اونقدر پیش پا افتاده بود که من فکر نمیکردم همچین مشکلاتی پیش بیاد...با این حال به شدت با وقت کمی که داشتم با بچه ها صحبت کردم که متاسفانه هیچ کدوم حرف من رو درک نکردن و من یه چیزی میگفتم که در جوابش یه چیز دیگه جواب میدادن

به هر حال خیلی بیشتر از اونچه باید وقت گذاشتم برای حل موضوع...و پیش وجدان خودم هم راضیم کاملا

جریمه ی سهند هم قطعا بخشیده نخواهد شد ، توش شکی نیست ، یعنی اصلا من به شخصه دیگه به مسئله ی دعوای اون روز فکر هم نمیکنم ، یه دعوا انجام شد و جریمه هم به نظر خودم عادلانه انجام شد... اگر قرار باشه با گرو کشی و قهر از انجمن بخواید حق ناحق بشه قطعا من نمیذیرم ، به میثاق هم گفتم ، اجرای حق و عدالت خیلی مهمتره ، وگرنه برای من شاید مهم بود توی انجمن تازه کار اعضای فعال رو از دست ندم ولی به چه قیمتی؟

سهند بیاد توهین بکنه و بعد هم جریمه نشه؟

در مورد پوریا و عذرخواهیش هم این مسئله به بنده ربطی نداره ، همینطور به انجمن ، واقعا معلوم نیست چه فکری میکنید که این حرفا رو میزنید ، پوریا عذرخواهی کنه تا برگردید به انجمن؟ خیلی خنده داره... پوریا هم مثل همه یکی از اعضای انجمنه ، نمیدونم چه ربطی داره برگشتن به یه جامعه و انجمن با عذرخواهی یکی از اعضاش... احتمالا بچه ها اگه توی دنیا از دست کسی ناراحت شدن از دنیا قهر میکنن میرن خودکشی میکنن

From: MJ

This Post:
00
184621.19 in reply to 184621.17
Date: 5/11/2011 2:41:14 PM
Overall Posts Rated:
5050

امین جان حداقل شخص من فروم رو ترک نکردم
بابک عزیز تلاش زیادی کرده که یه فروم در پیوند با بازربیتر راه اندازی کنه و اونو گسترش بده. همه ی ما هم در مقاطعی تو این مسیر بهش کمک کردیم. اون فروم یه محفل کاملا خصوصیه و بابک میتونه تصمیم بگیره که محفل خصوصیش چگونه باشه و چه کسانی توش جا داشته باشن.

من این مساله رو دو دستگی یا دو گروه شدن بچه ها نمیبینم.
بچه ها خصوصیات متفاوت و نگرش های متفاوتی دارن و لازم نیست وقتی یکجا جمع شدن این نگرش ها باعث اصطکاک و تنش میشه یکجا جمعشون کرد.

حتما آخرین پست من تو اون فروم رو خوندی و حتما بخش آخرشو هم خوندی ولی باز هم اینجا کپیش میکنم تا متوجه تفاوت عمیق در این نگرش ها بشی:

نهایتا ضمن پوزش از پرحرفی و ضمن ابراز علاقه به انجمن جدید (که شخص بابک در جریان کمک های من برای شکل گیری آن و پس از شکل گیری در جهت بهبود آن نیز هست) اعتراض خودم به "حرمت شکنی" و سپس "توجیه حرمت شکنی" را اعلام میکنم. و تصمیم گرفتم تا زمانی که مطمئن نشوم از آن "بزرگتر" به درستی دلجویی شده و دیگر کسی به خود اجازه ی حرمت شکنی، توهین و... را نمی دهد در این انجمن ارسالی نداشته باشم.

امیدوارم ارزش "حرمت بزرگتر" رو پیش از این که خودمان "بزرگتر" شویم درک کنیم

با امبد گسترش هر چه بیشتر دایره ی اخلاقی و گسترش هرچه بیشتر بازربیتر ایران و این انجمن در آینده ای نزدیک شاهد دوستی ها و صمیمت های بیشتر نیز باشم. و امیدوارم به زودی ارسال بعدی من را در این انجمن شاهد باشیم.

