BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
00
122343.108 in reply to 122343.107
Date: 12/18/2009 2:48:29 AM
Overall Posts Rated:
344344
Oli afti i antipara8esi proswpika me exei kourasei apistefta, parolo kana kavgadaki pou kai pou mou aresei. Afto to threat einai gia tous ypopsifious na mas peisoun giati einai katalliloi san proponites. Na parousiasoun tis skepseis tous gia to paixnidi, kai ligo ton eafto tous wste na tous gnwrisoume kalytera. Episis na dw8ei i eykairia na apantisoun se provlimatismous mas.

Dystihws omws re paidia mono afto den ginetai. Elliniki vouli 8imizei, kai afto sigoura kalo den einai. Isws 8a mporouse twra na ginei 1 teleftaia prospa8eia, san diatafta na kalyftei sto telos o skopos tou nimatos...

This Post:
00
122343.109 in reply to 122343.108
Date: 12/18/2009 3:20:52 AM
Overall Posts Rated:
5454
καλή επιλογή είναι και astraxan

This Post:
00
122343.110 in reply to 122343.109
Date: 12/18/2009 3:28:15 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Ολοι έχουμε πλέον συμπεράνει ποιος είναι ο καλύτερος για προπονητής της εθνικής...
Ολοι μαθαίνουμε κάτι καινούργιο κάθε μέρα...
Εγώ αν βάλει θα αλλάξω την ψήφο μου και θα τον ψηφίσω...

Από εκεί και πέρα...

Εγώ πρωτος λέω εδώ μέσα ότι το ΒΒ είναι παιχνίδι και πρέπει να το βλέπουμε χαλαρά... Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε και το όλο θέμα με συγκεκριμένο χρήστη και τη διαφορά νοοτροπίας ως προς το παιχνίδι.

Ζητώ και πάλι συγνώμη που παραφέρθηκα χθες
Ζητώ και από μεριάς μου να αποφορτίσουμε το κλίμα στο παιχνίδι
Ζητώ να μη συνεχισθεί η αναφορά στο όνομά μου, στον προσωπικό μου χρόνο και στις γνώσεις μου σχετικά με το παιχνίδι

Ευχαριστώ τους φίλους παίχτες για τα τόσα πολλά μηνύματα που αλλάξαμε
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σχετικά με την εθνική
Ευχαριστώ τον Καβάλα και τον Τυφώνα για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουν για την εθνική μέχρι τώρα και για τα ατσάλινα νεύρα τους...


Ζητώ να συνεχισθεί το νήμα μόνο σχετικά με τις εκλογές της εθνικής! Η εθνική δεν προκειται να παραπέσει. Θα γνωρίσει τη βοήθεια από αυτούς που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και την κριτική από αυτούς που ξέρουν τα πάντα για το παιχνίδι
Ο επόμενος προπονητής να οπλισθεί με δύναμη, κουράγιο, θάρρος, μυοχαλαρωτικά και να ξέρει ότι προσωπικά από εμένα, θα έχει την γνώμη μου μόνο πριν από το παιχνίδι και ποτέ κατόπιν εορτής.

Καλή συνέχεια σε όλους

Υ.Γ. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι χρόνο διαθέτει στο παιχνίδι και πως, δεν ενδιαφέρει κανέναν! Είμαστε μία Ι.Ρ. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με την εθνική ασχολείται επίσημα ως προπονητής... Οποιος είναι δυσαρεστημένος ψηφίζει αντίστοιχα τη δυσαρέσκεια του (έχει προβλεφθει από το παιχνίδι στη δημοτικότητα του προπονητή)... Τόσο απλά...
Εγώ συνεχίζω να ασχολούμαι με τα "μπανεράκια" μου και με την "ομαδούλα" μου στο "παιχνιδάκι"... ;-)

From: nikos64

This Post:
00
122343.111 in reply to 122343.108
Date: 12/18/2009 3:30:17 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δηλαδη τζωννυ να μην , για να μιλησω μονο για μενα, κανω κριτικη στους υποψηφιους για αυτα που εχω δει , να μην πω την ..κοτσανα μου , οπως να τα ξαναπω ο ενας μεχρι χθες ρωταγε για τακτικες και σημερα υποψηφιος , ο αλλος ολοκληρο φορουμ δεν το ειχε παρει χαμπαρι και ο τριτος που λεει οτι κουτσομπολευω για πες μου εσυ πως τις βλεπεις τις μεταγραφες του?
Η μηπως δεν ξερεις οτι τετοιες εποχες υπαρχει αυξηση των χρηστων ?

