نکته ی اول:
نوع نگارشت رو نادیده میگیرم
نکته ی دوم:
انتقاد من به بابک کاملا واضح بود. خودش هم میتونه در این صحبت کنه با این حال برای اینکه روشن بشه میگم
قبلا هم در نامه ام بهش گفتم:
پلیس وظیفه اش جریمه کردنه
قاضی وظیفه اش قضاوت کردنه
مدیر وظیفه اش مدیریت کردنه
برای خود بابک هم مثال زدم که اتفاقا خودش هم دوباره اینجا مطرح کرد
داوری رو مثال زدم که تو یک بازی به جای اجرای صرف قوانین بازی رو مدیریت میکنه. نمونه اش رو تو بازی های ال کلاسیکو دیدیم
نکته ی سوم:
الان نمیدونم دقیقا چند سالته ولی با توجه به اینکه هنوز دانشجوی لیسانس هستی فکر کنم نهایتا 21 یا 22 یا سقفش 23 سالت باشه و اگه درست باشه از لحاظ سن که از من بزرگتر نیستی
اگرم بزرگتر باشی که احترامت واجبه و بحثی توش نیست
اگرم کوچیکتر باشی مثل علی و میثاق و آیدین و رضا و غیره و غیره باز هم از طرف من مشمول احترامی
تو منش من احترام به همه واجبه
از لحاظ کسوت در بازی بله قبول دارم. نمیدونم دقیقا چند وقت ولی حداقل یه روز زودتر من وارد این مجموعه شدی پس پیشکسوت تری
از لحاظ نوع برخوردت که خب همه دارن میبینن "چگونه" داری سخنان "چگونه ی" منو پاسخ میدی
نکته ی بعدی پوریا:
پوریا خودش یه پست داد گفت بچه ها لطفا بیاین نظر بدین من جنبه شو دارم
من هم خطاب به پوریا گفتم که به نظر من توهین آمیز برخورد کردی
این هم هی نبود. یک بار بود. یک بار هم تو نامه ی آخرم بهش اشاره کردم. که البته هر 2بار به اشتباه سهند هم اشاره کردم
بعدش میزان جنبه ی پوریا مشخص شد.
واقعا اشتباه کردم به حرفش اعتماد کردم!!؟؟
تو گفتی تمومش کنید.
بله گفتی
همه یکی یه بار اینو گفتن
ولی بعدش چی گفتی؟
اشاره ی من به هموناس که همه رو ناراحت کرد و پست آخرت
من دارم به چیزهایی اشاره میکنم که ناراحتم کرده و به هیچ عنوان قصد محکوم کردن هیچکس رو ندارم
رفیق جون جونی که میگی منظورت دقیقا کیه؟
سهند؟ رضا؟ علی؟ آیدین؟ امیر؟ بابک؟ سامان؟ مسعود؟ میثاق؟ فرزام؟ روزبه؟ امین؟ نیما؟ امیرحسام؟ رسول؟ سپهر؟ هادی؟ پوریا؟ سرفراز؟ خودت؟ کی؟
انصافا همه ی بچه ها برام رفیق جون جونی هستن. حتی خود تو که فکر میکنی ازم فاصله داری!
من همه رو به عنوان رفیقام قبول دارم مگه اینکه خودتون این افتخارو ازم صلب کنید!