BuzzerBeater Forums

BB Iran > جام حذفی

جام حذفی

Set priority
Show messages by
From: Misagh

To: :D??
This Post:
11
175736.107 in reply to 175736.106
Date: 6/3/2011 9:57:49 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
age bahsi dari too yahoo mibinamet !

09118812123

sms bede darja miyam ! kharej az yahoo bahat harfi nadaram ! akhe zeshte joloe bacheha beshuramet :D yahoo harchi begim beine khodemun 2 ta mimune ! ;) iinjuri man rahat taram :))

khasti ham zang bezani khili khub mishe :D poshte tell khili rahat taram :)) ghashang ghodrate manovr daram :D dastamam khaste nemishe :))

From: Roozbeh
This Post:
00
175736.108 in reply to 175736.107
Date: 6/6/2011 4:10:14 AM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
ba inke baraye Amir Hesam ehterame khasi ghaelam va hamishe bejoz tarif az dostane buzzeri dar morede Amir Hesam chizi nashnidam va shakhsan khodam ham dora dor dosesh dashtam ama mikham tamame sayamo jolo bazi ba Amir Hesam anjam bedam ta neshon bedam az ye daste 2i ke hoodoode 2fasl ham bazi karde hichi baid nist :D

ba arezooye movafaghiyat baraye Amir Hesam aziz

This Post:
11
175736.109 in reply to 175736.108
Date: 6/6/2011 7:30:46 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
manam vasat arezue movafaghiyat mikonam :-*

ta haminjash ham ke oomadi kare bozorgi kardi :) age natooni az amirhesamam rad beshi chizi az arzeshhaye teamet kam nemishe :)

This Post:
00
175736.110 in reply to 175736.109
Date: 6/6/2011 3:11:25 PM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
khodaish in reghabat nist! man kole hoghoghe bazikonam 100,000$ bad bayad ba shomaha reghabat konam? khodaish haghe? mardid biyayd berim yeja bazi konim ta beheton begam basket yani chi ;) akheeeeeeeeeeeeee mardonegiye? hade ghal ba 2 level behtar to har rati baham bazi konid na inke man bazikonam 5,000 ta 15,000 hoghogh begiran o bazikonaye shoma 50,000ta 250,000!!! :(( eyyyyyyyyyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyyyy in che jaiye akhe? hichiz barabar nist. man ahmadi nejado mikham inja :D ye yarane be in lig 2iya bede ta ye zare ravande ro be roshd dashte bashan =))

Last edited by Roozbeh at 6/6/2011 3:12:38 PM

This Post:
11
175736.111 in reply to 175736.110
Date: 6/7/2011 4:59:59 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
edalat be mosavat nist azize delam :D edalat be tanasobe :D har kasi motanaseb ba vaghti ke mizare va ghodrate fekri va nobughi ke az khodesh too bazi neshun mide pishraft mikone :) age mibini bazikonam hame joze behtarinaye buzzeran va kasi nemitoone jolom vaiste natijeie nist ke 1 shabe be dast oomade bashe :)

alan khodeto ba khili ha ke 2 fasle oomadan va ham doreye khodet hastan bayad moghayese koni na ba kasaie ke balaye 7-8 fasle daran bazi mikonan :)

From: MJ

This Post:
00
175736.112 in reply to 175736.111
Date: 6/7/2011 9:29:35 AM
Overall Posts Rated:
5050
حق با میثاقه
کاملا درسته :)

This Post:
11
175736.113 in reply to 175736.111
Date: 6/7/2011 11:18:53 AM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
man bakhtam. be amir hesam tabrik migam :X
mobarakesh bashe :)
man raftam ta 3 ia 4 fasle dige ;)
manzoram ine ke raftam ye harakatai konam, felan mogheye mosabeghe dadan nist. faghat bayad az teamaye payeim shoro konam :D shayadam raftam emtiyaze teame NAFT ro kharidam avordam Kish :))

This Post:
11
175736.114 in reply to 175736.113
Date: 6/7/2011 11:26:45 AM
Overall Posts Rated:
5050
روزبه جان کارت خیلی خوب بود. تلاشت قابل تقدیره :)
به هر حال با یه بازیکن نمیتونستی معجزه کنی. امیرحسام تیم متناسب و بهتری داشت و منطقی بود که بتونه ببره :)
برای هر دوتاتون آرزوی سربلندی دارم :)

This Post:
00
175736.115 in reply to 175736.114
Date: 6/7/2011 1:51:43 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
ghablanam goftam ! alanam migam ! karet vaghean khub bood :) ta haminjasham ke oomadi karet ghabele tahsine :)

-------------

be amirhesamam tabrik migam :D belakhare resund khodesho be final :) hala bayad bebinim too final chi kar mikone :D

This Post:
22
175736.116 in reply to 175736.115
Date: 6/7/2011 10:11:35 PM
Overall Posts Rated:
5050
:))
با عرض پوزش از دوستان گرام

دیدم تو مدتی که نبودم پست های زیادی اینجا رد و بدل شده و چون میدونم بحث های بی فایده است وقتی برای خوندنشون نذاشتم و فقط یه نگاه گذرا کردم.
امروز رفتم به انجمن فارسی طبق روال یه نگاهی انداختم تا ببینم در مورد بازی تیم ملی چه انتقاداتی مطرح شده و یه سری هم به جام حذفی زدم تا ببینم درباره ی حضور چشمگیر روزبه چی به هم میگن!

