BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 44

Σεζόν 44

Set priority
Show messages by
This Post:
00
296344.109 in reply to 296344.108
Date: 1/8/2019 12:31:06 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία όλα να έρχονται βολικά στην ζωή σας.
Καλή επιτυχία στον φινάλε της σεζόν,αναμένουμε τα ντραφτ με αγωνία και το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης για να δούμε ποια θέση θα πάρουμε στην τελική κατάταξη.Οικονομικα ισα βαρκα ίσα πανιά βγείτε η φετινή σεζόν με αποτέλεσμα η προπόνηση να ειναι μονόδρομος.

From: stelaios

To: manu
This Post:
00
296344.111 in reply to 296344.110
Date: 1/22/2019 4:30:14 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μπραβο Στελιο ωραια νικη....

Βασικά μπράβο σου που δίνεις συγχαρητήρια στο 0-1. Σε ευχαριστώ Μάνο.

Μόλις είδα το χαμένο διπλομάντεμα όπως καταλαβαίνεις δεν ήμουν και πολύ αισιόδοξος. Κι όπως σκόραρες κιόλας στο 1ο ημίχρονο και και το -10 στην πλάτη πιο πολύ ήλπιζα να μην χάσω με blow out. Έγινε η ανατροπή στο 2ο ημίχρονο όμως αρκετά ανέλπιστα όσο αφορά το αμυντικό κομμάτι. Όταν αστοχείς σε διπλομάντεμα και κερδίζεις δεν αισθάνεσαι άξιος συγχαρητηρίων. Αλλά σίγουρα γίνεσαι πιο αισιόδοξος και αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίηθηση. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο και το περιμένω πως και πως.

Έχεις ανεβεί με το ρεκόρ σου αν δεν κάνω λάθος ότι κι αν γίνει στους τελικούς. Συγχαρητήρια Μάνο για την δεδομένη επιστροφή σου στην Α1 !

This Post:
44
296344.112 in reply to 296344.1
Date: 1/26/2019 1:39:18 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Nikos Oikonomopoulos - Τώρα Tι Να Το Κάνω (official Music Video)

(https://www.youtube.com/watch?v=5kJDu2ifDa8&index=1&am...)

Ναι ρε φίλε!!!

Όταν μια ομάδα έρχεται από την Α1, είναι σε θέση φαβορί για την επιστροφή της εκτός κι αν κάνει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της. Μπήκα στη χρονιά με υψηλότατο μπάτζετ σε βαθμό που να μπαίνω μέσα. Και όχι και τόσο λειτουργικό. Προβλέψιμο επιθετικά και με αμυντικές αδυναμίες. Και ο όμιλος αποδείχτηκε υψηλού ανταγωνισμού. Γιούχτας δυνατός αμυντικά, ΠΑΟΚ4 με σούπερ παίκτες, Σύρος με επιθετικές αρετές που θα ζήλευαν όλοι στην Α1. Την ίδια ώρα στους κόκκινους ο Μάνος έκανε περίπατο. Το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε νωρίς. 'Ημουν αουσάιντερ, αλλά διατηρούσα ελπίδες. Προσπάθησα να φτάσω τελικούς κι εκεί βλέπουμε. Κι όπως αποδείχτηκε η ομάδα άξιζε την άνοδο τελικά. Αυτή είναι η 4η άνοδός μου στην Α1, αλλά η πρώτη με σπάσιμο έδρας στους τελικούς κι όπως και να το κάνουμε δίνει άλλη γλύκα. Ειδικά όταν απέναντί μου είχα τον Μάνο! Αυτό όμως που λάτρεψα φέτος ήταν οι ότι το κατάφερα χάρη στα δύο ελληνάκια ντραφτάκια μου, τον Μπαρλά και τον Αντύπα! Τι πιο ωραίο από το να δικαιώνεσαι για ρίσκα που πήρες στις προπονήσεις...

Φυσικά ήδη σκέφτομαι το αύριο, και σύντομα θα το σκέφτομαι ακόμα εντονότερα. Περιμένω μια καλή σεζόν 46, αλλά η σεζόν 45 θα είναι παλούκι. Αν καταφέρω να σωθώ, πράγμα δύσκολο, θα μπορέσω να μπω σε άλλο ρυθμό ξανά και επιτέλους. Αν όχι, θα πέσω για να παίξω για άλλη μια επιστροφή.

Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν. ΠΑΟΚ4, Γιούχτας, Σύρος, ΧΟραφά, Βελβεντό, Πάρος, Μπόρμπα, Ρεβάνς και φυσικά ο έτερος που ανεβαίνει λόγω ρεκόρ ο Μάνος και όλοι οι υπόλοιποι που πάλεψαν και προσπάθησαν.

Εϊναι ιδιαίτερη χαρά μου που προβιβάζομαι από αυτόν τον όμιλο και χάρηκα που έπαιξα αντίπαλός σας!

Καλή συνέχεια στο μπαζερικό ταξίδι μας !!!

Melissa Horn - Om du vill vara med mig

(https://www.youtube.com/watch?v=JKDoFUJVe2I)

To: manu
This Post:
00
296344.115 in reply to 296344.113
Date: 1/27/2019 6:46:21 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Ευχαριστώ Μάνο!

