Nem tudom. Abban a fórumban elhangzott az, hogyha le tudják vadászni az ilyen leállásokat, akkor meghosszabbítják a licit lejárati idejét. Mondjuk persze, hogy mennyivel, az jó kérdés, mindenesetre nekem az ottani beírásokból úgy tűnik, hogy tegnap valamilyen tesztverzió lefuttatása miatt történt a hiba, úgyhogy gondolom az összes BB ragadt a rendszer elé, hogy nem történik-e valami gond. Így észrevehető volt a dolog. Amíg nem történt meg velem, addig én nem nagyon foglalkoztam azzal, hogyan járnak el ilyen ügyekben, ezért nem tudom, hogy volt-e pozitív változás. Az bizonyos, hogy volt, amikor én nem tudtam licitálni és potom pénzért elvittek előlem egy játékost. Akkor nem volt hosszabbítás, ez egészen biztos.
Örülök, hogy másnak nem lett belőle további gondja, az egy dolog, hogy a barátnőd nem tudott egy ideig licitálni, de csak gondolj bele, hogy a tulaj mennyire frászt kapott a múltkoriak után, mikor meglátta a hibaüzenetet (már ha online volt mikor bekrepált a rendszer).
Különben tegnap nyilvánvaló volt a hiba, a meccsmotor ment ugyan, de sok dolog, például a VB verseny oldala sem volt elérhető, ez utóbbi még akkor sem, amikor a többi egyébként már ment.