Υ.Γ Για τον σιλβες αν θυμασαι οταν τον πηρα δεν ειπα απολυτως τιποτα..αρχισα να τον εκθειαζω μολις αρχισες να λες για τον Κανεκο..
δεν ελεγα εγω για τον κανεκο..αλλοι ελεγαν :O
εγω αν ειναι να πενεψω κανα παικτη το κανω μονο οταν τον φριαχνω μονος μου..αμπις,αλαμανος..αντε και κανα ρεκαρτε να εχω πει καλα λογια..κατα τα αλλα παντα επαινο ολους τους παικτες *βλεπε χρυσο ροστερ
Οποτε, μην παρεξηγιεσαι με το παραμικρό σχολιο μου..ειναι καλυτερο να υπαρχει και καμμια κοντρα που και που..
χαχαχα..αν ειναι ετσι οκ...δεν εχω προβλημα..εγω εχω ξεκινησει αλλες και αλλες κοντρες με αλλους μανατζερς που μιλαμε και καθημερινα!
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι τα σχόλια τύπου μας βλεπετε με κυαλια ειναι ενας τροπος για να σε πικαρω λιγο γιατι αν θυμασαι ελεγες οτι ειμαι φαβορι καθαρα λογω εδρας
δεν εισαι φαβορι λογω εδρας..εισαι φαβορι λογω υποομιλου..και ακομα το πιστευω..οπως εκανες εσυ οργια φετος απο εκει θα μπορουσα να κανω και εγω..εδω απο τους κοκκινους ημουν και κρατησα χαμηλο μπατζετ μεχρι οσο μπορουσα!
Αλλα, θα μπορουσα και γω να λεω οτι αν δεν ειχα τους 3 τραυματισμους στο ματς με το στελιο στον πρωτο γυρω θα ειχα αλλη μια νικη παραπανω και μαλλον θα εβγαινα 1ος παλι.
οπα κοιτα..και εγω εχασα παιχνιδια..στο πρωτο γυρω εχασα απο τον τζοκερ γτ πρωτη φορα στην καργιερα μου κατεβασα πρινσετον..ενταξει και εγω δεν βγαινω μετα απο ηττα να κατηγορω μηχανες,τακτικες και δεν ξερω εγω τι..
μονο ο κρεπας ειχε περσι σε τελικο 3 τραυματιες και νικησε κιολας..αυτο ειναι οντως σπανιο!
Για την αλλαγη στην περιφερεια θα μπορουσα να ειχα παρει αλλα μετα το μπατζετ θα εφτανε υπερβολικα ψηλα για τα δεδομενα της κατηγοριας.
το ξερω οτι θα μπορουσες να παρεις..εχεις τα φραγκα..ισως να ηταν καλυτερα ξερω γω να μην επαιρνες τον τελευταιο σεντερ για να επαιρνες εναν περιφερειακο τυπου μονο σουτ ξερω γω..τεσπα και αυτα ειναι στο παρελθον!
Τωρα εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ανεβεις τα οικονομικα μου θα εχουν προβλημα..Αλλωστε, την προηγουμενη σεζον επεσα ουσιαστικα απο επιλογη μου καθως ρισκαρα για να παω μακρια στο κυπελλο και μπορω να πω οτι ο υποβιβασμος που βγηκε σε καλο
κοιτα ολοι οσοι πονταρουν σε ανοδο εχουν προβληματα..ο ρεντ ειχε κανει εκεινη την τρομερη αγορα του σεντερ και σωθηκε..εγω περσι εριξα στο 35% το μπατζετ μου..φετος και να μην ανεβω δεν ξερω αν θα το κανω!παντως απο εσυ θα εχεις μικροτερο κοστος στα οικονομικα απο οσο εγω..
ενας υποβιβασμος ειναι παντα καλυτερος για την ομαδα οργανωτικα αλλα δεν παυει να ειναι αποτυχεια..οι περισσοτεροι τελικοι της ΙΙΙ κατηγοριες εχουν περσινους υποβιβασμενους..παντα εχουν πλεονεκτημα..