Hvala.
Vrijeme je za nekakav pobjednički govor.
Evo, nakon dugo vremena je netko od standardne postave III.2. osvojio ligu. Iznimno mi je drago da sam to baš ja. :D
Koliko god mi je drago da idem u 2 ligu, pomalo mi je žao što ću nakon 6 sezona napustiti III.2, ali vjerujem da će me to brzo proći. :))
Što se sezone tiče, bio sam favorit od starta. Iz druge lige je došla Pušiona koja se je zabutala, ali i da se nije zabutala nebi došli dalje od play offa. U prvom kolu sam naletio na minu Xavier Giants i to mi je ostao jedini poraz do finala. Šteta, lijepše bi izgledalo 22:0, od 21:1. Sa druge strane, najpopularniji manager Ray je u II.2. ostvario 22:0 i na kraju zapeo u majstorici. Bolje, onda da se ne žalim.
Što se protivnika tiče, najteže mi je bilo u finalu konfe protiv Vučića, kockao sam se s normalom i zamalo požalio. Kad vidim kakve su sve ekipe ulovile 2 ligu, još mi je više žao Vučića, Yebeka i Mastersa koji su bili blizu 2 lige u proteklim sezonama, ali je falilo malo sreće.
Od ne spomenutih, potencijala svakako imaju Denver u Bobcati. Ako im se talenti budu dobro razvijali i kupe dobra pojačanja, svakako bi trebali do 2 lige.
Sretno dečki u 23 sezoni!