From: JohnnyB

This Post:
00
122343.112 in reply to 122343.111
Date: 12/18/2009 3:57:26 AM
Overall Posts Rated:
344344
Me tous alexiptwtites Niko egw den asxoloume etsi? Merika pragmata apla ta afineis na pesoun katw, toso apla. Apo tous 10-15 ypopsifious xeroume oloi pws ousiastika oi 2-3 exoun ta opoia sovara kritiria na epilegoun. O kosmos den einai hazos, vlepei. Swsta episis to episimaneis pws molis vgike apo to aygo 8elei na ginei proponitis, gia afto allwste yparxei afto to nima, alla mporei na meinei ws ekei. Xemprostiastike, teleiwse. To idio panw katw kai gia tous ypoloipous.

Twra oson afora to 8ema klepsias/zobi teams, nomizw pws einai la8os nima na anafer8ei. An pisteveis pws yparxei kati mempto, eisai arketo kairo edw, xereis ti prepei na kaneis. Den exei noima na mallwnoume edw. O kavgas px pou eixa egw me ton Rotondo, estw kai se an kapoies stigmes xefyge ligo, 8ewrw pws edwse kati stous users. Analy8ikan taktikes klp. Oli afti i fasaria edw omws, pragmatika den pistevw pws prosferei to paramikro.

Opws 8ewrw la8os kai tin apofasi tou rantaplan na apexei telika, an kai tin sevomai. As vroume ligo tin hara tou paixnidiou, nomizw pws oloi to xoume anagki. Sto katw katw 1 karekla edw den se kanei oute kalytero alla oute xeirotero. Kleinontas ton browser mas prepei kiolas na teleiwnei. Anyway an 8ymasai proidopiisa se proigoumeno mou post gia osa symvainoun twra.

From: xristos
This Post:
00
122343.113 in reply to 122343.112
Date: 12/18/2009 4:39:57 AM
Overall Posts Rated:
7979
μπραβο σε ολους για το κουραγιο σας!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
122343.114 in reply to 122343.111
Date: 12/18/2009 6:03:37 AM
Overall Posts Rated:
170170
pantws re paidia xwris na thelw na symmetasxw katholou se aytin tin kouventa oson anafora tis metagrafes AN EXOYME YPOPSIES GIA KATI DEN PREPEI NA TIS LEME STO FORUM alla na kanoume anafora swstos?

This Post:
00
122343.115 in reply to 122343.114
Date: 12/18/2009 6:47:38 AM
Overall Posts Rated:
5050
Αγαπητοί εναπομείνατες υποψήφιοι, έχω να σας αναθέσω τρεις ερωτήσεις έτσι ώστε (όχι μόνον εγώ επίζω) να βγάλω κάποια συμπεράσματα.

1) Πόσους χρήστες θα χρειαστείτε να σας βοηθήσουν και σε τί πόστα?
2) Ποιά θα είναι τα κριτήρια επιλογής των παικτών?
3) Πόσο χρόνο καθημερινώς διαθέτετε για την ομάδα σας και πόσο μπορείτε να διαθέσετε αποκλειστικά για την εθνική?

From: takis17
This Post:
00
122343.116 in reply to 122343.115
Date: 12/18/2009 7:55:03 AM
Overall Posts Rated:
1010
παιδια ειδα τις υποψηφιοτητες και λυπαμαι........ περα απο τις κατηγοριες που βρισκονται οι παιχτες αμα δειτε τις τακτικες τους θα πειτε καταστραφηκαμε!!και εχω την εξης ερωτηση!οποιος βγει θα παιζει συνεχεια τρεξε σουτερε μαν του μαν????
και το δευτερο ειναι γιατι κανεις δεν μας εδωσε ενα πλανο???