آقایانی که در فروم بابک عزیز مطالبی درج کرده اند
میدونم که اینجارو میخونید پس روی صحبتم با شماس

اول اینکه شعور هر کس در رفتار و گفتارش مشخصه و پوریا جان اینقدر ناچیز هستی که نخوام بیشتر از این درباره ات صحبت کنم
بقیه ی دوستان عزیزم هم برن بشینن یه کم با خودشون خلوت کن ببینن آیا قبل از اینکه دهانشون باز بشه یا دست به کیبورد ببرن فکر می کنند یا خیر؟

در مورد روزبه:

روزبه دوست مشترک من و برادم هست. قبل از اینکه وارد این بازی بشیم باهم دوست بودیم و مدتیه متوجه شدیم هردو مون تو این بازی هستیم

در مورد کمک های من به دوستانم:

مدت ها به علی برای بازیهاش کمک کردم
برخی رو برد برخی رو باخت

حتی تو بازی روزبه و علی به روزبه کمک کردم که برد و علی هم اینو میدونه

اون عزیزی که گفت برد صاحب داره باخت نداره بره با چشم باز پست من بعد از بازی علی و امیرحسام رو بخونه
اون بازی هم من کمک علی کردم و بعدش هم اعلام کردم که میشد با تصمیمات بهتر بازی رو ببره

پست من بعد از بازی روزبه با امیرحسام رو بخونه و ببینه چی گفتم

اون عزیزی که میگه جمع اینجا بیخود و بچه گونه است بیاد ببینه من و امیرحسام الان مشکلی داریم؟
آیا امیرحسام خیلی آدم گنده ایه (هرچند که خیلی بزرگواره) یا اینکه با هم خصومتی داریم که هربار حریفاشو کمک کردم؟
چون امیرحسام علاوه بر اینکه انسان با کمالات و با شعوریه و میدونه این یه بازیه، اتفاقا بازیکن خوبی هم هست و رقابت با امیرحسام برای من جذابه
همیشه هم قربون صدقه ی هم رفتیم و تاحالا هیچ حرف حتی بوداری هم بینمون رد و بدل نشده
و من واقعا افتخار میکنم که تو بازربیتر با چنین عزیزی دوست شدم

یا در مورد علی
بارها کمش کردم حالا یا برده یا باخته
یه بار هم به حریفش کمک کردم منجر به باخت علی شد
علی خیلی گنده اس که من به حریفش کمک کردم؟ البته که بزرگواره ولی آیا من باهاش خصومتی دارم؟ حتی تو خرید ها و برنامه هاش همیشه باهم صحبت میکنیم

اونی که گفت میثاق تو برد روزبه ادعا کرده بیاد نشون بده ببینم کجاس؟؟؟؟
روزبه از من کمک خواست من هم آنالیز دادم
گفتم بعید میدونم تیم ساغر بازیکنی رو بیش از 80 دقیقه بازی بده پس باید رو بیرونی هاش که وقت بازی دارن حساب کنی و ترکیبی هم براش چیدم که دیدین چقدر موفق بود

جالبه که بازی دادن 110 دقیقه ایه یک سنتر به آنالیز بد من مربوط میشه و برد حیرت آور و ریتینگ های عجیب روزبه که تو بازی با امیرحسام هم تکرار شده از عجایب بازره =))))
آخه چقدر کوته فکر باید باشه یک نفر که این حرفو بزنه؟ :)))

من و میثاق سر برد و باخت روزبه جلوی امیرحسام هم شرط بسته بودیم
من گفتم میبره میثاق گفت میبازه
هرچند خود میثاق هم بهش کمک کرد ولی نهایتا تو این مورد رقیب بودیم
کجا میشینیم یه دونه از دوبیتی های شما رو به هم بگیم؟؟؟

عزیزان دلم
این ها رقابت در عین رفاقته
چیزی که کوچکواران بویی ازش نبردن (امیدوارم شما جزو این دسته نباشید)

تلاش من این بود که بعد از حذف شدن خودم و علی تو حذفی برای روزبه کاری کنم
(من و علی از اونجایی که برای لیگ برنامه داریم تو حذفی صد در صد توانمون رو نذاشتیم)
مهمتر از همه اینکه روزبه خودش باور داشت که میتونه و دیدیم که تونست
الان هم قراره روزبه بازیکناشو بذاره واسه فروش
برید ببینید مهارت بازیکناش چقدره دفاع بیرونیش اینقدر پایین بود که تا لحظات آخر داشتیم دنبال یه دفاع بیرونی خوب براش میگشتیم ولی نتونست بخره
اگه روز قبلش من تهران بودم و این مساله رو میتونستم پیگیری کنم شک نکنید که جای امیرحسام و روزبه تو فینال عوض میشد
اینو با جرات میگم و امیرحسام هم خودش بیاد بگه وضعیت بازی رو وقتی داشت زنده تماشا میکرد چه جوری ارزیابی کرد

البته برد روزبه جلوی ساغر آنالیز سنگینی داره
اون کوچولویی که براش مبهمه چرا دفاع رو با خیال راحت بیرونی رفتیم و چرا علی رغم اینکه حمله و دفاع ساغر نسبت به روزبه برتری تاکتیکی داشت ولی روزبه پیروز میدون شد حالا حالا نخواهد فهمید
یا باید بشینه مدت ها مطالعه کنه تا از تاثیرات عوامل مختلف در جریان یک بازی آگاه بشه یا 7-8 فصل دیگه به همین منوال ادامه بده و نهایتا در نادانی کامل بازی رو رها کنه

از سایر عزیزان به خاطر لحن نسبتا تندم پوزش میخوام چون دیدم هرچه من کوتاه میام برخی پررو تر میشن

To: MJ
This Post:
22
175736.117 in reply to 175736.116
Date: 6/8/2011 6:21:28 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
ba iinke tedade ball hamun dasht be ham nazdik mishod va khili doost dashtam tedadeshun az male to bishtar beshe amma didam postet oonghad arzeshmand hast ke khodam behet ye rate bedam :))

Advertisement