Управо сам добио обавештење да ми је тим пријављен ради бановања из ББ-а.
Изгледа да неким људима када се лепо напише да не вређају то ништа не значи јер су добили/наследили функцију у ББ заједници.. па још нашег бившег колегу из лиге III.16 и такође кандидата за секретара месне заједнице.
И на крају ставе смајли као да он брише све напред написано.. (и др. Менгеле је увек имао смешак на крају операције, или је бар тако приказан у филму)
У следећих пар недеља ће се сазнати исход хоће ли ме опет исти људи који поседују на десетине тимова избацити. Шансе да опстанем су ми мале иако од кад постоји клуб под овим именом није имао ниједан договорен нити набуџен трансфер, јер прошли пут је пресудио број пријава од стране различитих тимова.
Од када играм ББ (а има више од 10 сезона) једини конструктивни сукоб сам имао са Интелектуалцем и др. Хофманским који ти бар кажу/напишу шта мисле и имају само један клуб. И њих двојица су у задње 3 сезоне били на чату небројено пута кад сам био модератор па ниједном нису били ни опоменути без везе а камоли бановани јер није било разлога за то.
Док ме опет на банују а будем био модератор биће дозвољена сва слобода говора/писања сем претњи, вређања и бесомучног бесмисленог понављања куцања специјалних знакова (исто оно што важи и за форум).
п.с. Сутра се рађа нови дан. Иде се на посао опет. Од 6 ујутру па док нас не пусте..
п.п.с. Извињавам се свим менаџерима (садашњим и бившим) лиге III.16 због приватизовања форума у овој поруци. Надам се да ћу у међувремену успети бар нешто да напишем што сам вам остао дужан.