به نظر من قرار داده شدن این متن در تاپیک خدافظی یعنی نه تنها دلجویی نمیکنیم بلکه بعد از این هم بیشتر توهین میکنیم
همونطور که نمونه هاشو در جواب همین متن و متون دیگر تو تاپیک تیم ملی دیدیم که کاملا بی واکنش باقی موند
( حالا ممکنه از نظر من توهینه از نظر یکی بحث منطقی باشه)

دیگه اینکه بعد ها چه صحبت هایی بین من و بابک رد و بدل شد و بابک عزیز کمال ادب و احترام رو به جا آورد بماند
اما همینکه برخی گفتارها از نظر من توهین و بی احترامی است ولی از نظر دیگری نیست یعنی ارزش های اولیه برای حضور در جمعی مشترک موجود نیست و حضور حتی کوتاه مدت باعث تنش خواهد شد

در جواب آیدین عزیز هم بگم این مساله بین پوریا و سهند نیست
بی احترامی یه معقوله ی کلیه که متاسفانه در جامعه ی امروز رو به فراگیر شدنه و بدتر از همه اینکه داره به عنوان یه ارزش هم جا می افته!

بازربیتر فروم عمومی خودشو داره و همه میتونن ازش استفاده کنن
در کنار این بابک عزیز هم یه فروم شخصی داره که زحمت کشیده و با هزینه ی شخصی و تکیه بر دانش و هنر خودش راه اندازی کرده و مدیریت میکنه که باز دوستان گرام میتونن در صورت علاقه مندی از اون هم استفاده کنن
این یک انتخابه و قرار نیست همه انتخاب کسانی داشته باشن

امیدوارم نکته ی مبهمی در صحبت هام نباشه

To: MJ
This Post:
00
184621.20 in reply to 184621.19
Date: 5/11/2011 3:29:06 PM
Overall Posts Rated:
55
خیلی ممنون که شما دوتا هم اومدید و نظرات خودتون رو اعلام کردید.

منم راستش الان مغزم کار نمیکنه و اصلا نمیدونم که چی بگم !!
من هنوز دهنم بوی شیر میده و بهتره دیگه زیاد دخالت نکنم.

فقط برام زیاد جالب نبود وقتی به خاطر یه سری از دوستان قدیمیم برگشتم و دیدم که شرایط بینشون اینجوری شده !!

فقط امیدوارم که بعدا هیچ کدومتون افسوس این روزا رو نخورید و پیش خودتون نگید که ای وای چرا همچین حرفی زدم چرا همچین کاری کردم و این جور چیزا ! و واقعا نسبت به حرف ها و موضعتون قاطعیت داشته باشید و بدونید که کار درستیه.

From: Reza

This Post:
00
184621.21 in reply to 184621.11
Date: 5/11/2011 3:37:35 PM
Overall Posts Rated:
2424
tarafe dava man nistam amma rabti be tajrobe nadare :D man iinjur chiza halim nemishe :D daste man bood migereftam ba 2 ta dastam kherkherasho mijuiedam :))

janbeye bakht dare ? nadare !!! :D
bazi balade ? balad nist !!! :D
kasi hoselasho dare ? nadare !!! :D
aslan dare ba teame khodsh bazi mikone ? nemikone !!! :D

man mundam oon be che omidi zendast ? :D

میثاق خداییش این چه طرز حرف زدنه اخه!

توی هتریک.ای ار لحن صحبت کردنت اینجوری نبود.
هر کس برای خودش شخصیتی داره حتی اگه دشمن تو باشه.درسته که با یه سری افراد مشکل داری اما این دلیل نمیشه هر چی از دهنت در اومد بهشون بگی.

من توی انجمن هایی که بودم با هیچکس تا حالا مشکل نداشتم یا اگرم داشتم به روش نیاوردم غیر از سورنا(میشناسیش؟!).من با اینکه با اون از اساس مشکل داشتم اینجوری حرف نمیزدم که تو راجع به حالا هر کسی حرف میزنی.

درست کن این اخلاقتو:دی
همینجوری بخوای ادامه بدی مطمئنا یه روزی پیدا میشه که حرفات به دوستای نزدیکت هم بر میخوره و قید دوستی رو میزنن.

من با سیاوش خیلی دوست بودم و علنا کلی فحش بار هم میکردیم(:دی)اما سر یه شوخی یه تیکه پروند که خیلی بهم برخورد و از اون به بعد حتی یه کلمه هم باهاش حرف نزدم(با این حال هنوز که هنوزه خودش نمیدونه)ا

در هر صورت یاد بگیر با همه بتونی ارتباط برقرار کنی و بسازی.اگر هم نمیتونی با کسی بسازی یاد بگیر بهش توهین نکنی

اینو دوستانه دارم بهت میگم

Advertisement