Sziasztok!
Végigértem minden fórumon, elolvastam mindent.
Összegzem saját szemszögemből:
Vannak a sötét lovak (Bence10 és társai wubaláig bezárólag, aki nem igazán értem miért indult el ily' kurtán furcsán, hacsak nem poén) Nos, a sötét lovaknak nem örülnék, bízom benne, hogy nem rúgnak labdába.
A számomra potens jelöltek viszont mindhárman jó választásnak tűnnek!
Úgy gondolom, hogy Pörköltszáj, Wolwerine és Fotonfun egyaránt jól oldaná meg a feladatot.
Nem tudom - és persze nem is akarom - elvitatni a hármas egyik tagjának érdemeit sem, attól függetlenül, hogy melyik osztályban vitézkednek.
Mindhárom jelöltre szívesen szavaznék, de választok közülük egyet.
Pörköltszájnak azért drukkolok, mert kedvelem a megosztó személyiségeket (Dzsevasz lett volna a befutóm, talán majd legközelebb), és úgy gondolom, hogy érti a játékot. Más kérdés, hogy a korábbi felesleges konfliktusok szerintem vissza fognak ütni, és ezért nem sikerül neki befutnia. (A határon túli magyarokat egyébként különösen kedvelem, de ez nem tartozik a témához)
A két scout hozzáértése szintén elvitathatatlan, egy működő, sőt, jól működő rendszer továbbvitele mindenféleképpen biztosított mindkettejük megválasztása esetében. Fontonfun esetében külön bónusz számomra, hogy földim, wolwerine esetében pedig az egymás elleni csaták jelentik a bónuszt (még ha az 1 pontos győzelmeivel az agyamra is ment...)
Összességében szerintem az fog nyerni, akire még a felesége is hajlandó szavazni :)
Egyúttal örülök, hogy a választás hangneme baráti szinten maradt eddig, és bízom benne, hogy így is marad - ezért elismerés jár mindenkinek :)