Druže ako znaš šta su pogodjene taktike pogledaj malo 14-u sezonu finale u obe utakmice pa mi javi za pogodjenu taktiku ko i kome je pogodio i inace u svim sezonama ;)
Gledajuci samo ovu sezonu Dadoni je oba puta takticki nadmudrio Vuka (nemoj misliti da te napadam Vuce) prvi put te izbacio CT-om drugi put si izgubio ent bezveze.
Mene Dadoni nikad nece taktikom nadmudrit ko što mi nikad nije ni pogodio taktiku u utakmici ,pogrešno si se izrazio ? Mogao si rec izbacio te takticki sa CT-om to je vec ispravno ali ako pogledaš moju formaciju Run and gun i čovjek protiv njegove taktike Base Offense i covjek onda mi i ti i Dadoni recite koje kome pogodio taktiku u odigranoj utakmici u kupu ? Pitanje za obojicu nadam se da necete izbjec to pitanje ;)
Druga utakmica u ligi smatrao sam da mogu zakucat koš razliku i dostignut malo garavce što se tice koš razlike i tu sam odlicno pogodio jer su Dadonija cekale dvije utakmice zaredom u kupu i logicno je bilo da ce stavit drugi sastav a to je odlicna prilika za Vuka da popravi koš razliku i gurne je na +60 zar ne drug?
Mislim da ovdje ne postoji prica o rivalstvu izmedju Dadonija i Vuka, Vuk mora jos puno raditi da bi bio u rangu sa Dadoniom i da se prica o njihovom rivelitetu, uz svo duzno i zasluzeno postovanje prema Vuku ali Dadoni je stepenica iznad na koju da bi se popeo ce ti trebati jos dosta muke i truda!!!
Pravi trener je trener koji barata taktikama a ne koji ima jake igrace ,a kad Dadoni odvede našu A selekciju u drugi krug takmicenja u Svjetskom turniru nek mi se javi (naravno grupna faza) podrazumjeva se ;)
Tacno ,stepenica je ispred što se tice osvajanja ali što se tice pravljenja formacija tu je stepenica niže ;)
Drug nemoj se nac uvrijeđenim ali odgovorio sam na ova tvoja pitanja a ti ako ti se dalo prelistat vidit ces da si u krivu kad si rekao takticki ;)
Vuk za sve ima odgovore jer iskreno govori i služi se argumentima a ne ko pojedinci ...ne odnosi se na tebe ova recenica ,cjenim tvoj post kao i pozitivne kritike :)
Kako rece Dadoni meni prije utakmice kupa "nije ništa strašno ispast" možda se i dalje drži tih svojih rjeci što je napisao ili je razmišljao samo da se ogradi ako slucajno ispadne heh ;)
Sretno u nastavku sezone svima ;)