BuzzerBeater Forums

BB Srbija > austrija u21 - srbija u21

austrija u21 - srbija u21

Set priority
Show messages by
From: GM-Jarley

This Post:
00
141206.11 in reply to 141206.10
Date: 4/21/2010 1:18:53 AM
Overall Posts Rated:
7676
mozda bi vi LA-jevi mogli da ozivite milojkove komentare u ovoj igri

Ma on je komentarisao sasvim drugu igru, ne znam kako bismo u basketu ponovili onaj biser- Kiša pada svuda, a naročito kraj desne korner zastavice!)

From: Jabus

This Post:
00
141206.12 in reply to 141206.11
Date: 4/21/2010 3:52:06 AM
Overall Posts Rated:
9393
mozda nekako ovako: evo, u arenu ulaze reprezentativci srbije, a evo i nashih :P

From: azzikka
This Post:
00
141206.13 in reply to 141206.12
Date: 4/21/2010 11:03:05 AM
Overall Posts Rated:
7070
može komentari dobrosava gajića. zoran savić je imao malu neprijatnost ovih dana, umrla mu je majka

This Post:
00
141206.14 in reply to 141206.13
Date: 4/21/2010 11:14:28 AM
Overall Posts Rated:
122122
Sve ce da moze samo kad BBovci uvedu tako neke kometare u igru. Posle cemo lako.
Dotad vi slobodno dajte sto vecu listu pa da mozemo da biramo kasnije

Fair play!!!
This Post:
00
141206.15 in reply to 141206.14
Date: 4/21/2010 11:23:38 AM
Overall Posts Rated:
5151
Sve ce da moze samo kad BBovci uvedu tako neke kometare u igru. Posle cemo lako.
Dotad vi slobodno dajte sto vecu listu pa da mozemo da biramo kasnije :)

* Ciro: "Srbija i Crna Gora sad više nema što izgubiti, pa bi trebali izaci iz svoje vec tradicionalne zatvorene formacije i poceti igrati kako im nalaže tradicija."

* Gojko Andrijaševic: "Klinsman je jedini koji je osvojio SP i kao igrac i kao fudbaler."

* Drago Cosic: "Schweinsteiger i Lahm su dvije mlade dame....ovaj dvije mlade nade njemackog nogometa."

* Ivica Blažicko: "Sutra u 15 sati cete uživati u utakmici izmedu Srbije i Crne Gore."

* Božo Sušec (faul na Srni):"I to mora biti prekršaj. Ako nije prekršaj, onda je faul."

* Bogdan: "Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije tece."

* Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".

* Ciro (SCG - Argentina): "Ovaj sudac je papak. Pravi papak! On tu nikad nebi sudio da nije Talijan!"
Vela: "Evo, dati cemo sada gospodinu Ciri jedan perec, da se zabavi i da ne misli više na sudenje."
Ciro: "I bolje da jedem perec! Ionako nemam ništa dobroga reci o sucu! ...(pauza)... PAPAK!!"

* Igor Štimac: "Viduka voli osjetiti protivnika iza svojih leda, voli ga držati rukom, takvu igru on voli."

* Vela: "Tko je više seksi, Ballack ili Beckham?"
Bogdan: "Još uvijek gledam ljepši spol..."
Vela: "Dobro je, dobro si se izvukao..."

* Bogdan: "Nedved ima obje noge."
Vela se nadovezuje : "...a ostali igraci nemaju obje noge?"
Bogdan: "Ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca."
Vela: "Je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada."
Bogdan: "Da."
Vela: "Da."

* Mila Horvat: "A jeste mi ga uvalili za prvi put?"

* S. Sušec: "Loše se piše Trinidadu, a bogami i Tobagu."

* Cico Kranjcar o rezultatu utakmice: "Mogu reci da je i Australija zaslužna što nismo zadržali vodstvo."

* Goran Maric: "Japanski sudac je bio solidan, ali ništa posebno... rekli bi da je puno zujao, a malo meda dao..."

* Slovenski komentator: "Sada kada je ova lopta prošla ovako blizu, golman može izdahnuti."

* Bogdan : "Da, da....kad padne gol u ranoj fazi utakmice, onda postoji mogucnost da vidimo još golova."

* Bogdan: "Ovo je teže pogoditi nego promašiti."
Vela (zbunjeno): "Misliš...obrnuto...teže je promašiti nego pogoditi?"
Bogdan: "E to, to! To sam htio reci! Al dobro je da nas je dva. Jedan zna pisati, drugi citati."
Vela: "Pratim ja tebe."

* Štimac se dere: "Linijski sudac je svirao prekršaj!!"

* Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi."

* Bogdan: "Sad bih ja još nešto rekao, ali necu."
Vela: "Da, nemoj!"

* Štimac: "Ja ne znam je li bolje da Babic dobije loptu ili da je ne dobije..."

* Balog (tekma Iran - Meksiko): "Irancima je lijepo ovdje u Meksiku."

* Ciro za vrijeme 1. poluvremena Švedska - Engleska kaže za Kallstroma: "On je toliko lijevak, da desnu nogu koristi samo pri ulasku u autobus."

* Vela: "Riquelme je pucao izravno, nije bilo daleko..."
Bogdan: "...da je gol malo viši..."
Vela: "...onda bi bio za ragbi!"

# (Zvezda - Partizan) "Ide Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, Drulić, a ne, ipak je to bio Pjanović."
# (nekim je cudom prenosio utakmicu odbojkaske reprezentacije Jugoslavije. Kamera polako izostrava sliku sa vrha dvorane, iz pticje perspektive se vide igraci kako se zagrejavaju i on ce):
"Dobro vece prijatelji FUDBALA!"
(i tada nastaje pauza od dobrih 10-15 sekundi i nastavlja):
" ...i ostalih sportova."
# "Tribine se žute - sve je u narandžastom"
# "I nema Zidana da zida zidove na sredini terena"
# (Svajcarac je osvojio zlatnu u necemu i pise na ekranu Switzerland):
" I ta mala zemlja SVAZILEND je uspela da osvoj