Σε νιώθω γιατί στο χατρίκ που έπαιζα παλιά με πάθος, απλά υπάρχω. Δεν στήνω καν την ομάδα μα καταλάβεις. Δεν ξέρω τι ακριβώς σε έχει κουράσει βέβαια ούτε και με τι έχεις αντικαταστήσει το μπάζερ. Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι στην κορυφή της χώρας κάνοντας πρωταθλητισμό και νικώντας τίτλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Α2 και γενικότερα το να κολλήσεις στην Α2 δεν μπορεί να σε θεμίσει το ίδιο. Τα παιδιά που δεν έχουν ανεβεί Α1 δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Εγώ δεν είμαι στην ίδια φάση. Ασχολούμαι με το μπάζερ και έχω γίνει καλύτερος από ότι ήμουν τότε ασχέτως αν δεν πολυφαίνεται. Εϊναι η διέξοδός μου από τα προβλήματα. Αλλά ένας τίτλος που πήρα δεν με φτάνει. Όπως ήταν τότε απωθημένο ένας τίτλος, τώρα είναι απωθημένο να ξαναπάρω τίτλο και πρωταθλήματος και κυπέλλου. Και ζωντανεύω σαν άνθρωπος κάτι δίωρα σαν αυτά στους τελικούς μας.

Πάντως το να βρεθούν στους τελικούς της Α2 δύο πρώην πρωταθλητές της Α1 δεν το βλέπεις και κάθε μέρα. Μετά το σπάσιμο της έδρας ήμουν πολύ αισιόδοξος για την άνοδο, αλλά όχι σίγουρος. Και πράγματι μόνο στο τέλος της ΄Β περιόδου κυριάρχησα, αλλά με έφτασε.

Σχετικά με την προπόνηση, το να βγάλεις παίκτη για εθνική είναι σπουδαίο. Σε όλα τα παιδιά αρέσει αυτό. Μάλιστα τώρα υπάρχει και βάσιμη ελπίδα οι παίκτες να χαρούν και επιτυχίες με την εθνική επιτέλους. Μακάρι να το ζήσεις. Εμένα οι δικοί μου δεν πάνε για εθνική δυστυχώς. Αλλά έχουν το κατιτί τους. Μέχρι πέρσι ο Αντύπας έμενε εκτός 12άδας. Όπως τον έχω προπονήσει πήγαινε για μετά από 3-4 σεζόν να γίνει βασικός. Κι όμως βρέθηκε ο τρόπος να ανεβώ με αυτόν βασικό και αναντικατάστατο ενώ έχει 14.000$ μισθό. Η μεγάλη χαρά της χρονιάς ήταν αυτή για εμένα.

Τα λέμε πάνω σύντομα

This Post:
00
296344.116 in reply to 296344.114
Date: 1/27/2019 6:49:15 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Συγχαρητρια Στελιο! Μεγαλη μαγκια να κερδισεις τη σειρα με σπασιμο εδρας κοντρα στο Μανο. Απο τη μια χαρηκα για σενα αλλα απο την αλλη με αγχωσες ρε φιλε... τωρα πρεπει οπωσδηποτε να κερδισω αυριο

Κοίτα να κερδίσεις! Είναι πιο ωραίο να παίζω με παλιούς φίλους!!! Εννοείται ότι σε υποστηρίζω ανεξάρτητα από την άνοδό μου. Καλή επιτυχία και ευχαριστώ για την επίσκεψη στο φόρουμ!

Εγώ, εσύ, ο Μάνος, ο Βελβεντός... I LIKE IT !!!

This Post:
11
296344.118 in reply to 296344.117
Date: 1/27/2019 10:06:03 AM
Overall Posts Rated:
1313
Συγχαρητήρια Στέλιο για την άνοδο, σύντομα και με την κούπα σου εύχομαι!! :D

This Post:
11
296344.119 in reply to 296344.118
Date: 1/27/2019 2:49:29 PM
BORBA B.C.
III.9
Overall Posts Rated:
345345
Τα συγχαρητήριά μου και στις δύο ομάδες των τελικών! Η αξία του ηττημένου, λένε, δίνει δόξα στον νικητή! Και σε αυτή τη σειρά των τελικών, η συγκεκριμένη έκφραση δικαιώνεται πλήρως!

Το σπάσιμο της έδρας από τον Στέλιο ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστο... σε έναν τόσο δυνατό και ανταγωνιστικό όμιλο, η άνοδος των δύο φιναλίστ στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας ήταν η πιο δίκαια λύση!

Υ.Γ.: Τώρα όσον αφορά στα της ομάδας μου... ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία επετεύχθη σχετικά εύκολα, ωστόσο το κορεσμένο ρόστερ της ομάδας δεν μας επιτρέπει να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί!

Πλέον χρειάζονται ριζικές αλλαγές και είναι ήδη αποφασισμένο πως του χρόνου η σεζόν για μας θα είναι απλά διαδικαστική, αφού ο υποβιβασμός μιας ή και δυο κατηγοριών είναι απαραίτητος, προκειμένου να πετύχουμε την εξυγίανση της ομάδας!

Στόχος για του χρόνου είναι η προπόνηση νέων παιχτών που θα αποκτηθούν με μεταγραφή και αν είμαστε τυχεροί παιχτών μέσα από την διαδικασία των ντραφτ!

Advertisement