BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Vuk vs Dadoni

Vuk vs Dadoni

Set priority
Show messages by
From: MeMex
This Post:
00
176370.11 in reply to 176370.10
Date: 3/3/2011 4:34:40 AM
Overall Posts Rated:
2727
Ovo sve meni liči na ono "ispao sam iz kupa pa mi je vrlo krivo".

Da li će neko odigrati tie, normal ili ct je samo njegovo pitanje. Izvačiti se na to da si poražen zbog ct je smiješno jer, ako se ne varam, cilj igre je pobijediti protivnika.

From: ...

This Post:
00
176370.12 in reply to 176370.11
Date: 3/3/2011 4:38:56 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ma biće i sledeća sezona pa onda udri po kupu............pusit ti kup Vue gledaj ti kako odbraniti ligu, a da uradiš to na dobrom si putu............Dado sretno tebi u nastavku kupa i u l igi, pa nek bolji pobjedi

From: LaCross

This Post:
11
176370.13 in reply to 176370.11
Date: 3/3/2011 6:02:48 AM
Overall Posts Rated:
176176
Ma ovo nije dozvoljeno na forum;, oduzeti klub obojici, pobrisati ove postove i neka se prepucavaju sms-ovima

This Post:
00
176370.14 in reply to 176370.13
Date: 3/3/2011 7:06:20 AM
Overall Posts Rated:
2727
Ma ovo nije dozvoljeno na forum;, oduzeti klub obojici, pobrisati ove postove i neka se prepucavaju sms-ovima

Svaka diskusija u sklopu pravila foruma je dobrodošla.

Pravila pisanja :

(99631.1)

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
176370.18 in reply to 176370.7
Date: 3/3/2011 9:01:58 AM
Overall Posts Rated:
2727
Trenutno ne vidim nikakvo kršenje pravila. Rado bi vidjao više ovakvih tema iz više razloga. Dva najbitnija su to da mi korisnici imamo šta čitati i drugo povećavamo zainteresovanost onih koji se ne javljaju ovdje.

Sve dok je zdav razum raspravljajte koliko hoćete.

Last edited by MeMex at 3/3/2011 9:02:29 AM

From: Dadoni

To: Gule
This Post:
11
176370.19 in reply to 176370.10
Date: 3/3/2011 11:37:42 AM
Overall Posts Rated:
242242
Igleda da Gule nisi dobro sabrao ;). Naime, kada kliknem na ikonu Rivalry Summery meni prikaže skor svih zvaničnih utakmica kako slijedi:

Total
Number of Games Played 20
Minesota Timberwolfsss 3
AJAX JAZZ 17

Što se prijateljskih utakmica tiče odigrana je jedna utakmica ali pobjednik tog susreta nije bitan ;)

Last edited by Dadoni at 3/3/2011 11:45:30 AM

Message deleted
From: Brato-MO

To: Gule
This Post:
00
176370.21 in reply to 176370.19
Date: 3/3/2011 1:23:50 PM
Overall Posts Rated:
4646
Druže ako znaš šta su pogodjene taktike pogledaj malo 14-u sezonu finale u obe utakmice pa mi javi za pogodjenu taktiku ko i kome je pogodio i inace u svim sezonama ;)

Gledajuci samo ovu sezonu Dadoni je oba puta takticki nadmudrio Vuka (nemoj misliti da te napadam Vuce) prvi put te izbacio CT-om drugi put si izgubio ent bezveze.

Mene Dadoni nikad nece taktikom nadmudrit ko što mi nikad nije ni pogodio taktiku u utakmici ,pogrešno si se izrazio ? Mogao si rec izbacio te takticki sa CT-om to je vec ispravno ali ako pogledaš moju formaciju Run and gun i čovjek protiv njegove taktike Base Offense i covjek onda mi i ti i Dadoni recite koje kome pogodio taktiku u odigranoj utakmici u kupu ? Pitanje za obojicu nadam se da necete izbjec to pitanje ;)

Druga utakmica u ligi smatrao sam da mogu zakucat koš razliku i dostignut malo garavce što se tice koš razlike i tu sam odlicno pogodio jer su Dadonija cekale dvije utakmice zaredom u kupu i logicno je bilo da ce stavit drugi sastav a to je odlicna prilika za Vuka da popravi koš razliku i gurne je na +60 zar ne drug?

Mislim da ovdje ne postoji prica o rivalstvu izmedju Dadonija i Vuka, Vuk mora jos puno raditi da bi bio u rangu sa Dadoniom i da se prica o njihovom rivelitetu, uz svo duzno i zasluzeno postovanje prema Vuku ali Dadoni je stepenica iznad na koju da bi se popeo ce ti trebati jos dosta muke i truda!!!

Pravi trener je trener koji barata taktikama a ne koji ima jake igrace ,a kad Dadoni odvede našu A selekciju u drugi krug takmicenja u Svjetskom turniru nek mi se javi (naravno grupna faza) podrazumjeva se ;)

Tacno ,stepenica je ispred što se tice osvajanja ali što se tice pravljenja formacija tu je stepenica niže ;)

Drug nemoj se nac uvrijeđenim ali odgovorio sam na ova tvoja pitanja a ti ako ti se dalo prelistat vidit ces da si u krivu kad si rekao takticki ;)

Vuk za sve ima odgovore jer iskreno govori i služi se argumentima a ne ko pojedinci ...ne odnosi se na tebe ova recenica ,cjenim tvoj post kao i pozitivne kritike :)

Kako rece Dadoni meni prije utakmice kupa "nije ništa strašno ispast" možda se i dalje drži tih svojih rjeci što je napisao ili je razmišljao samo da se ogradi ako slucajno ispadne heh ;)

Sretno u nastavku sezone svima ;)

Advertisement