z mojej perspektywy, zrobiłem 183 punkty meczowe w buzzer-manager statach (nie wiem jak się to odnosi do formy ale reszta teamów w innych parach miała około 150-160) a matrixy 177. Różnica 6 pkt moim zdaniem duża i porażka po dogrywce aczkolwiek się nie znam, więc jakiś lepszy menago mógłby się do tego odnieść jak to jest z tymi punktami finalnie. Chociaż sezon wcześniej miałem dużo lepsze staty a mimo to też przegrałem w 1 rundzie PO a awansowałem dzięki bilansowi (zachęcam do analizy). Po piątkowej aktualizacji zwietrzyłem sukces, matrix w tym momencie moim zdaniem ma spuszczone spodenki do kolan więc widziałem szanse

Oczywiście mogłem zagrać inaczej i być teraz w PO ale jak jest szansa powalczyć o awans to trzeba skorzystać długofalowo, wóz albo przewóz. W barażach mimo straty przewagi parkietu tylko kontuzje mnie wyeliminują z ligi (chociaż w tym sezonie miałem tyle kontuzji już że szkoda gadać w jednym meczu to nawet 3 meczówki się zdarzyły + 5 tygodni pauzy mojego najlepszego gracza, co zaważyło o poddaniu walki na wcześniejszym etapie). Także trochę pechowy sezon, zobaczymy co przyniesie kolejny sezon