uh otkako me nije bilo svasta ste napisali na ovoj temi... inace u Jesenicama protiv Litvanije je bilo spektakularno bilo nas je manje , bili smo slabije organizovani ali sa nasim momcima nadglasali smo one sektase iz litvanije za bubnjevima i vise opcija zastava ;).... steta sto Aco ne zva time out na vrijeme ali jebi ga... imamo odlicne temelje za dalje ... sa jos par opcija ova ekipa bi bila beton npr da je i Savovic bio tu eh sad...
btw desavanje pred tekmu u Jesenicama upoznam 4 momka iz Tuzle (svaka im cast, ako vec moram ovako pisat Srbin, Hrvat i 2 Bosnjaka i extra zajebancija sa njima - Aleksandru pozdrav - ps izjasnjenom Bosancu i Hercegovcu :)))) )
odatkle ne bude mi mrsko pa opalim za Zilinu ... kad tamo pred tekmu koncert grupe Skroz , i onda uobicajeno za nas domaca tekma u tudjoj zemlji... al za Slovake nevjerica... Martin Skrtel a i ostali trce posle tekme krug i pozz BH navijace.
Da zakljucim temu, mnogo pozitivnog se veze za obje tekme, sva normalna raja koju ja znam su i bila tamo i navijala za BH (razlicitih vjeroispovijesti da ne kazem nacionalnosti), Glas Srpske o repki pise kao nasoj itd itd.
Molim sve koji ste na forumima bez obzira koliko ste optereceni ili ne da se stvarno suzdrzavate od ovo je nas forum itd, neki od vas (hvala bogu sto niste vecina) su razlog zasto svi misle da se nesto ne moze zajedno napraviti....
Hvala svima onima koji i tiho a da ne kazem i glasno navijaju za NASU BIH da nam bude sto bolja u buducnosti.
PS. ostao sam ja i gledao BiH i CG i to u BH dresu, navijao sam za CG i to najvise zbog "nase djece iz KK Bosna - brace Sehovica" :))) i nisam imao nikakvih problema ... a i sto bih na kraju krajeva ;)