امین جان حداقل شخص من فروم رو ترک نکردم
بابک عزیز تلاش زیادی کرده که یه فروم در پیوند با بازربیتر راه اندازی کنه و اونو گسترش بده. همه ی ما هم در مقاطعی تو این مسیر بهش کمک کردیم. اون فروم یه محفل کاملا خصوصیه و بابک میتونه تصمیم بگیره که محفل خصوصیش چگونه باشه و چه کسانی توش جا داشته باشن.
من این مساله رو دو دستگی یا دو گروه شدن بچه ها نمیبینم.
بچه ها خصوصیات متفاوت و نگرش های متفاوتی دارن و لازم نیست وقتی یکجا جمع شدن این نگرش ها باعث اصطکاک و تنش میشه یکجا جمعشون کرد.
حتما آخرین پست من تو اون فروم رو خوندی و حتما بخش آخرشو هم خوندی ولی باز هم اینجا کپیش میکنم تا متوجه تفاوت عمیق در این نگرش ها بشی:
نهایتا ضمن پوزش از پرحرفی و ضمن ابراز علاقه به انجمن جدید (که شخص بابک در جریان کمک های من برای شکل گیری آن و پس از شکل گیری در جهت بهبود آن نیز هست) اعتراض خودم به "حرمت شکنی" و سپس "توجیه حرمت شکنی" را اعلام میکنم. و تصمیم گرفتم تا زمانی که مطمئن نشوم از آن "بزرگتر" به درستی دلجویی شده و دیگر کسی به خود اجازه ی حرمت شکنی، توهین و... را نمی دهد در این انجمن ارسالی نداشته باشم.
امیدوارم ارزش "حرمت بزرگتر" رو پیش از این که خودمان "بزرگتر" شویم درک کنیم
با امبد گسترش هر چه بیشتر دایره ی اخلاقی و گسترش هرچه بیشتر بازربیتر ایران و این انجمن در آینده ای نزدیک شاهد دوستی ها و صمیمت های بیشتر نیز باشم. و امیدوارم به زودی ارسال بعدی من را در این انجمن شاهد باشیم.
به نظر من قرار داده شدن این متن در تاپیک خدافظی یعنی نه تنها دلجویی نمیکنیم بلکه بعد از این هم بیشتر توهین میکنیم
همونطور که نمونه هاشو در جواب همین متن و متون دیگر تو تاپیک تیم ملی دیدیم که کاملا بی واکنش باقی موند
( حالا ممکنه از نظر من توهینه از نظر یکی بحث منطقی باشه)
دیگه اینکه بعد ها چه صحبت هایی بین من و بابک رد و بدل شد و بابک عزیز کمال ادب و احترام رو به جا آورد بماند
اما همینکه برخی گفتارها از نظر من توهین و بی احترامی است ولی از نظر دیگری نیست یعنی ارزش های اولیه برای حضور در جمعی مشترک موجود نیست و حضور حتی کوتاه مدت باعث تنش خواهد شد
در جواب آیدین عزیز هم بگم این مساله بین پوریا و سهند نیست
بی احترامی یه معقوله ی کلیه که متاسفانه در جامعه ی امروز رو به فراگیر شدنه و بدتر از همه اینکه داره به عنوان یه ارزش هم جا می افته!
بازربیتر فروم عمومی خودشو داره و همه میتونن ازش استفاده کنن
در کنار این بابک عزیز هم یه فروم شخصی داره که زحمت کشیده و با هزینه ی شخصی و تکیه بر دانش و هنر خودش راه اندازی کرده و مدیریت میکنه که باز دوستان گرام میتونن در صورت علاقه مندی از اون هم استفاده کنن
این یک انتخابه و قرار نیست همه انتخاب کسانی داشته باشن
امیدوارم نکته ی مبهمی در صحبت هام نباشه