Mi też szkoda Ciapciaków, lubię tę ekipę. Gdyby przyłożył się do meczu w PP coś w stylu jak ze mną, lecz wyższym nastawieniem, to by wygrał. Jestem o tym przekonany.
Ja natomiast mam piątoligowca ze słabą formą, więc rezerwy powinny sobie poradzić u mnie, być może przy lekko zmodernizowanej hali. :)
W sumie fajny tydzień mi się ułożył, bo aż trzy mecze u mnie. Skrzętnie to zauważyli moi gracze, co mogło mieć wpływ na dobrą formę w kilku przypadkach. :D
Widzę że jestem popularny w tej lidze :))) Po fakcie to rzeczywiście można stwierdzić, że chyba mogłem wygrać jeden z tych dwóch meczów. Albo dać normal z tobą (przegrałem tylko 7pktami), albo pełny skład i normal w PP. No ale po fakcie to się łatwo mówi :)
Swoją drogą to ostatnio straciłem zapał do BB. Chyba po 5,5 latach przyszło wypalenie. Loguje się żeby poustawiać skład, ale już mi się nie chce przeglądać forów. Zakupy na TLu też zrobiłem tak aby jak najszybciej mieć to z głowy. Na razie wygląda na to, że jestem głównym kandydatem do 7 miejsca w naszej konfie i jakoś zupełnie mnie to nie rusza ://