This Post:
00
122343.117 in reply to 122343.116
Date: 12/18/2009 8:29:54 AM
Overall Posts Rated:
115115
Μεγάλε Παικταρά...να λυπάσαι για τον ευατό σου και όχι για μας...
Και επειδη είμαστε σε μικρή κατηγορία;;; 5 μέρες ασχχολουμε με το παιχνιδι.....και ναι αφου μαρεσει φυσικα θα παρω την εθνικη....δεν μασαω ουτε με παλιους ουτε με νέους
ΚΑι αλλη φορα πρόσεχε πως μιλας

This Post:
00
122343.118 in reply to 122343.116
Date: 12/18/2009 8:32:23 AM
Overall Posts Rated:
112112
Φίλε Τάκη.
Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους των λοιπών υποψηφίων, αν και ίσως θα έπρεπε να συντονιστώ μαζί τους γιατί όπως φαίνεται σε αυτό το forum οι "αντίπαλοί" μου δεν είναι οι συνυποψήφιοι για τη θέση, αλλά οι ψηφοφόροι μας!!!
Ζητάς ένα πλάνο. Πως μπορώ να σου δώσω πλάνο όταν έχω άγνοια των επιλογών που σου δίνει η θέση του προπονητή της εθνικής, από το πως επιλέγω παίκτη για την εθνική, μέχρι ποια restrictions έχω. Και το γράφω αυτό με πλήρη επίγνωση πως χρήστες με καλοπροαίρετη διάθεση για κριτική, όπως ο Νίκος, θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου.
Όπως δεν ήξερα να managάρω και τη δική μου ομάδα όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι.
Πάραυτα και σχεδόν όλα τα συστήματα τα έχω δοκιμάσει και ένα excelόφυλλο διαχείρησης ομάδας έχω φτιάξει, ανώτερο του buzzer beater control, όπως μου έχουν πει φίλοι χρήστες που τους το έχω δώσει.
Τα αποτελέσματά μου νομίζω δείχνουν αν κατανόησα το παιχνίδι σχετικά γρήγορα καθώς και η γνώμη των αντιπάλων μου είναι αρκετά κολακευτική για μένα (Όποιος δεν πιστέυει μπορεί να ρωτήσει απ'ευθείας τους αντίπαλούς μου στα φετινά και περσινά playoff την άποψή τους για μένα)
Την Εθνική ομάδα, αν είμαι τελικά ο επόμενος προπονητής της, θα τη διαχειριστώ ακριβώς όπως τη δική μου ομάδα.
Τις διαφορές πιστεύω πάνω από 1-2 μέρες δεν θα μου παρει να τις κατανοήσω και ανεξάρτητα από την προεκλογική αμφισβήτηση στο πρόσωπο όλων μας, είμαι σίγουρος πως χρήστες όπως ο Τυφώνας, ο Rantanplan με ανώτερη εμπειρία στο παιχνίδι από μένα και ίσως από τους περισσότερους από εμάς, θα στηρίξουν οποιονδήποτε υποψήφιο επιλεγεί.
Πάντως θεωρώ κρίμα πως με τη συμπεριφορά κάποιων αναγκάστηκε ένας σοβαρός οικογενειάρχης όπως τον Rantanplan να αποσύρει την υποψηφιότητά του που θα ήταν ίσως μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση.
Τον έχασα από αντίπαλο υποψήφιο, αλλά τον κέρδισα σαν γνωριμία και ίσως με τον καιρό σαν φίλο.
Τέλος όσο για την απουσία μου από τα forum ως σήμερα, μιας και σχολιάστηκε, θα ήθελα να πω πως και τώρα που τα είδα, προτιμώ την κατ' ιδίαν επικοινωνία με τους χρήστες. Μου έχει λύσει πιο πολλές απορίες και με έχει γλιτώσει από άσκοπα "μαλλιοτραβήγματα".
Στα θετικά πάντως της προεκλογικής περιόδου τοποθετώ τις επαφές που έκανα με πολύ σωστούς ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη μου για το άθλημα και απλά δεν είχε τύχει να πέσουμε σε ίδιο όμιλο για να είχαμε ηδη γνωριστεί.
Οπότε ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα με θεωρώ ήδη κερδισμένο αφού στη δύσκολη προσπάθειά μου στην παρθενική μου εμφάνιση στην ΙΙΙ Division θα έχω αρωγούς χρήστες ανώτερων κατηγοριών που ελπίζω μέχρι το τέλος της season 11 να με θεωρούν και να είναι φίλοι μου.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο forum και εύχομαι λιγότερα "μαλλιοτραβήγματα" στο πρόσωπο των υποψηφίων.

Last edited by Kajabbar at 12/18/2009 8:38:40 AM

The secret of communication lies in defeat...
Advertisement